Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Feil i kontaktskjema

Jeg ble gjort oppmerksom på at det har vært en feil med kontaktskjemaet på siden min. Den har nettopp vært igjennom en oppdatering og da har feilen oppstått. Dessverre har det ført til at de mailene som skulle sendes til meg ikke har kommet frem, men har havnet hos en med lignende mailadresse. Jeg kan ikke annet enn å beklage så mye til alle dere som har prøvd å kontakte meg og til vedkommende som dessverre har fått de mailene som var tiltenkt meg. Jeg er ikke helt sikker på når feilen oppsto eller hvor lenge det har vært slik, men det kan ikke ha vært veldig lenge. Jeg må innrømme at jeg har undret meg over at det plutselig var stille med henvendelser fra nettsiden, men har tenkt at det har med ventelisten min å gjøre.

Jeg legger meg flat og beklager så mye til alle de som har opplevd frustrasjoner på grunn av dette. Men jeg har ikke vært klar over  feilen. -Nå er iallefall feilen rettet opp og alle som kontakter meg heretter vil komme til rett mailadresse!

 

unnskyld

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *