Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Klientpause, sliten mann over en stokk

Klientpausen utvides dessverre

Nå er det lenge siden jeg har postet noe her på bloggen og jeg beklager det. Jeg har hatt stillstand siden begynnelsen av desember og alt har stått på pause. Hele meg har vært på pause. Det er ofte når det passer dårligst at pausen blir påkrevd, for når passer det egentlig? Det er når man har for mange jern i ilden og for mye man skulle ha gjort, og glemmer å lytte til protestsignalene, at kroppen setter bremsene på helt av seg selv. Joda jeg glemmer det jeg også.

Når hvile er påkrevd kan man ikke prøve og pushe særlig lenge, før det bare sier stopp. For de av dere som har fulgt bloggen min og det jeg skriver, vet at jeg med ujevne mellomrom blir litt for ivrig og litt for positiv og optimistisk med tanke på alt jeg skal klare. Med det resultat at veggen kommer susende….. og ja, da må jeg kjempe litt for å komme i vater igjen. Kjenner jeg ikke liker å snakke om helse og sykdom, men det er som det er. Jeg er i alle fall verdensmester i å møte vegger kan man si…Men jeg er også god på å komme sterkt tilbake fra krasjen.

Jeg tenker dagsform og i lang tid har dagsformen ikke akkurat vært å juble over. Jeg må si som skiløperne på landslaget. Jeg bomma med formkurven rett og slett. Trodde det å ta klientpause i desember skulle være nok, men det er det dessverre ikke. Politikerne bruker et ord som restarbeidsevne, jeg liker ikke det ordet. Foretrekker å bruke ordet ressurs. Vel, mine ressurser har vært oppbrukte og evnen lav i det siste. Heldigvis merker jeg det ikke på kvaliteten i arbeidet jeg gjør. Leverer varene, men det som er igjen av meg etterpå, er ikke mye tess.

Jeg må dessverre kaste inn håndkledet allerede i første runde etter jul. Jeg er rett og slett såppas utslitt at det nytter ikke å bruke viljen lengre heller. Jeg må hvile meg ut. Har satt opp noen avtaler og skal ta de, men for de av dere som venter på time, håper jeg at dere har tålmodighet. Og for de av dere som ønsker time må dere forvente å vente litt lengre enn vanlig, på alle typer timer, ikke bare kanalisering. Det er viktig for meg å være seriøs og levere optimalt, men det er også viktig for meg å ta vare på helsa. Jeg klarer ikke alt jeg vil og det tar jeg nå til etterretning.

Jeg går på forfatterskolen og vil prioritere det fremover. Artiklene jeg skriver på til bloggen, har blitt lagt til side.  Når man er utmattet er veien tilbake ofte lang. Ting tar tid, men jeg er optimistisk og vet jeg kommer sterkt tilbake etterhvert. Så om dere er utålmodige på time, fortvil ikke. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!

Det er lov å etterlyse time om du syns det tar for lang tid, spesielt for å forsikre dere om at jeg ikke har glemt deg. Jeg tar det ikke som mas. skulle bare mangle.

Jeg vil så gjerne rekke alt men greier det ikke og må derfor bare bøye meg for det! Foreløpig klientpause til 2o februar og etter det vil jeg begynne sakte og rolig og ta ting i eget tempo. Det er noen som har uttrykket bekymring for at jeg skal slutte helt med timer, spesielt kanaliseringene. – Nei jeg kommer ikke til å slutte, men det er mulig jeg må holde aktiviteten på et minimum utover våren.

I dag er det et strålende vær. Vakkert snølandskap og strålende sol. Kjenner allerede at jeg «våkner» mer. Jeg får energi av sola det er ingen tvil om det. Jeg ønsker akkurat DEG en velsignet god dag på alle måter! Måtte sola lyse på deg!

 

 

Golden sunset Yasser Abusen via Compfight

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *