Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Åpner for ny frier i siste liten!

 

Nå har klarsyntjakten kommet godt i gang og jeg ser som sagt at det å anonymisere frierne underveis i prosessen har vært nødvendig. Motet sviktet hos de fleste selv om interessen og ønsket om å bli kjent med Geir har vært der. Det er forståelig at det er skummelt å risikere. Men uten å risikere kan man heller ikke vinne noe mener jeg. Det er å ta for store ord i munnen å si at det er garantert at den jeg velger vil trives på en date med Geir, garantere at det blir koselig og vellykket… Eller garantere at det blir kjærlighet. – Så det kan jeg ikke si, men jeg tror at sjansen for at det skal bli vellykket er myye større enn ved en helt vanlig blind date.

Vi er faktisk seriøse i søken på kjærlighet og selv om dette på en måte også er et artig prosjekt, og en anneledes måte å gjøre det på, så er det absolutt alvor bak det. Jeg ønsker av hele mitt hjerte at Geir skal finne seg en kjæreste og bli lykkelig. Derfor kan nåleøyet virke trangt før man kommer til en date. Men jeg tenker at det er sånn det må være.

Vil forresten nevne at dette prosjektet er det ingen som tjener penger på, jeg gjør det gratis og alle utgifter er et spleiselag mellom deltagerne! men er det noen Resturanter osv, som vil sponse oss med en romantisk middag eller noe, tas det i mot med stor takk 🙂

Det jeg har sett er at jeg har måttet være fleksibel underveis og ser at veien blir til mens vi går..Har måttet justere litt på opprinnelige planer, men det er jo sånn vi lærer.

Dessverre har vi nå kommet i en vanskelig situasjon helt sånn på oppløpsiden. Den ene av de to utvalgte frierne har av personlige grunner måtte trekke seg like FØR deres første planlagte date. Det er veldig synd, men omstendighetene kan vi ikke gjøre noe med. Vi sitter igjen med en glimrende kandidat så løpet er ikke kjørt, MEN..

Vi fikk god omtale i Tønsberg blad og om noen tenkte når de leste dette at: –  søren heller han ville jeg ha hatt lyst til å date, så er vi åpne for å finne en ny deltager/ frier. Visst var den første daten Geir var på vellykket og det oppsto god kjemi og den frieren er enda med, men for at prosjektet skal oppfylle sin hensikt er det greit å kunne ha flere friere. Selvfølgelig ville det blitt fjær i hatten for meg om det blir helt blinkskudd med den første kandidaten. For man trenger jo bare en kandidat som klaffer. Men mye kan enda skje og jeg åpner derfor for å introdusere en ny frier i siste liten. Liker du Geir og tenker du at du kan være noe for ham.( Les mer her!) Bli med da vel ! Du blir anonymisert underveis, så alt du trenger å tenke på er om du har lyst til å date Geir for å se om det er kjemi og om han kan være mannen i ditt liv.

Her er Geir
Her er Geir

Bor du i Vestfold eller ca en times kjøring i omkrets derfra ? Kan du gå på date ganske kjapt om du er en match? Kom igjen og skriv mail til meg på : indriel@online.no

Trenger et par bilder av deg, at du skriver litt om deg selv og jeg trenger fødselsdato, samt tid og sted og klokkeslett for fødsel.

Kanskje ved å være litt impulsiv kan det bli stor gevinst? Våger du? Melder du din interesse før 5 desember kan du  bli den andre frieren.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *