Indriel Body & Soul

Om meg

Mitt navn er Monica Evaldsdatter Dahlskjær og er født i 1965 i Nord-Norge Så lenge jeg kan huske har jeg kommunisert med de på den andre siden. Både engler, lysvesen, naturvesen og avdøde sjeler.  Jeg ble tidlig klar over at ikke alle så og tok inn og opplevde de samme tingene som jeg. Det forvirret meg at alt jeg opplevde ikke var like synlig og like tydelig og klart for andre, så jeg lærte meg å skjule det mer og mer.

Jeg så inn i andre mennesker, så og følte deres problemer og deres masker, kontra deres virkelige essens. Potensialet de hadde i seg. Jeg så ånder og andre vesener som jeg kommuniserte med. Denne evnen til kommunikasjon har gradvis blitt utviklet opp gjennom årene til tross for at jeg i lange perioder forsøkte å ignorere evnene. Være » vanlig». Likevel mener jeg at jeg har vært heldig tross alt. I alt jeg har opplevd og med denne overjordiske kontakten jeg har hatt. Ser på det slik at jeg har fått gå den beste skolen og fått den grundigste opplæringen jeg kunne ønsket meg. Jeg har vært «lærling» i direkte kontakt med de lysvesen jeg nå er så velsignet å få kanalisere.

Som barn opplevde jeg ofte at folk rundt meg ble oppskaket og redd av ting jeg sa og/ eller så. Eller at de lo og latterligjorde det. Resultatet ble ofte en avfeiing av det jeg opplevde og fortalte. Etterhvert lærte det meg å ikke si så mye. Det hindret meg ikke i å ha et desto rikere indre liv. Jeg ble sett på som et alvorlig, stille og fantasifullt barn.

Det jeg hørte oftest fra min mor var : «- Monica har nå så livlig fantasi!»

Det ble liksom både forklaring og unnskydning på en gang, når jeg oppførte meg eller sa noe » unormalt» utenom hjemmet.

Man kan si at jeg har fått » bryne» meg på slikt og det har ført til at jeg ikke bryr meg om hva folk måtte mene og tro. Jeg forstår og respekterer at det jeg opplever, ikke på noen måte er dagligdags for alle. Det er greit for meg. Alle er helt fri til å tro og mene det som er riktig for dem.

Men hvorfor ikke ha et åpent sinn? Hvorfor latterliggjøre det man ikke forstår ?For hvem har egentlig definisjons-makten på hva som er virkelighet? Hvis du ikke ser det jeg ser, hvem av oss har rett?  Når det gjelder alt som er mellom himmel og jord, og det er mye i følge ordtaket, er det bare slik at noen er åpne for det og andre ikke.

Hvorfor krangle om hva som er riktig? Mange skeptikere påberoper seg å ha sitt på det tørre fordi at det ikke er vitenskapelig bevist, at det finnes noe de fleste ikke kan se. Men heldigvis er det forskning nå, både innen relativitetsteori, kvantefysikk og parapsykologi som viser oss en sannhet som åpner grensene for hva de fleste trodde var mulig.

Både i eldre og nyere historie viser det seg at det vi ikke trodde var mulig, likevel var tilfelle. Er det noe man kan være sikker på er det at ingen vet alt enda. Så jeg velger å tro på det jeg opplever, og tror at en dag er også disse tingen både bevist og akseptert. Jeg kan tilby min veiledning men den er høyst frivillig og jeg presser aldri min overbevisning på noen. Det kunne jeg ikke drømme om.

Jeg har alltid kommunisert via energi, symboler og tanke. Det er forståelig for meg. Jeg ble tidlig klar over hvem jeg var, hvorfor jeg var her og hva jeg skulle gjøre og hva som var ønsket av meg.

Dette ønsket kom også fra en vilje som var større en min egen og som målrettet har forberedt meg og lært meg opp i gjennom mange år. Det er min opplevelse. Derfor har jeg alltid hatt en ydmykhet for det guddommelige og jeg har prøvd så godt som det har vært mulig, å bli den beste utgaven av meg selv. Den jeg er ment å være.

Jeg ser på Gud som en guddommelig kraft som forbundet med alt levende. Alt er i dynamisk kontakt med hverandre, og jeg mener at vi skal ivareta andre og verden omkring oss så langt vi kan. Naturen er en del av oss. dør den, dør også vi.

Jeg tror at veien blir til mens man går og at man utvikles hele tiden, bevisst eller ubevisst. Jeg er derfor ikke en ”lærer” for noen,  jeg er en som selv lærer og utvikles hele tiden. Ydmykt forsøker jeg å bruke mitt liv til å dele erfaringer, veilede og hjelpe andre mennesker til å finne seg selv, sitt potensiale, kjenne seg selv og bli hele på sin måte. Jeg kan ikke gi noen min vei men jeg kan muligens hjelpe andre til å finne sin. Være en påminner.

Flere perioder i livet har jeg prøvd å overse alle disse evnene og opplevelsene jeg har, for bare kunne være «normal», men det fungerte aldri i lengden. Det har alltid kommet sterkere tilbake. Jeg har rett og slett ikke kunnet ignorere det.

Det har likevel vært vanskelig igjennom noen perioder av livet å skulle være meg selv helt og vise frem alt det jeg var på innsiden også. Det har vært en modningsprosess for meg og komme ut fra det ”Spirituelle skapet»

Jeg har jobbet i helsevesenet, servicenæringen og har også pedagogisk bakgrunn, er utdannet førskolelærer med fordypning i ledelse og administrasjon. Har erfaring som pedagogisk leder i barnehage og vikarlærer i barne/ungdomsskole.

Min lange innholdsrike livserfaring, både på godt og vondt, har gitt meg en verdifull erfaring som kommer godt med i det å veilede og forstå andre. Jeg har ulike healing kurs, samt kurs ved Norsk Heilpraktikerskole, f,eks:  cellesalt terapi, visuell analyse og pasientpsykologi. Er Master Mindfullness practitioner. Har grunnkurs i Logosyntese, som en av få i Norge. Jeg har Advanced training for Trauma treatment of Complex PTSD fra Arizona Trauma Institute. I tillegg er jeg Certifisert Acvanced Ho`oponopono Practitioner av Dr Ihaleakala Hew Len og Dr. Joe Vitale.

Jeg er høysensitiv og er en empat , jeg føler sterkt i meg selv både psykiske og fysiske plager hos andre. Er medisinsk intuitiv, «scanner» kroppen og får beskjed om det er noe som må sees på. Går inn, ser og får opp hva som er feil. Jeg er ganske klar på at jeg ikke kan sette diagnoser, men anbefaler lege om jeg ser noe som trengs å undersøkes nærmere. Har reddet flere ved å be dem gå til lege fordi jeg ser noe som bør gjøres noe med. De fikk alvorlige diagnoser, men i tide og alt gikk bra med dem. jeg er utrolig takknemlig for det.

Jeg er veldig kreativ, opptatt av slektsforskning og skriver mye. Har gått flere kurs som å skrive for barn, intuitiv skriving og  skjønnlitterært kurs på forfatterskolen. Kanskje ender jeg opp som forfatter når jeg blir stor? Har iallefall mange manuskript på gang. Har også utviklet mitt eget kurs i intuitiv skriving.

Slektsforskningen har blitt en del av min reise mot å kjenne meg selv. Alt jeg har funnet har også blitt bekreftet av DNA test. Hvis man skal tro på legender så stammer jeg fra noble blodslinjer. Sagakonger, De fleste kongehus i Europa. Har du sett DaVinchi koden? Sang Real…. Jepp… Jeg kan sies å ha det. Mine forfedre sies å stamme fra selveste Odin. Til og med fra «The Lady of the Lake». Hun som ga Merlin Sverdet Excalibur. Så jeg kan påstå at blodslinjene mine er noble og sagnomsuste, og det er helt sant…. Jeg synes det bare er stilig. Mange spør hvem jeg har arvet mine evner fra… Hvem vet?

Jeg har dessverre flere kroniske (men ikke svært synlige) sykdommer som har utfordret meg store deler av livet. Jeg skulle egentlig ha dødd tre ganger i løpet av mitt liv, men overlevde. En måned for tidlig født. Jeg overlevde Hongkongsyken med et nødskrik da jeg var liten. Alvorlig anafylaktisk sjokk som voksen…Jeg var helt på dødens terskel. Jeg ser på mine kroniske sykdommer som en liten bivirkning… Disse erfaringene gjør jo at jeg vet veldig godt hva det vil si å være kronisk syk. Jeg setter derfor stor pris på livet. Dette gir meg mye kunnskap, som igjen kan hjelpe andre, og jeg kan møte deg med empati og forståelse.

Nettopp fordi jeg selv har slitt med sykdom siden barndommen, har jeg lest utrolig mye  og er opptatt av hvordan man kan ta ansvar for egen helse, spesielt når helsevesenet svikter. Jeg har i mange år samlet en god del kunnskap, og erfaring, innen psykisk og fysisk helse, samt viktigheten av riktig kosthold og vitamin/mineral terapi.

Jeg ser på meg selv som velsignet fordi jeg har levd et liv som har gitt meg en sånn bred livserfaring. Jeg er tibøyelig til å si at det nettopp var meningen. Fordi jeg opplever at dette kombinert med mine evner, gir det meg et stødig grunnlag for å kunne hjelpe, forstå og veilede mennesker. Man kan si at jeg har viet mitt liv til å hjelpe andre, i den utstrekning jeg kan klare.

Tusen takk for at du tar kontakt med meg. Jeg vil alltid gjøre mitt ytterste for deg.

Min styrke er å hjelpe mennesker som sliter og har møtt veggen, har psykiske og emosjonelle problemer og /eller lav selvfølelse. Hjelpe andre ved å vekke dem opp og hjelpe dem til å finne sin egen kraft og bli hele. Det er dessverre så alt for mange som ikke har det godt med seg selv. Alle har ressurser de kan bruke på sine egne premisser. Livet blir meningsfylt når man forstår det.

Det å være spirituell for meg betyr å være hel. Være i kontakt med meg selv og alt som er. Bli alt jeg var ment å være. Ære den guddommelige kraften i alt og alle og la hver og en ha sin egen vei og frie vilje. Slik jeg ser det består vi av kropp, sinn og ånd og alle deler av oss trenger næring og henger sammen.

Det hollistiske er derfor viktig for meg. Jeg søker det naturlige og helhetlige også for egen del. Selv om jeg opplever det jeg opplever, og har følere forbi dimensjons-grensene, mener jeg at jeg har beina godt plantet på jorden. Jeg er tross alt født i Jomfruen, er jordnær, og svært lite svevende.

Jeg tror at skepsis er sunt og jeg er faktisk ganske skeptisk av natur selv. ( Tro det eller ei ) Jeg oppfordrer alltid alle til å tenke selv og finne sin sannhet, men det utelukker likevel ikke at man kan ha respekt for andres.

Er svært opptatt av at ting skal være så ekte og rent som mulig og at jeg alltid skal gi mitt beste. Derfor kan det være at det tar tid å få en avtale for kanalisering spesielt.  Det er viktig for meg å sørge for at dagsformen er balansert og at alt føles riktig før jeg åpner opp for en slik formidling.

Nå bor jeg i sentrum av Stjørdal i Nord- Trøndelag. Her har jeg et koselig kontor der jeg tar imot klienter kun etter avtale. Tar timer også via telefon for de av dere som bor langt unna.

Velkommen skal du være !

Namaste !