Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Litt viktig informasjon

Her kommer en liten oppdatering.

Det er ikke alltid at alt går fullstendig etter planen. Jeg hadde en ambisjon om å få ned ventetid på kanaliseringstimer og var i ferd med å komme ned på et akseptabelt nivå, men så skjer det uventede.

Nå har jeg som de fleste kanskje vet, vært i en prosess med flytting og oppussing både på privaten og med kontoret, og i alt dette måtte jeg ta en pause i klienttimer. Det passet dårlig men hadde ikke noe valg.

Første uken i juni var jeg på plass i mitt nye koselige kontor. Jeg må si jeg er godt fornøyd. Det er lyst og trivelig og har en skikkelig god atmosfære. Jeg ønsker at alle skal føle seg både velkommen, ivaretatt og avslappet i behagelige omgivelser når de kommer til meg og det mener jeg at jeg har fått til. Så velkommen hit skal dere være.

Fra kontoret ble ferdig og ut resten av juni har jeg stort sett satt opp timer fra ventelista mi. Har ikke vært i form så jeg har satt opp timer deretter. For de av dere som ikke har hørt fra meg enda, så beklager jeg at dere må vente endalitt til på time til etter ferien. jeg gjør så godt jeg kan og jeg har ikke glemt dere! Vi får håpe at den som venter på noe godt …..gjelder for dere 🙂

Før det ble flytting så hadde jeg satt opp min ferie i juli, og det blir det selv om jeg såvidt har startet opp igjen i nytt kontor.

(Hvis været blir dårlig så kan det være jeg tar kontakt og setter opp noen avtaler for deg som venter på time,  til tross for at det er ferie)

Jeg planlegger en «nyåpning» av kontoret etter ferien og presenterer bilderi et blogginnlegg etterhvert. Det kan være det blir litt andre tilbud samt justering i priser. Skal forandre litt på nettsiden også. Så stay tuned 🙂

28 til 30 august skal jeg ha workshop i Brønnøysund, det er mulig at det enda er et par ledige plasser igjen der. Ta kontakt for mer informasjon.

 

Ønsker alle en riktig god sommer og ferie!

– Måtte varmen og solskinnet velsigne oss alle i sommer <3

 

Spring Break Wombatunderground1 via Compfight

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *