Indriel Body & Soul

Fra bloggen

En liten oppdatering

 

Da har jeg fått egen side på facebook… Nei jeg snakker ikke om min private profil. Etter at min kjære har prøvd å overtale meg i ganske lang tid, ga jeg meg tilslutt. Joda jeg kan se fordelene med den. Men jeg har ikke vært så veldig aktiv med å kunngjøre det enda. Her vil det etterhvert bli mer informasjon fra bloggen, eller om kurs og annet. Så har du enda ikke gått inn på siden min er det ikke for sent, bare ta en titt til høyre her på siden og klikk liker.. Enklere kan det ikke gjøres 🙂 På forhånd takk ! ( joda dette er et lite forsøk på å få flere til å gå inn på og like facebooksiden min)

facebox

 

 

 

 

Ellers er det dessverre ganske lang ventetid på kanaliseringer nå. Jeg har måttet ta vare på meg selv, pga helsen trenger litt oppmerksomhet.  Jeg beklager det for de av dere som har stått lenge på ventelisten, eller for de som ønsker time NÅ pga krise osv. Jeg beklager men jeg gjør mitt beste og dere er ikke glemt. Nå og fremover setter jeg bare opp kanaliserings avtaler med de som står på listen min for å avvikle den.  Jeg har trappet ned og tar ikke mange hver dag, derfor går det sakte. Timer til Healing, samtale og veiledning er det ikke lang ventetid på. Dagene mine settes opp slik at den fylles med litt kontortid/ papirarbeide, og litt forskjellige timeavtaler slik at det blir overkommelig for meg og gir litt variasjon på dagen. Husk at å stå på ventelisten for kanaliserings timer ikke på noen måte er bindende. Det bare sikrer at dere får time, det er lov å takke nei når tilbudet foreligger.

For de av dere som bor rundt i Norge, så er kanalisering pr tlf mulig. Og det er slik jeg jobber mest for tiden. Jeg skal prøve å konsentrere meg om å avvikle ventelisten så raskt jeg kan og intensjonen er å kunne avvikle den helt. Slik at det tilslutt  er mulig å få time innen rimelig tid. Har forståelse for at mange ikke vil vente i flere måneder for å få en time. Jeg tar ikke avtaler hvis helsa ikke tilsier det. Jeg er såpass seriøs at hvis jeg ikke vet jeg kan levere optimalt så gjør jeg det ikke.  Det er ingen tjent med.

Ellers så anbefaler jeg dere å følge med i mitt siste prosjekt Klarsyntjakten på Kjærligheten, der jeg ser om jeg som klarsynt kan klare å finne den perfekte partner for min venn Geir.  les mer her

Jeg har valgt å alt på en egen side for dette prosjektet  slik blir det mye mer oversiktlig for dere. Bare velg Klarsyntjakten øverst i menyen, eller trykk på banneren for den i høyremargen.

Håper det er flere modige kvinner som vil melde seg på slik at vi kan se hva jeg får til… JEG TRENGER ET LITE UTVALG 🙂

Når det gjelder bloggen min så vil jeg bare nevne at det er det mulig å abonnere slik at dere får mail hver gang jeg blogger.

Ellers går det uunngåelig mot vinter og mindre dagslys, så husk å få i dere D vitamin. Utrolig mye ny forskning på hvor viktig det er for god helse. Jeg har begynt å se på dette i mitt eget liv og vi får se hva som skjer…
Dette er tiden for pledd, fyr i ovnen og levende lys. Store kopper med varm te og en god bok. Enhver årstid har sin egen sjarm. Selv er jeg lysavhengig og heldigvis har jeg lysterapilampe som jeg kan bruke og som jeg utover vinteren 🙂 Det er mulig å få timer for lysterapi også hvis noen ønsker det.

Ta vare på deg selv og kjenn litt på hva som er ditt eget tempo!

By Christian Schloe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker dere alle gode dager 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *