Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Geir søker kjæreste, kan en klarsynt finne den perfekte match?

 

DA var klarsyntjakten på kjærligheten offisielt i gang !

For de av dere som ikke vet hva dette dreier seg om så kan dere lese mer om denne ideen  her

Dette skal bli veldig spennende. Har fått mange fine tilbakemeldinger allerede og mange er spente på hva som skal skje. Har allerede mange frivillige som vil bli neste jeg skal finne partner til, selv om vi ikke vet hvordan det går.  Det tar jeg som en tillitsærklæring!

Men for  å finne drømmedama for min første kandidat, må jeg jo presentere min mystiske venn.

Og folkens, dette er vår vri, JEG skal gi min presentasjon av min venn, slik jeg ser ham og oppfatter ham. Det er altså ikke han som skal presentere seg selv. Han synes også det er en spennende måte å gjøre det på.  Det kan være vanskelig å by på seg selv og det er jo alltid lærerikt å se hvordan andre oppfatter en. Og da blir muligens også presentasjonen mer riktig? 🙂

Her er Geir
Her er Geir

Dette er Geir, han er 182 cm høy, 46 år, født i tvillingens tegn og bor i Sande i Vestfold. Han er yngstemann i en søskenflokk på fire. Nå vil han gjerne finne den rette. Han føler at tiden er moden til å finne en kjæreste og håpet er at denne erfaringen skal føre til et varig forhold. Og jeg skal gjøre mitt beste.

Som så mange andre har Geir erfart livet på godt og vondt og det har gjort ham sterk og bevisst. Han vet hva han trenger i en kjæreste. Egenskaper han setter høyt og ser etter er: vennlighet, åpenhet, nærhet, omsorg og empati. Han ønsker seg en kjæreste som kan være hans beste venn, som kan gjøre ting sammen og dele interesser, en som ikke har problemer med kos og nærhet, som han kan snakke med og bli møtt på en omsorgsfull måte. Det viktigste er vel at kvinnen i hans liv har evne til å gi og vise kjærlighet men også ta imot. Evnen til å se lyst på livet er heller ikke å forakte. Han liker at kvinner er feminine, men ut over det er ikke utseendet det viktigste  (Selv om han innrømmer at han gjennom livet oftest har falt for mørkhårede kvinner, men la for all del ikke det stoppe deg )

Altså en livsglad sterk intelligent kvinne med evne til omsorg og kjærlighet, er vel kort sakt en beskrivelse av Geirs ønske  for sin drømmekvinne. Er du i tillegg feminin og bryr deg om å ta vare på deg selv er det bare et pluss.

Det første jeg la merke til ved Geir, for mange år siden, var at han var veldig kjekk. Det er jo det første man ser. Men han er så hærlig fri for overlegenhet eller den type overdrevene selvsikkerheten som mange kjekke menn har. Og som jeg personlig ikke har sans for. Geir er naturlig høflig tilbakeholden til man blir kjent med ham og ikke fremfusende på noe område.  Så likte jeg at han hadde han en sånn lun og rolig fremtoning og humor. Han var lett og behagelig å være i nærheten av og snakke med. Han hadde en form for omsorg som gjorde meg komfortabel. Så jeg ser på ham som en mann som er oppmerksom på hva andre trenger og har evne til og er villig til å gi det. Han får mennesker til å føle seg vel, og man merker at det ekte. Det kommer naturlig. Geir er en knakandes kjekk og grei fyr. geir_2

Geir har lærerutdannelse og har jobbet som lærer, nå jobber han innenfor psykiatrien og holder på med en mastergrad i psykisk helse som er et deltidsstudium. Han trives med det og ser for seg at  å arbeide innenfor psykiatrien er hans vei fremover.

Musikk betyr mye for ham og han er også veldig musikalsk og synger og spiller og komponerer.

Han spiller mange instrumenter men hovedinstrumentet er piano selv om han også spiller brukbart på gitar. Geir driver med musikken sin gjennom et enkeltmannsforetak der han virkelig får spille på alle strenger 😉 – Jo jeg tok den helt ut der…Katching !

Han driver med ulike ting som å ta ulike spilleoppdrag der han spiller piano og synger, han har også eget lydstudio.  Som tidligere lærer, og musiker nærmest gjennom hele livet, har Geir en unik musikkpedagogisk bakgrunn og erfaring både som kordirigent og det å være spillemann og spille i band. Nå jobber han en del med ulike korprosjekter og han holder låtskriverkurs.  Også det å filme er en interesse som han bruker til å lage musikalske presentasjonsfilmer, noe som er et tilbud til bedrifter, kor, foreninger, revylag, musikere, og andre, som ønsker å vise fram hvem de er og hva de driver med på en kreativ måte.  Her er et eksempel, denne videoen gir en presentasjon av Geir, hans musikalitet og kreativitet. Videoen er selvfølgelig egenlaget hjemme hos Geir selv. Han synger i tillegg en låt han setter veldig høyt:

Av musikalske  preferanser så kan jeg nevne at Beatles var hans første musikalske kjærlighet, han elsker albumet Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Så ble han forelsket i Pink Floyd,  spesielt albumene: The final Cut og The Wall.

Da han møtte henne lV

Geir er skilt og har tre barn: Anna 19 år, som studerer medisin i utlandet, Sigurd 17 år går på videregående skole og bor hjemme hos Geir, og Isak 10 år som er hos faren annenhver helg. Geir har ikke ønske om å få flere egne barn og han foretrekker at frierne hans har barn som er over førskolealder. Han er på et sted i livet hvor han ønsker å leve litt og for små barn kan bli begrensende.

Når det gjelder aktivitetsnivå så sykler Geir mye i sommerhalvåret og trener en dag i uka på helsestudio, han elsker å gå lange turer i skog og mark men gjør det, i følge ham selv, alt for sjelden. Kanskje dere sammen kan få til en forandring på det ?

Han har spillt golf siden han var 12 år gammel, og golf er fremdeles en stor del av livet hans, ganske god er han også. Spiller du golf? Hvis ikke kanskje du har lyst til å lære?

Hvis kvinnen i hans liv liker å være aktiv innimellom kan det inspirere til at dere kan dra på turer sammen.

Ellers foretrekker han og kose seg hjemme foran å gå ut på byen, gjerne med et godt måltid og en god film eller invitere til et koselig lag med gode venner. Geir er glad i å lage mat og flink er han også, så det er ikke nødvendigvis DU som må lage maten. Han liker også godt å gå på kino og/eller gå ut å spise. .

Av Geirs yndlingsfilmer er Pulp Fiction nummer 1 , han liker veldig god Kill Bill-filmene også. Vil også nevne Rumble Fish, Gudfaren, Sin City, O brother where art thou,  300, Nattsvermeren, Halloween 1 og 2. Han liker også å lese bøker og jeg kan nevne at Øst For Eden og John Steinbeck er en favoritt. I tillegg liker han veldig godt Ingvar Ambjørnsen og Jack London. Jack Londons romaner leste han mange av i ungdommen.

Geir liker å finne roen ved å sitte ute i hagen i fint vær og bare være, med noe godt å drikke og beina opp kan han la humla suse og bare nyte freden og roen og naturen. Jeg vil si at Geir behersker både et hektisk hverdagsliv og likevel har evnen til å ta seg tid til de små ting og finne roen på en god måte når det trengs!

Han er romantisk og veldig kosen. Tror jeg kan garantere at den jenta som får ham vil være heldig. Hun vil få en varm og kjærlig, lidenskapelig og omsorgsfull kjæreste.

Alle mennesker har livserfaring både på godt og vondt. Geir tenker at om det er ei dame som har hatt det tøfft og kommet seg på beina igjen, viser det bare styrke, så ikke vær redd for å ta sjangsen på kjærligheten. Alle har baggasje, er da ikke drømmen å kunne finne noen som kan hjelpe en å pakke ut fra alle kofferter og sekker? Geir er ikke redd av seg. Han har vært ute en vinternatt før og er en reflektert og moden mann.  At han sa ja til å være med på mitt prosjekt er artig, men det krever mot også. Han tror egentlig ikke på så mye innenfor det alternative, men han er åpen og nysgjerrig. Han avviser ingenting selv om han ikke vet.

I dag starter den første dagen på veien mot tosomhet og Geir gleder seg !

Da han møtte henne V

 

Føler du deg nysgjerrig og tiltrukket av Geir så ta kontakt, hopp i det !

-Tenk om det er akkurat DEG han venter på <3

Jeg må ha gjerne to- tre bilder av deg, fødselsdato og fødselssted samt klokkeslett for fødsel. Fortell litt om deg selv og hvorfor du melder deg på. Du må være villig til å la meg bruke et eller flere av bildene på bloggen , du må være villig til å skrive litt om dine tanker og følelser rundt prosessen og godta at det legges ut helt eller delvis via bloggen. Det vil skrives om datene og hvordan det gikk, vil muligens også bli noen bilder på datene som kan bli lagt ut på disse sidene.

Så vil du få tilsendt informasjon med alle detaljer og blir med i klarsyntjakten på kjærligheten.

Vi legger opp til at det velges ut fem kvinner som skal invitere Geir på hver sin date. Hvis Geir etter den første daten ønsker å tilbringe mer tid sammen med deg, inviterer han på en date nr 2. Som han skal arrangere. Han kan velge å avstå og du kan også velge å avslå date nr 2. Men tanken er at i stedet for en speeddate er to skikkelige dater bedre i forhold til å kjenne på kjemi og om det er potensiale til å gå videre.  De som går videre vil gå på ulike dater alltid bare sammen med Geir og for hver date velger han om han vil invitere til en ny date eller ikke. Tilslutt står igjen med  den som han vil prøve å satse på som kjæreste. En viktig del av klarsynt jobben min er å hjelpe ham å gjøre et godt valg. Kanskje feirer han julen sammen med sin utkårede?

Da han møtte henne V001Virker dette spennende? Vil DU date Geir? Send all informasjonen om deg til meg på mail : indriel@online.no

Merk mailen med Klarsyntjakten på Kjærligheten

Påmeldingsfrist: 11.11.2013

 

 

 

 

 

2 comments

  1. Kjempebra Monica, synes dette virker veldig spennende. Håper det blir suksess. Du Geir er en tøffing som tør bli med. Håper du finner den store kjærligheten. Masse lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *