Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Liker eller ikke liker, – Det er spørsmålet!

Det var flott å ha assistent en uke og jeg må si jeg savner henne en del. Ikke bare hadde jeg hjelp, men jeg ble liksom litt mer effektiv selv også 🙂

Hadde dette vært en facebookstatus hadde jeg sikkert fått en del likes og hadde nok kunnet trykket liker selv også… Nå er det sånn at jeg har fått litt spark bak akkurat når det gjelder dette med likes eller liker som det heter på morsmålet..

Min facebookside har ligget litt i dvale men jeg skal skjerpe påskeegget for å si det sånn…

På tide med en kampanje da?

Vel, jeg har veldig mange venner både » in real life» og på facebook, en mengder av bekjente og en rekke ulike kontakter og klienter. Siden jeg fikk meg egen firmafacebookside    ( som min webfreak av en kjæreste mente jeg måtte ha) Har jeg ikke akkurat anstrengt meg for å få masse likes. Jeg har liksom ikke helt skjønt greia. Vet jo at det er mange som som liker meg og det jeg gjør, de trenger ikke vise det ved å trykke liker på siden liksom…men så er det jo sånn da, at jo flere likes man får, jo mer spres det man legger ut og man når flere.

Og det har jeg jo lyst til, iallefall når jeg har noe å melde. Jeg har 444 liker  pr i dag og det er supert det og jeg er glad for det. Likevel vet jeg at jeg godt kunne fått maaaaaange fler, hvis flere visste om siden min. Så var det det da, at for å få det til, må jeg jo faktisk gjøre noe selv. Promotere… Jeg kan være søkkende god å promotere ting jeg tror på eller mennesker jeg har tro på.. Men ikke riktig så god på å promotere meg selv.

Jeg har jo sett hvordan andre med sine sider ber alle venner om å like og dele og jeg har krympet meg litt i mitt stille sinn. Ikke for at jeg synes det er noe galt i det, men heller mer for at jeg ønsket jeg var litt sånn mer frampå selv. At det lå litt mer naturlig for meg å promotere liksom.

Nå er jeg av den introverte typen, og selv om jeg ikke på noen måte hverken er asosial eller supersjenert ( for det er noe helt annet),  så er jeg litt forsiktig av meg. Jeg vil ikke trenge meg på, eller mase hvis du forstår. Jeg blogger for dem som er interessert og for dem som gidder å lese det jeg skriver. Jeg skriver når jeg har noe å melde.. Vil nok aldri bli typen som skriver om det som er populært og om rosa greier.. selv om jeg liker rosa,  «- det ska ikkje stå på det!»

Så webfreaken spør for å kverulere og muligens provosere fram litt action: Hvorfor gjør du ikke mer for å få flere likes?  – Tror du ikke på deg selv? Tror du ikke på det du gjør? – Jo jeg gjør jo det.. Ellers hadde jeg jo ikke drevet med de tingene jeg gjør. – Men jeg vil jo gjerne slippe å rope høyt om å bli likt.. Jeg skal da ikke be om at noen skal like meg? Webfreaken min himler med øynene og sier at der er jo ikke DET det handler om.. joda jeg er ikke så dum at jeg ikke forstår det, men det er den følelsen da…

Og han klarte å provosere fram en tankeprosess og jeg klarte jeg å frigjøre meg fra den følelsen som har bremset meg gitt.. iallefall nesten helt. Og fra prosess til handling ble mitt første utspill å bestemme meg for å lage en fast «verve»kampanje. Og den går sin gang, og vil fortsette å gå ufortrødent videre uavhengig av andre kampanjer som planlegges innimellom, og den går ut på at for hver 100 person som liker facebooksiden min, vanker det en premie. Neste som får premie er nr 500.

Og premien for den faste kampanjen er:  en vidunderlig poesiopplevelse: Et signert eksamplar av boken Marengshjerte av Frode Håkonsen.

Kampanjen kom som bestilt for jeg fikk pushet antallet likes til 400. Og den glade og meget fornøyde personen som var nr 400 til å trykke liker,  har allerede fått boka.

Så for å fyre litt opp og ikke la gnisten dø ut,  tenkte jeg å lansere en påskekampanje fra i dag og frem til onsdag 16 april .

Nå ble du vel nysgjerrig tenker jeg og lurer fælt hva den skal bestå av..

En påskekampanje med premie i håp om å rekke 500 liker til påske. Klarer jeg det ?

paske-eggFor de av dere som deler dette innlegget og liker siden min så trekker jeg et påskeegg med gode saker og oppi der er også et gavekort på en healing hos meg. For dem som ikke befinner seg i geografisk nærhet, så kan det bli to uker fjernhealing i stedet.

Så til alle mine kjente som vet hva jeg står for: lik og  del, del del ! Eller hvis du ikke kjenner meg så godt men liker det jeg holder på med, er fornøyd med mine tjenester så vis det med å like siden min og dele innlegget. Hjelp meg å få flere likes og kanskje er det akkurat DU som belønnes  forå hjelpe meg! – Det er en vinn-vinn situasjon.

 

Så er jeg spent på hva dette vil føre til og om jeg får 500 liker til påske 🙂

Ha en strålende dag!

 

 Red Flower Brian Robertson via Compfight

 

 

3 comments

  1. 500 i GOOOD tid før påske søta 🙂 Du er verre enn meg du- MEN nå har du hoppa over kanten og jeg spør ; det var da ikke faaarli ? Du er så god på det du driver med så jeg skal dele i vilden sky 🙂 Det handler om å våge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *