Indriel Body & Soul

Fra bloggen

En friers berettelser, intervju med Randi

 

Nå har Klarsyntjakten på kjærligheten pågått en stund og det har vært flere dater. Anonymiseringen er over, iallefall til en viss grad. Det er på tide å få høre litt fra paret som dater om hvordan de har hatt det og hvordan det går så langt. Jeg vil legge ut intervjuer med dem begge og starter med Geirs frier Randi. Har vært spennende å følge dem og her får dere et lite innblikk i hvordan Randi har opplevd å være frier i Klarsyntjakten på kjærligheten og hvordan statusen er pr i dag. I romjulen vil det komme et intervju med Geir også. Etter nyttår vil vi få reportasje fra den kommende romantiske overnattingsdaten som vi har fått sponset fra idylliske   Sundvolden hotell.

Men mens vi venter på mer: her er mitt intervju med Randi:

 

Fortell litt om hvorfor du meldte deg på klarsyntjakten på kjærligheten?

Det var en venninne av meg som hadde likt siden med klarsyntjakten – og siden jeg både har fulgt med på «jakten på kjærligheten» på tv, og det faktum at jeg selv ønsker meg en kjæreste gjorde at jeg måtte inn å se hva dette dreide seg om. Altså ren nysgjerrighet. Jeg har forsøkt meg på litt nettdating uten hell og tenkte at dette kunne være noe helt annet. Det som uansett fikk meg til å melde meg på var jo at jeg likte det jeg leste og så av Geir. Jeg hørte også på sangen som lå ute, og det var ikke mange tastetrykk som skulle til før jeg var inne på hjemmesiden hans. Der lå jo også en utfyllende presentasjon av bedriften hans, så jeg fikk også høre hvordan han snakket og presenterte firmaet sitt. begge deler fikk meg nok til å tenke at denne mannen kunne være noe for meg. Jeg likte det jeg leste om han, jeg likte det jeg så, jeg likte det jeg hørte og for meg er det avgjørende både at han har utdannelse og er musikalsk – så jeg må inrømme at jeg ikke ville la denne sjansen gå fra meg.

Men, så var det dette med klarsyntheten da……. jeg er ikke særlig alternativ anlagt, men jeg er nysgjerrig, og jeg gikk noen dager og tenkte at hvis det er dette som skal til for at jeg kan ha muligheten til å treffe denne mannen, så får jeg rett og slett melde meg på. Det er jo slett ikke sikkert jeg blir valgt ut, men samtidig følte jeg nok også at mye av det han ønsket seg av en kjæreste var noe jeg kunne identifisere meg med. Så var det dette med at jeg skulle bli lagt ut på bloggen og sånn. Det var ikke noe jeg hadde så lyst til, men etter noen runder i tenkeboksen og det faktum at jeg har vært på nettsteder med både bilde og tekst, ble ikke dette så skummelt når alt kom til alt.

 

Hva syns du om presentasjonen av Geir som ble lagt ut på bloggen, virker den å være troverdig slik som du oppfatter Geir etter å ha møtt ham?

Presentasjonen av Geir var det som var helt avgjørende for meg – jeg følte jeg fikk litt innblikk i han som menneske og hva han står for, og etter å ha truffet han to ganger må jeg si at det var en veldig troverdig presentasjon, så Monica har beskrevet ham ganske godt.

 

Hvordan var det å skulle planlegge den første daten og hvordan vil du beskrive din opplevelse rundt den, og kjemien du følte?
jeg ble valgt ut til å ha date med Geir – og det var utrolig morsomt og spennende og jeg kom meg utrolig fort inn i planleggingsfasen. Det var jo jeg som skulle invitere på date først – og selv om jeg har gjort det noen ganger via nettstedene jeg har vært inne på, var dette på en ganske annen måte. Jeg skulle jo ikke ha noe kontakt med Geir, og jeg fikk jo ikke sjekket ut hva eller hvor han kunne tenke seg å møte meg. Dette ble litt stressfaktor, men allikevel positivt. Jeg måtte bare ha tillit til at det ville bli bra – kanskje fordi jeg var litt ekstra spent og hadde litt forhåpninger på at dette kunne bli klaff.

Så, jeg tenkte på hva som ville glede han og hva hadde jeg lyst å signalisere ved meg selv. Jeg gjorde litt forarbeid og hadde egentlig lyst på en restaurant i Oslo – men den hadde ikke ledig bord, så bestemte jeg meg ganske fort for å møte han i Drammen  – min gamle bostedadresse hvor jeg var kjent, og da landet jeg på en gammel restaurant som jeg visste var koselig. Jeg hadde også lyst å ta han med på en rusletur, så det ble bestemt at vi skulle møtes på jernbanestasjonen, gå en tur før vi skulle spise middag. Jeg var utrolig spent og litt nervøs – det hadde vært ganske mye stress før på dagen, så jeg var glad jeg skulle sitte stille på toget en stund før jeg traff han. Da han kom fikk jeg en klem, og det var litt rart på en måte – men fint. Endelig var tiden for daten vår kommet og vi hadde kvelden foran oss. Det var ikke kjærlighet ved første blikk, men det ventet jeg ikke heller. Jeg syntes også han var ganske lik seg fra bildene. Vi ruslet en tur og praten var aldri vanskelig. Jeg følte at kjemien var der i og med vi kommuniserte så godt, og det ble en kveld hvor stillhet var et fremmedord. Vi var åpne med hverandre og ble kjent på en veldig hyggelig måte og timene gikk utrolig fort til det siste toget mitt gikk hjemover. Han var en gentleman og fulgte meg på toget og jeg fikk en god varm klem. Alt i alt satt jeg med en følelse av at dette kunne bli noe virkelig bra. Vi hadde også allerede bestemt oss for å møtes igjen til en date nr 2. Hadde dette vært en episode av ungkaren, gikk jeg altså fra daten med en rose som jeg hadde akseptert. Og gledet meg allerede til neste date.

 

Hvordan føltes det å skulle dele ham med en annen frier?
Frier nr. 2 hadde jeg jo selvfølgelig også lest om, og jeg var veldig spent på hvordan deres date ville gå. Monica hadde vært ærlig og beskrevet for meg de momentene hun så som klaffet mellom Geir og meg og nevnte også hva hun så som potensiale mellom Geir og Frier nr 2. Hun nevnte noe om en lidenskap som skulle være god match mellom dem, noe som jeg selvfølgelig var litt engstelig for. Men, jeg hadde meldt meg på og var klar over at jeg i utgangspunktet skulle dele ham med opptil fire andre friere, så det at det kun ble en annen konkurrent, hjalp meg jo veldig, tross alt. Jeg visste jo hvilken kveld de skulle treffes for deres første date og jeg var nok litt ekstra rastløs denne kvelden og lurte på hvordan de hadde det. Mest basert på at Geir og jeg hadde hatt så hyggelig kveld og at vi hadde hatt kontakt på sms hver dag siden daten vår, og vi hadde hatt en telefonsamtale hvor praten bare fløyt som den første kvelden. Jeg ble jo litt letta da jeg hørte at det ikke var blitt noen date…Det må jeg jo innrømme, selv om det var synd for selve prosjektet.

 

Når den andre frieren altså trakk seg før daten, ble det åpnet for å ta inn en helt ny frier, var det noen nervepirrende dager for deg?

Jo jeg var litt «stressa» da det ble åpnet for en helt ny frier. Jeg hadde jo et sterkt ønske om å bli bedre kjent med Geir. Selv om drømmesituasjonen ville være at jeg ble valgt ut av Geir på tross av at han hadde dater med en annen også. Jeg tenkte jo på at litt konkurranse ville være spennende, og jeg visste jo at prosjektet i seg selv ble bedre på en måte, dersom vi var flere friere. Derfor tok jeg det med stoisk ro egentlig. Iallefall så rolig som man kan være i en sånn situasjon. Geir og jeg hadde uansett kontakt daglig og vi hadde avtalt date nr 2, så jeg var tross alt trygg på å få se ham igjen.

 

Hvordan var det å møte ham igjen?

Det var Geir som skulle invitere til date nr. 2 og planen var at vi skulle møtes på formiddagen, gå på tur i traktene hvor han hadde vokst opp og så skulle vi avslutte dagen på en restaurant for å spise og kose oss. Nå ble det litt endringer i planene, på grunn av at Geir hadde eksamen og jobbet natt og fått litt lite søvn. Geir ville være i form og visste ikke helt om han skulle avlyse og utsette daten vår. Jeg ble litt skuffet må jeg innrømme, fordi jeg var så spent på å se han igjen, for å se om kjemien fremdeles var der og tenkte at det måtte ikke gå for lang tid om det skulle bli noen utvikling mellom oss, på en måte. Han er veldig hensynsfull og vi hadde en god og lang telefonprat og ble enige om at vi skulle treffes allikevel men noe senere på kvelden,for å ta en middag med hverandre. Vi møttes i Drammen igjen og det ble en veldig hyggelig kveld og jeg følte at kjemien var der enda sterkere og at jeg virkelig fikk bekreftet overfor meg selv at dette er en mann jeg trives veldig godt med og kan se meg selv sammen med. Jeg ble nok litt mer «boblete» inni meg etter denne kvelden hvis jeg skal være ærlig. Vi snakket også om flere dater noe som var en hyggelig overraskelse. Jeg skulle til Horten for å besøke en venninne senere på kvelden og Geir kjørte meg dit. Bilturen gav også mulighet til enda mer av den gode praten.

 

Hvordan følte du deg etter denne daten?

Dette ga mersmak, og jeg kjente at følelsene for Geir var i ferd med å utvikle seg i rett retning, i og emd at jeg tenker dette kan være en mann med kjærestepotensiaøe og jeg var utrolig glad for at vi fikk til denne daten tross alt. Så får vi se hvordan det går.

Hva tenker du rundt at du er valgt ut av en klarsynt som en mach for Geir? Hva tenker du selv omkring potensialet som ligger der? Vil du si at machen så langt, ser ut til å stemme?

Det å være plukket ut som en god match for Geir av en klarsynt gjør nok det hele litt spesielt, men på en positiv måte. Det er ganske godt å tenke at en annen har plukket ut Geir og meg for hverandre og har tro på at vi kan passe god sammen og finne kjærligheten. Det gjør noe med innstillingen kjenner jeg, og når jeg opplever at det Monica fortalte om hva som klaffet mellom oss stemmer så godt, er det en bekreftelse i veldig stor grad. Jeg føler at matchen så langt stemmer og det gir tillit til prosessen og det føles litt trygt rett og slett.

Hva syns du om informasjonen du har fått underveis av den klarsynte?

Jeg har fått veldig god informasjon hele veien om prosessen. Jeg har virkelig følt meg ivaretatt og vært imponert over rask tilbakemelding og oppfølging. Det er mye følelser innvolvert i å melde seg på et slikt prosjekt og jeg har virkelig følt at jeg har blitt respektert og møtt med veiledning med mine tanker om alt rundt denne prosessen. Det gjør det også tryggere føler jeg.

Dere har akkurat hatt en tredje date?

Ja på den tredje daten inviterte jeg Geir hjem til meg på middag og vi fikk 7 veldig fine timer sammen. Vi kosa oss og spilte mye musikk for hverandre – låter vi hadde lyst å dele. Geir spilte mye piano og sang mens jeg lagde middag. Jeg spilte også litt piano for han. Vi spiste en god hjemmelaget 3 – retters middag. Noe som så ut til å falle i god smak hos han. Praten gikk som de forrige gangene,veldig lett og uanstrengt med mye humor og mange refleksjoner. Litt flørting ble det også og jeg mener at en utvikling i relasjonen mellom oss var lett å spore. Vi kan også sette pris på stillheten og nærheten vi har sammen der vi kan kjenne litt på den gode energien vi har mellom oss. Det var den lengste daten hittil og kanskje også den der vi kom  nermest hverandre.

 

Etter tre dater, hva tenker du om veien videre ? Føler du at det er et potensial mellom deg og Geir som er sterkt nok til å utvikle seg til et forhold?
Veien videre med Geir og meg er utrolig spennende. Vi har hatt noen lange telefonsamtaler og fått snakket mye selv om vi har møttes bare tre ganger. Vi har utviklet noe veldig lovende og hyggelig og ikke minst spennende sammen. Det er iallefall det jeg føler. Vi må jo fortsette å sette av tid til å møtes og bli mer kjent i ulike situasjoner før vi vet helt hva dette blir. Vi er begge voksne mennesker med mye dårlig erfaring fra tidligere parforhold. Og en slik baggasje må man ”handle with care”.  Det tar tid både å finne ut hva vi ønsker med hverandre, om vi blir et par og hvordan ting skal utvikle seg. Jeg tror definitivt at vi har et stort potensiale for å bli et par. Jeg er nok mer utålmodig anlagt enn Geir, som er mer nøktern, men jeg kjenner en ro ved å gi dette den tiden det tar, slik at vi begge vet helt hvilken vei det går. Vi må jo begge få den tiden vi trenger skal det bli riktig.  At Geir er såpass ærlig og nøktern forteller meg at han er en solid kar med viktige verdier og egentlig noe jeg setter mer og mer pris på. Vi snakker en del om akkurat disse tingene for å avstemme forventningene til hverandre, og prosessen føles derfor veldig riktig.

Vi er nok begge litt urolige og engstelige for at dette ikke skal fungere, og kjenner på frykten for å bli skuffa (nok engang) – dette er noe vi må jobbe med sammen og hver for oss. Jeg har veldig behov for å bli sett, bli satt pris på og få bekreftelse, og kanskje er det slik også for Geir?. Vi må finne nøkkelen til hvordan vi kan være en ressurs for hverandre og gjøre en forskjell i hverdagen – mer enn å tro at vi skal skuffe hverandre eller såre hverandre. Jeg har opplevelse av at Geir vil meg vel og han er bare veldig snill og hyggelig, han er morsom, han er kunnskapsrik, han er sjarmerende, han er omsorgsfull….. jeg kunne nevne mange ting, men har vel utlevert meg nok allerede kanskje. Men jo jeg har stor tro på at det vi har godt kan være et potensiale for et kjæresteforhold.

Klarsyntjakten på kjærligheten er nok en litt kontroversiell måte å finne en kjæreste på, hva syns du om å være med på et slikt prosjekt som dette?
Ja, det er kontroversielt, og litt utenfor hva jeg egentlig har noe tro på. Men hvis dette går den veien jeg kjenner at jeg har lyst at det skal gå, ja da spiller det ingen rolle hvordan vi traff hverandre! Og når jeg kjenner etter på følelsene jeg har, og spenningen jeg opplever, så føles det faktisk ikke så kontroversielt tross alt. Det er jo helt fantastisk dersom dette kan være løsningen for meg og Geir og kanskje andre der ute som er på leit etter kjærligheten. At det klaffer fra første date på en måte. Man slipper mange unødige skuffelser på veien. Det er for tidlig å si om Geir og jeg blir kjærester når denne prosessen er over, men det ser jo likevel ganske lovende ut. Jeg synes det har vært både utfordrende og spennende å være med på dette. Vi er underveis til noe som kan bli veldig bra og jeg gleder meg til fortsettelsen .

Jeg setter mer og mer pris på Geir og hans sider og det er utrolig fint å bli mer kjent med han. Jeg må si jeg gleder meg veldig til å tilbringe mer tid sammen med ham på nyåret. Dette føles fra min side veldig riktig. Jeg er ikke fullt så sikker på om Geir føler det på samme måte på dette tidspunktet og det er jo alltid et usikkehetsmoment i en slik situasjon. Men jeg er positiv. Vi skal ikke forhaste oss men være i nuet og ta små skritt av gangen, for å bli kjent. Og siden den klarsynte har plukket oss ut som en perfekt match for hverandre, noe det ser ut som vi er, så gjenstår det jo bare å la følelsene få tid til å utvikle seg, eller hva? Den neste daten som er planlagt på nyåret, blir en romantisk overnattingsdate på Sundvolden Hotell sier Randi og kan gå julen i møte med et lurt smil om munnen.

DSC_0112

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *