Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Klarsyntjakten på kjærligheten så langt, Intervju med Geir

 

 

Nå har jeg fått satt ut i livet min ide til Klarsynjakten på kjærligheten og min kandidat Geir har vært så sporty å bli med på å være prøvekanin for meg 🙂 Så langt har vi fått høre om «frieren» Randis opplevelser og følelser . Nå er det på tide å høre hvordan Geir har opplevd dette så langt. Har likegodt intervjuet ham :

1. Nå er Klarsyntjakten på kjærligheten godt i gang, vil du si at det var det en impulsiv avgjørelse å delta?

Nei, selve ideen var vel mer impulsiv i utgangspunktet, inspirert av et hjertesukk jeg hadde skrevet på facebook. Da jeg ble forespurt om å bli med, ble ideen lagt frem for meg og jeg fikk et klart innblikk i hva jeg evt. skulle bli med på. Jeg tenkte at hvis dette kunne føre til at jeg fant kjærligheten, så hva hadde jeg å tape? Visst var det litt utenom det vanlige, men det var jo nettopp det som også var spennende.

2. Hva syns du om at den klarsynte skulle skrive presentasjonen av deg uten at du skulle komme med innspill og hva syns om denne presentasjonen ?

Det føltes greit. Jeg synes nok Monica smurte litt tjukt på – beskjeden som jeg er, så følte jeg nok at jeg ble framstilt litt i overkant positivt når det gjaldt personlighet og egenskaper. Men samtidig, når jeg lar det synke litt, kjenner jeg meg jo godt igjen. Kan være fint å få innblikk i hvordan andre oppfatter en. Og faktaopplysningene var greie nok. Jeg synes det var hyggelig å lese om seg selv på en slik positiv måte. Det er jo godt for selvfølelsen.

3. Hvordan var forventningene dine før den første daten?

Kanskje har det med alder å gjøre og det at man er tryggere på seg selv, kanskje stolte jeg på at det ville være et ok møte? Hvem vet, men jeg var faktisk veldig rolig og laidback på forhånd. Var jo selvfølgelig spent, og gledet meg til å treffe kvinnen som Monica hadde valgt ut og skrytt av som en meget god match for meg. Jeg så fram til, og var ganske trygg på at det kom til å bli en hyggelig kveld. Det var Randi som inviterte, og alt jeg hadde å gjøre var å møte opp på rett sted til avtalt tid. En helt ny opplevelse for meg faktisk. Herlig å bli invitert ut av en dame. Jeg anbefaler det, smiler Geir med et lurt glimt i øyet.

Daten gikk fint, det første store plusset var at hun hadde lagt opp til å rusle tur langs elven i Drammen, selv om været var både surt og vått. Det liker jeg! Initiativ og en som ikke så mørkt på å være ute i litt ruskevær. Vi fant fort kjemien, hadde mange felles interesser, pratet og hygget oss, og jeg koste meg hele kvelden igjennom. Kvelden var preget av både humor og refleksjon. Vi lo mye, samtidig som vi begge liker å fordype oss i mer eller mindre «dype» betraktninger om livet og tilværelsen. Hun var forøvrig veldig flink til å avspore meg før jeg var halvveis i mine resonnementer, men det er sikkert bare en fordel, og var igrunn litt sjarmerende. Daten strakte seg over flere timer og jeg fulgte henne på stasjonen til det siste toget hennes skulle gå. Det føltes riktig å gi henne en stor bamseklem. Og det føltes bra. Jeg reiste hjem og hadde en god følelse kan man si. .

4. Hvordan føltes det å skulle date flere damer parallelt og det at den ene trakk seg helt på tampen?

Dette hadde jeg ikke tenkt nok igjennom på forhånd merket jeg, for når ettertanken meldte seg var jeg ikke helt komfortabel med det, egentlig. Tanken på å date to stykker samtidig, og det å måtte velge føltes ikke helt god. For det første er det ikke en naturlig situasjon for meg, føltes litt ukomfortabelt, og for det andre liker jeg ikke å skuffe folk –  og det lå jo an til at jeg potensielt måtte skuffe noen. Samtidig kunne jeg bli skuffet selv også. Premissene for dette opplegget var likevel helt klare, og det var frivillig for eventuelle friere å melde seg på. De ville vite hva de gikk til. Så da var de klar over at de også risikerte å bli skuffet. Ingenting kommer med garantier, men ja, jeg tenkte litt frem og tilbake på disse tingene.

Jeg visste da datingen startet at det skulle være to stykker som hver på sin måte kunne være en meget god match for meg. Dato for de første datene var satt og jeg var forberedt på dette. Derfor var det synd at frier nr. 2 trakk seg før vi hadde møttes. Jeg vet ikke hva som var grunnen, men aksepterer selvfølgelig hennes rett til selv å avgjøre dette. Lovlig sen beskjed, sent kvelden før, uten at jeg som sagt vet grunnen. Men jeg liker klar og tydelig kommunikasjon, og det skortet det litt på her. Men som Monica sier: Ting blir som de er ment å bli. Kanskje er det sant. Nå får jeg aldri vite hva som kunne blitt, men på mange måter var jeg igrunn glad for at det til slutt bare ble en «frier”. Det ble åpnet for en frier nr. 2 og jeg var litt spent på det, men det kom ingen god match, så problemet løste seg helt av seg selv. Jeg slapp å måtte skuffe noen og kan konsentrere meg om å se hva jeg og Randi har sammen.

For selve oppleggets del hadde det vært veldig interessant med flere «friere», selvfølgelig. Her lå noe av min motivasjon også, oppleve forskjellene på frierne og føle på det, se hvor stor grad den klarsynte hadde truffet blink. Jeg er jo litt fascinert av det «overnaturlige» i denne prosessen, og hva dette egentlig består av.

5. Fortell om datingen etter første møte og prosessen med å bli kjent frem til nå.

Jeg hadde lagt omtanke i planleggingen av den andre daten. Den var det jeg som skulle invitere til. Vi skulle møtes tidlig på dagen, jeg skulle plukke henne opp på togstasjonen i Sande. Hadde tenkt å ta henne med på en kjøretur  til Stokke for å gå tur på et sted som jeg er veldig glad i.  Etterpå skulle vi dra til Tønsberg for et romantisk måltid.

Med andre ord hadde jeg lagt opp til et lite dagsopplegg. Men det var noen skjær i sjøen, skulle det vise seg… Jeg holdt på med en hjemmeeksamen som skulle leveres noen dager etterpå, samtidig som jeg hadde jobbet ganske mange nattevakter. Kort sagt, jeg hadde noen veldig stressa dager og netter med veldig lite søvn. Og det å dra på en slik date uten å ha sovet og være uopplagt hadde jeg ikke lyst til – hadde ikke lyst til og gjespe meg gjennom dagen. Jeg ville mye heller ta en date når jeg var mere opplagt. Jeg ringte Randi på morgenen, og forklarte saken. Heldigvis var hun veldig forståelsesfull og kom med det kloke forslag å utsette daten til tidlig kveldstid og møtes i Drammen, istedet for å finne en annen dag. Rett og slett bare gjøre det litt enklere enn opprinnelig tenkt. Glimrende at hun er så løsningsorientert. Det ble middag på indisk restaurant, og vi hadde en usedvanlig koselig kveld! God mat, latter og fine samtaler. Jeg kjørte henne til Horten etterpå, hvor hun skulle overnatte hos ei venninne, og dermed ble det en god prat i bilen også.

Hun invterte meg til en tredje date hjem til henne på full tre retters middag. Det takket jeg ja til og det var veldig hyggelig. Jeg kjenner jeg blir varm om hjertet når jeg opplever hvordan hun steller i stand, og viser både stor omsorg og omtanke. Jeg synes dette er utrolig fine egenskaper. Ellers satt vi mye og hørte på musikk, serverte hverandre klipp etter klipp med musikk som betyr noe for oss, og som tidligere var det en aften med mye av den gode praten og masse humor. Veldig fin kveld. Fikk også prøvd pianoet hennes. Funket veldig bra. Dette var en date hvor vi ble kjent med hverandre på en litt annen måte. Det å bli invitert med hjem til noen er jo veldig koselig og mye mer personlig.

Vi har nå møtt hverandre fire ganger, siste gang 22 desember da jeg var på konsert og hørte Randi synge sammen med koret sitt. Dette var en kjempefin opplevelse, koret var dyktige, de hadde med seg proffe musikere, lyd- og lysfolk, og tillegg var det i et flott konsertlokale. Veldig fint å oppleve dette, og se Randi i denne sammenhengen, i en aktivitet som er viktig i livet hennes.  Da konserten var slutt fant vi en Jonas-restaurant og satt der til de begynte å blinke med lysene…

6. Hvordan er følelsene etter disse datene, gir det mersmak eller føler du på usikkerhet?

Jeg ser veldig mye av det jeg søker hos en kjæreste i Randi. Jeg trenger ikke gå og lure på hva hun mener, det sier hun av seg selv. Det liker jeg veldig godt. Hun er utvilsomt en snill og god person, med masse omtanke å gi. Hun er intelligent og klok, det er interessant å snakke med henne, og aldri kjedelig. Vi deler mange grunnleggende verdier, men ikke alle, og det også er bra, at vi er litt ulike.  Hun er i det hele tatt et usedvanlig flott menneske, som jeg liker veldig godt.

Men jeg er 46 år gammel, har brent meg før, og er nok ganske (kanskje for mye) forsiktig når jeg nå, etter en lang dvale, prøver å finne en livspartner.  Jeg tenker at selv om jeg ser mye positivt hos Randi, så har vi bare møttes fire ganger, og kjenner hverandre foreløbig ikke godt nok til å kunne si hva dette blir. Men jeg har selvfølgelig lyst til at vi bruker mer tid for å finne ut av ting. Så får vi se. Vi har allerede planlagt neste date som blir på Sundvollen hotell like over nyttår. Det er jeg sikker på blir veldig bra! Da får vi et par dager sammen, i romantiske omgivelser og mulighet til å kjenne på hvordan det er å være så tett innpå hverandre.

7. Hva tenker du rundt at den du dater er valgt av en klarsynt som en match for deg, uten at du har hatt noe du skulle sagt? Hva synes du selv om matchen?

Tja, det er jo som å gå på en blind-date, men med større sjanse til å få det hyggelig, sier Geir smilende. Siden det har vært såpass klaff med oss synes jeg selvfølgelig at det har vært helt greit å møte noen på en slik måte. Jeg synes uansett at Randi og jeg har en veldig god match, og det virker som om Monica har truffet blink der. Kommunikasjonen og kjemien er veldig god. Vi har i tillegg til datene kontakt på sms eller mail omtrent daglig, og prates noen ganger i uka på telefon.

8. Hva syns du om informasjonen du har fått underveis av den klarsynte? 

Vi har hatt en veldig god dialog hele veien. Har ikke trengt å lure på noen ting. Føler at jeg har fått en tett og god oppfølging.

9. Klarsyntjakten på kjærligheten er litt kontroversielt, men hva syns du om å bli med på et slikt prosjekt som dette?  Hvordan har det vært så langt? Har du fått noen negativ oppmerksomhet rundt det?

Det har bare vært positivt, og jeg har fått mye positiv oppmerksomhet. Flere mener at jeg er tøff som ble med på dette, men jeg føler meg ikke spesielt tøff. Jeg lot det modne litt, og så bestemte jeg meg for å ta sats og hoppe. Bryte noen grenser og ta en sjanse. Om andre synes det er kontroversielt spiller ingen rolle for meg.

For en enkel gutt fra landet var det litt voldsomt kanskje å få en helside i Tønsberg Blad om saken. Plutselig ble det hele så offentlig og jeg kjenner at akkurat det kanskje ble litt for personlig. Kjærlighet er jo en veldig personlig ting, og i tillegg bli identifisert med navn og bilde i en stor avis på hjemstedet mitt, hvor så mange kjenner meg, den kjente jeg litt på i etterkant. Tenkte en stund at det muligens kunne vært ugjort. Men mest er det hyggelig og morsomt, og i tillegg beveger jeg meg langt utenfor komfortsonen min, og det har jeg veldig godt av!

10. Hva tenker du om veien videre? 

Jeg prøver egentlig å tenke minst mulig, og å unngå å analysere ting. Jeg har tidligere i livet kanskje tenkt litt for mye i slike situasjoner, og prøver nå og gjøre ting på en annen måte. Jeg tenker at ting kanskje blir best i sitt eget tempo og på sin egen måte. Noen ganger er det best å ikke tenke for mye. Men det er veldig hyggelig være sammen med Randi! Vi koser oss, og jeg gleder meg til to fine dager på Sundvollen hotell.

 

Her er Geir

 

( reportasje fra den kommene daten på Sundvollen Hotell følger, stay tuned! )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *