Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Bønn om bevissthet

 

Får så mange inspirasjoner om dagen og det er mye jeg har lyst å skrive om.  I dag kom jeg over en Toltekbønn som var lagt ut på facebook. Den var fin, men traff meg ikke helt derfor tok jeg meg den frihet å skrive den litt om.

Omskrev kke innholdet, men ordlyden. fikset litt på flyten og skrev den i 1.person. Jeg syns at den på den måten traff MEG bedre.

Jeg har stor tro på bønnens kraft. Mange steiler kanskje ved ordet bønn, men for meg betyr det lite om det heter bønn, affirmasjon, mantra, eller hva man vil kalle det. Måten jeg bruker slike bønner på, er for å stille meg inn på sjelen min og «tune» sjelen inn på universet, eller Kilden, Gud, Store Ånd.-  igjen, for meg er det uviktig hva man kaller denne kraften.

For den er faktiskt uansett like tilgjengelig for alle. Det er det menneskelige ego som har behov for å ta monopol på alle ting. Da blir holdninger som: MIN GUD, er den eneste rette…. Og tror du ikke på MIN GUD kommer du til helvetet, og jeg skal gå over lik for å omvende deg..

Har svært liten sans for slikt. Det ødelegger for mange og kan i ytterste konsekvens bli mer til hinder for frelse, enn til gavn. Jeg steiler iallefall av slike ting. Den gudommelige kraften er tilgjengelig for alle, den er i alt og ingen har monopol på den, det er i allefall det jeg tror. Jeg kjenner det som sant, i hele meg.

Hva du tror og mener, eller ikke tror, er deg vel undt, for å si det slik. Jeg kjenner iallefall at når jeg er i kontakt med kilden i meg selv, og denne kilden i meg er i kontakt med alt som er, DA er jeg hel.

Slike bønner som denne kan hjelpe meg å komme inn i ihelheten. Gjennom bønn bringer jeg min dypeste lengsel frem, mine behov og mine ønsker bringes ut dit der bønner høres og mirakler skapes. Det er den flyten jeg vil være i. Når man er i en slik flyt er alt mulig. Man kan også velge å kalle dette ord for dagen eller dagens kontemplasjon om ordet bønn blir for religiøst.

For meg handler det som sakt om ett og det samme og definisjonen blir derfor uviktig. Men virkningen er reel og det virker for alle. Det er der hele poenget bør ligge, der fokuset bør være. Flisespikkeri skaper sjelden mirakler….

jeg deler derfor denne bønnen (meditasjonen, kontemplasjonen, ordet for dagen) med akkurat DEG fordi jeg ønsker deg en god dag og gode opplevelser, og jeg ønsker at DU kommer i dyp kontakt med deg selv og din sjels dypeste hensikt. – Alltid.

 Store Ånd, universets skaper

I dag ber jeg om at du åpner hjertet mitt og øynene mine slik at jeg  kan nyte alt som ER og leve i evig kjærlighet og takknemlighet til deg.

Hjelp meg til  å oppleve deg gjennom alle sanser. I alt jeg oppfatter med øynene, med ørene, med hjertet. La meg se livet med kjærlighetens øyne slik at jeg finner deg i alt jeg møter, og ser deg i alt du skaper.

La meg være i kontakt med deg gjennom hver eneste celle i kroppen, i hver eneste følelse i sinnet, i hver drøm, i hver blomst, i hver person jeg møter.

Du kan ikke gjemme deg for meg, for du er overalt, og jeg er ett med deg. La meg alltid være bevisst denne sannheten.

La meg være bevisst min egen evne til ubegrenset å kunne skape ut fra himmelens drøm, hvorfra alt er mulig. Hjelp meg til å bruke min fantasi i skapelsen av min egen drøm om livet.

Hjelp meg til alltid å se skaperverkets magi, slik at jeg kan leve uten frykt, uten sinne, uten sjalusi, uten misunnelse. Gi meg et lys å følge, og la dagen i dag være den dagen jeg ikke lengre jakter på kjærlighet og lykke for egen del, fordi jeg vet jeg har den i meg og at den allerede finnes overalt.

At den er tigjengelig for meg når jeg trenger. La meg være åpen for at det skal skje noe vireklig spesielt i dag som vil være med på å forandre livet mitt for alltid.

La alt jeg gjør og sier være et uttrykk for skjønnheten i mitt hjerte, og la alt jeg gjør og sier være basert på kjærlighet.

Hjelp meg til å være som deg, å elske på den måten du elsker. Hjelp meg å gi på den måten du gir, å skape et mesterverk av skjønnhet og kjærlighet i livet.

Hjelp meg nå i dette øyeblikket til å øke og styrke kraften i meg, slik at jeg kan fortsette å skape mitt liv som et kunstverk. Sterkere og sterkere, mens jeg vandrer langs min livsvei.

I dag, store Skaper, gir jeg deg all min takknemlighet og kjærlighet, fordi du har gitt meg livet!

La det skje!

-Takk!

 

bønn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *