Indriel Body & Soul

Fra bloggen

inspirasjon

Inspirasjon

 

Jeg har et problem. Hvis man kan kalle det et problem da. Jeg har alltid så mye på hjertet, har så mye som foregår i tankene og på det indre plan. Derfor et det et problem for meg av og til å fatte meg i korthet.  Slik er det bare.

Likevel har jeg såpass innsikt at jeg skjønner at hvis alle mine blogginnlegg skal være milevis lange så krever det nok  ”sin mann” å lese det. I hverdagens travelhet er det jo ikke alle som har ork og tid. Jeg vil jo gjerne at leserne faktisk skal lese det jeg skriver. Så i dag skal jeg øve meg på kunsten å fatte meg i (en slags)  korthet

Vil bare si litt om og dele noen ord som jeg fikk gjennom inspirasjon, her om dagen.

I møte med mine klienter, opplever jeg stadig spennede ting, blir vitne til og får selv, dype opplevelser. Det er mye som dukker opp av informasjon som kan åpne for at personen får mulighet til å gå dypt ned i sin problematikk, for så klare å forløse og bevege seg videre. Det gleder mitt hjerte hver gang jeg opplever det.

Jeg ble i dag i en healing situasjonen, plutselig fyllt av inspirasjon. Det skjer ofte, enten den kommer i form av energi eller ord. Noen ganger kan inspirasjonen komme som hele dikt.

Jeg var så heldig å få gi healing til en aldeles vakker og strålende sjel. En dame som det er en fryd å jobbe med. Det ble altså en sterk opplevelse også for meg.

Jeg blir ydmyk og rørt av hennes vilje til å bli den beste utgaven av seg selv. Det er viktig å understreke, at for meg er det viktig at jeg ikke lærer noen min sannhet og jeg ikke viser noen min vei. Jeg er opptatt av og takknemlig for, å kunne hjelpe mennesker til å finne sin sannhet.

Den energien som oppsto mellom oss i dette møtet, åpnet for en inspirasjon som kom ned til meg som  et dikt.

Jeg syns opplevelsen var så sterk og ordene vakre, derfor vil jeg dele dem med dere. Vi vet ikke om diktet var direkte til henne, men hun syntes at det var helt i orden av meg å dele diktet videre, selv om det traff henne spesielt.

 

Oppvåkning

Å våkne fra de syv slørs dvale

bevege seg rytmisk i en kosmisk dans

Først litt nølende, forsiktig

så sikrere og sikerere

gjennom lagene

 

Illusjonene brister

der du

danser mot frihet

klarhet

enhet

 

Å være i takt med rytmen

som kaller deg,

beveger deg

 

slik at øynene åpnes

og gir deg en ny bevissthet

Der du forstår

alt som er deg selv

og alt du er en

del av

*

 

hjerteinspirasjon

Jeg ønsker DEG av hele mitt hjerte en strålende dag !

2 comments

  1. Tusen takk Monica. Dette er en veldig bra blogg, denne kommer jeg til å lese masse. Du er dyktig, gir meg mange innspill til tanker og undring. Håper du skal skrive masse fremover.:-)

    1. Tusen takk Jane , Så hyggelig ! Ja jeg skal nok holde bloggen ved like, om det ikke blir postet noe hver dag, så blir det iallefall når jeg synes jeg har noe vettugt å dele 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *