Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Endelig fikk jeg personlig assistent !

Min 14 årige niese Rebekka er sammen med meg denne uka. Jeg prøvde å sette en støkk i henne med å fortelle henne at hun nå var min personlige slave. Det lo vi godt av, fordi både hun og jeg vet at jeg ikke er og nok aldri kan bli, noen slavedriver. For det første er jeg ikke typen til å kommandere eller utnytte og for det andre er jeg glad i å » gjøre selv»  og er vant til å gjøre selv.

Det er arbeidsuke ved Tverlandet Skole utenfor Bodø, hvor min niese går.  Og i den forbindelse fikk jeg muligheten til å ha henne som min assistent hele uken. Jeg får nå hjelp til alt det som jeg vanligvis utsetter, i ren prokrastinerings stil.

Til gjengjeld gir jeg henne et innblikk i hvordan de er å drive enkeltmanssforetak og jobbe med alternative ting. Selv om det er bare jeg som gjør alt og har hjemmekontor, er det faktisk mye som skal gjøres. Det å ha klienter er bare en del av det store bildet.

Tenk så spennende for en 14 åring å kunne reise 75 mil for å ha sin arbeidsuke sammen med sin mystiske tante.

For ikke å snakke om den muligheten det er for meg. Ikke bare får jeg være sammen med henne hele uka, men  jeg har også fått sortert og arkivert både  utstyr, bilag og mailer. Kontoret er vasket gullende rent og jeg har fått hjelp til innkjøp og tilrettelegging på alle måter.

Ikke nok med det, men jamen bakte hun også en deilig eplakake som ble servert på onsdagens utviklingssirkel. I tillegg har hun fått prøvd litt av de ulike tilbudene jeg har, slik at hun får litt erfaring med hva de ulike tingene er.

Jeg storkoser meg med personlig assistent og om noen dager skal hun få prøve seg på bloggen min. Blogging er en del av jobben min det også, selv om det er en stund siden jeg har lagt ut noe nytt innlegg. Hun har fått i oppdrag å skrive det neste innlegget og slik få innblikk i hvordan man blogger.

Jeg er så glad for assistenten min som er både klok og dyp og har evner selv. Litt artig er det for meg å kjenne meg igjen i henne og slik se at det er ikke bare jeg i min familie som er litt mystisk… Jeg er så stolt av henne og alt hun er.

En slik arbeidsuke er ikke akkurat A4, men jeg tenker at det er jo faktisk helt supert! Det er mange som ikke passer inn i et A4 format.

Kanskje er dette noe som kan prøves for flere i samme bransje? La ungdommer som interesserer seg for det alternative, få prøve seg litt i arbeidsuka si? Det var et impulsivt tilbud fra min side, men jeg er iallefall glad for at jeg fikk ideen og at det ble godkjent av skolen. Jeg er superfornøyd med et slikt opplegg og anbefaler det videre.

Verdens beste assistent:

1979487_454665181333294_373440207_n

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *