Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Da er kandidatene klare og datene kan begynne :)

 

 

DA er kandidatene klare og datoer for dater er satt. Selv om det ikke ble helt som jeg hadde tenkt, nemlig velge friere ut fra mange interreserte og dermed ha et bedre grunnlag for å se hvem som utmerket seg og velge fire fem stykker jeg skulle gå mer i dybden med. Det ble ikke så mange påmeldte dessvere. Det som skremte de fleste fra å delta var at de skulle eksponeres. Men hva gjør det at det ikke ble som planlagt. Jeg sier som Ravi i sangen:  Ut av deg sjæl, opplevelse: ”ingen planer, det er planen” så da forholder jeg meg til det og er litt fleksibel!

Hvem vet kanskje hadde jeg valgt de jeg har valg uansett? Jeg har iallefall plukket ut to glimrende kandidater.  Det er to kvinner som er jevnaldrende med Geir og som hver på sin måte kan være en veldig bra mach for ham. ( etter min mening)

Den ene sendte jeg informasjonen til fordi jeg følte intuitivt på forhånd at hun muligens kunne være en mach, og hun ville gjerne date Geir hvis hun kunne anonymiseres og den andre har vært modig nok til å melde seg på helt av seg selv og stiller seg helt åpen. Likevel har jeg valgt å anonymisere begge to til vi ser et endelig resultat. Hvis det blir klaff og det blir et forhold ut av det, så vil den av dem det blir,  være villig til å bli presentert med bilde sammen med Geir på bloggen min.

Dette er begge to voksne, vakre, sterke og selvstendige kvinner. Det som blir spennede å se, er om det blir romantikk i luften og om det da vil være motsetninger eller likheter som tiltrekker hverandre mest.

Kandidatene:

Jeg skal bare gi en kort oppsummering her

Randi er 46 år gammel født i vannmannen og oppvokst på østlandet. Det som slo meg først da jeg leste brevet hennes var at hun var midt i blinken. Geir hadde en liten ønskeoppskrift i forhold til hva han trengte/ ønsket og Randi har det meste. Hun har lærerutdanning, spiller piano og synger i kor. Noe som er helt likt Geir og hans interesser. De er også like på at de ikke helt vet hva de skal tro om det spirituelle men er åpne og tror det er mer mellom himmel og jord. Hun har en voksen datter som studerer i utlandet. Noe Geir også har. Randi virker energisk og glad, trener og går på ski og liker å være i aktivitet. Hun er et omsorgsmenneske, flink til og glad i å lage mat, liker rolige hjemmekvelder og å lage det koselig omkring seg. Hun er også vedlig glad i Pink Foyd slik som Geir. Det som jeg ser med henne er at her er det mye felles de kan bygge en sterk plattform ut fra. Numerologisk har de mye likt og det som ikke er helt likt, passer likevel godt i forhold til hverandre. Astrologisk har de et felleshoroskop som er bygget på ekte følelser, god kommunikasjon og har et par aspekter som viser at dette kan bli et varig og dypt forhold med samhold på mange plan. Utfordringen i et forhold mellom Geir og Randi kan være at de muligens kan ha et ulikt energinivå og de må være romslige med hverandre slik at begge kan bevare sitt eget tempo og møtes i det. Det å ta ansvar for sine egne følelser og egen baggasje kan også være lurt. Alle mennesker uansett hvor like de er og hvor dypt forelsket de er,  vil måtte tilpasse seg hverandre. Her anser jeg at det er mulig da begge er romslige mennesker med mye livserfaring.  Min første følelse har bare blitt forsterket jo mer jeg har gått i dybden på de to sammen. Jeg gleder meg til å høre hennes forventninger og tanker rundt den første daten. Det er Randi som inviterer med seg Geir ut først og nå er det kun dager igjen. Jeg har en god følelse både på mulighetene og daten.

 

Wenche er er 47 år gammel og født i skyttens tegn. Hun har også det meste Geir ser etter. Hun er opprinnelig fra Nordnorge men har vært bosatt på Østlandet i mange år.  Hun har en voksen datter og to store gutter. Guttene bor hos henne halv tid. Wenche jobber i helsevesenet. Hun er en god mach hun også. Hun er varm, omsorgsfull og tilstedeværende. Har godt humør, er veldig snill og ler mye. Like praktisk av seg som huslig.  Hun er ikke redd for å pusse opp og / eller svinge en hammer selv.  Hun er feminin og står ganske støtt på egene bein. Wenche er spirituell men er likevel av den jordnære typen. Liker å være i naturen. Jeg tror hennes energinivå macher Geir godt. Hun ønsker å finne kjærligheten og hun har lyst å date Geir. Og da jeg bestemte meg for å anonymisere det hele underveis var det ikke noen tvil. Jeg er veldig glad for det.  Da jeg gikk mer i dybden viste det seg at astrologien bekreftet det jeg tenkte at et forhold mellom dem vil kunne bli preget av tiltrekning og lidenskap og forholdet kan ha en dyp innvirkning og vil kunne forandre dem på et dypere plan. De kan kommunisere dypt og følelsesmessig. God kommunikasjon vil føre dette forholdet fram og gjøre det langvarig og sterkt. Det at begge står i seg selv og er tålmodige vil sikre fremdrift. Dette kunne bli et svært transformerenede forhold, en felles samlet styrke.

Numerologisk passer det også, de utfyller hverandre. Og alt bekrefter det jeg føler. Wenche og Geir er ikke så likepå en del ting/ interesser men de kan hjelpe hverandre å vokse og de utfyller hverandre.  Så det blir spennede å se. De kan overraske hverandre og skape noe nytt sammen. Dette blir veldig spennende å følge og jeg må igjen si at jeg er veldig fornøyd med valgene mine og har god tro på at det er store muligheter for romantiske følselser her. Så når det kommer til stykket er jeg ikke så opphengt i at det ikke ble så mange  påmeldte. Tenker at ting har en tendens til å bli som de skal og jeg er happy 🙂

Det er flere datingnettsider som har personlighetstester og der får man tilbud om potensielle partnere som macher en så og så mange prosent.. Det er tester som er bygget på spørsmål, holdninger og personlighet. Denne machfaktoren jeg bruker er litt anneledes. Det er en kombinasjon av det jeg tenker om hva de forteller om seg selv, min intuisjon når jeg ser mer i dybden på dem intuitivt, samt ved bruk av astrologi og numerolgi for å dobbeltsjekke/ understøtte på en måte. Vil denne metoden kunne gi en bedre mach enn slike vanlige personlighetstester?

Dette er på ingen måte noen vitenskapelig undersøkelse, men det er artig å se om det kan bli en mach ut av det.

Til syvende og sist handler det jo om faktisk kjemi og tiltrekning, men det er noe jeg har kjent på i intuisjonsbiten. Jeg er fast bestemt på at begge frierne vil kunne virke tiltrekkede på Geir og omvendt. Så gjenstår det å se da om jeg har valgt en vinnerkandidat her eller om hele prosjektet blir til noen dateerfaringer og ikke mer. Er ganske sikker på at det ikke vil bli pinlige slitsomme dater. Jeg føler på meg at det kan bli klaff men vite, det gjør man ikke før man ser hvordan det går 🙂

Så jeg ønsker Geir og Damene masse lykke til med sine romantiske bli-kjent dater !

Deres tanker rundt prosessen og daten følger…. så stay tuned til Klarsyntjakten på kjærligheten

date_vinglass

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *