Indriel Body & Soul

Fra bloggen

livets spiral

Min helt personlige sjelesang, en unik og vakker gave

Jeg må bare fortelle dere om noe helt fantastisk.

Jeg har fått en uendelig vakker gave av en kjær venn. Denne gaven ga meg en av de mest skjellsettende spirituelle og emosjonelle opplevelser jeg har hatt i hele mitt liv. Jeg er rystet langt inn i sjelen, men på en utrolig god måte. Jeg skal fortelle hva det var men først;

Har du noen ganger følt sjelens lengsel? En lengsel du kanskje ikke engang selv kan sette ord på? En lengsel som alltid finnes der i deg. Det har jeg, den har vært med meg i hele dette livet. Min sjel har alltid lengtet etter noe udefinerbart, en tilhørighet eller lengsel «hjem» om du forstår. Og det vet jeg mange gjør, forstår akkurat det. Man kan også si at lengselen handler om den eksistensielle lengselen etter forening med Gud, eller det guddommelige.

Det sies at vi mennesker lever i dualitet og derfor lengter alltid «hjem». Noen kanaliserer/ omformer også denne lengselen til å bli en lengsel etter en tvillingsjel. (En tvillingsjel er noe langt mer enn den romantiske oppfattelsen de fleste har. Men se det er en helt annen historie).

Jeg for min del lengter etter å komme tilbake/ hjem til kilden. Eller kanskje helt tilbake til meg selv

Min kjære venn, bror, og sparringspartner Morten Chr.  Groth har kommet langt i sin spirituelle reise og evner. Han er meditasjonslærer, healer, filosof, lærer og musiker. Han er faktisk også en av Norges beste tarotister. Han har skrevet det norske kurskompendiet for Raider Whites Tarot og har holdt kurs innen tarot. Få i norge har studert Tarot og opprinnelsen til Tarot systemet slik som han.  Jeg har vært så heldig at jeg har hatt utrolig mange flotte utvekslinger og filosoferinger med ham og han har hjulpet meg å få på plass og sette ord på en masse ting. Vi har utvekslet mange erfaringer og støttet hverandre på veien. Jeg har vokst masse i meg selv som følge av dette sjelemøtet. Eller kanskje det handler om at jeg har kommet mer på plass i meg selv?  – Uansett er det svært verdifullt for meg å ha en slik sjelevenn og ha et menneske som evner å fylle meg på den måten, med innsikt og kunnskap der jeg selv kommer til kort.

Etter en lang og dyp samtale vi hadde sist uke, skulel han sende meg noe av musikken sin, så fikk han «ånden over seg» og visste plutselig at han ville synge til min sjel, eller rettere sagt; synge min SJELESANG. Han ville gi meg den gaven. Så han gjorde det og spilte den rett inn og sendte meg den på cd i posten.

Han fortalte meg på forhånd at det var noe på vei til meg i posten. Han sa ordet sjelesang men jeg tenkte ikke over hva det var og jeg hadde ingen forventninger, men var selvfølgelig veldig glad og takknemlig for en slik omtanke og kjærlighet som ligger i en sånn uselvisk handling.

Den dagen den kom i posten var jeg ganske sliten og ikke i form. Jeg ble veldig glad og tok med meg cd `en og la meg i sengen for å lytte og slappe av. Jeg tok på meg et headsett og trykket på play.  De første vokalene jeg hørte gikk rett inn i sjela. Det var så uventet sterkt at jeg gispet av sjokk. Men det var et svært positivt sjokk, må vite.

Jeg har aldri opplevd at noe har «truffet meg slik» – Det var ubeskrivelig vakkert å lytte til den klare stemmen hans. Det ble en sakral opplevelse for meg. Jeg betrakter meg ikke som kristen, mer som spirituell/ religiøs. Men jeg følte det som om gud strakte seg ut til meg for å nå meg. Og det traff meg i hjertet. Den enorme lengselen jeg har båret påhele mitt liv, ble møtt og lindret. Det var så vakkert at jeg begynte å gråte. Jeg er lettrørt til vanlig men har likevel kontroll på følelsene mine. Men nå hadde jeg ingen kontroll. Jeg gråt, jeg hulket, og tåreflommen var imponerende.  -Men … det er viktig å understreke at det var gode tårer. En forløsende god gråt.Inner child

Så følte jeg det som om jeg ble omfavnet av englevinger og bare ble holdt om, følte meg ivaretatt og trygg. Sangen skiftet karakter og gikk over til å føles som en beroligende byssende vuggesang, og jeg falt helt til ro og ble fylt av lykke og fred. Jeg lå med lukkede øyne og «så» farger i ulike nyanser fra fiolett til ulike rød- rosa farger. Jeg så meg selv som en liten jente på et par år som strakte meg ut etter en far. Det var som om jeg kjente hvert ord, hver tone i min sjel. for meg er det ingen tvil om at den sangen var til meg og var min dypt personlige sang. Sjelesangen varte i 22 minutter og da den var ferdig hadde jeg ikke ord. Noe så sterkt og vakkert har jeg sjelden opplevd. En reise i følelser.

Jeg hadde vært sliten og ute av form, men det var med ett som blåst bort. Jeg var full av energi og glede, ja vil faktisk påstå at jeg var full av lykke og takknemlighet over å ha fått oppelve dette.

Jeg hadde en visshet i all min takknemlighet. Et ønske om at flere enn meg måtte få sjansen til å oppleve noe som dette. Denne unike gaven som han har MÅ ut, må deles. Derfor skriver om min opplevelse nå, slik at flere enn meg kan få høre om dette.

Jeg vil påstå at denne personlige sjelesangen er noe med det mest spesielle som er å oppdrive på det spirituelle markedet i dag. Fordi det var genuint, fantastisk vakkert og EKTE! Jeg er ikke så lett å blåse av banen. Det finnes mye rart på det spirituelle markedet og det meste imponerer meg lite. Det er ikke gull alt som glimrer, men dette ….   – Vel, jeg har ikke ord som kan beskrive det eller superlativer nok å komme med. Jeg var virkelig helt totalt blåst av banen. Det var som om jeg var vasket ren på innsiden.

Morten har lenge hatt en praksis der han har pleid å synge slik i ånden for sin egen del. Hva betyr det egentlig å synge i ånden, spør du kanskje deg selv?

Jeg bruker bare hans egne benevnelser på det, men jeg vil prøve å forklare så godt jeg kan; Mange av dere har hatt kanalisering hos meg. Når jeg kanaliserer åpner jeg meg for en høyere bevissthet og denne energien strømmer igjennom meg og ved hjelp av ord og energi formidles kjærligheten og det personlige budskapet til den som er tilstede. De siste årene har det også forekommet en form for toning eller som de selv sier; en slags stemming av sjelen. slik man stemmer et instrument. Det er mektig, lyden/ tonen er mektigere enn jeg selv kan klare, i kraft av bare meg. De som har opplevd det beskriver det som mektig og at de kjenner det i hele seg.. Siden jeg sitter i en slags transe under seansen, opplever jeg det ikke helt selv. Det snakkes også mye i kanaliseringene om sjelens melodi og toner. De er opptatt av dette i den tiden som vi er i. Vi må stemmes bedre nesten som instrumenter for å komme dit vi skal. Iallefall ser det ut til å hjelpe veldig godt på vei. Likevel det som kommer i mine kanaliseringer er noen få toner og vibrasjoner.

Jeg vil si at det min kjære venn Morten Chr. Groth evner; er å kanalisere ned nettopp hele sjelens melodi. Din personlige sjelemelodi eller sjelesang som han kaller det. Fordi han bruker kun stemmen som instrument. Fra enkelte kristne miljøer der det å tale i tunger kjent. Det blir sett på som den hellige ånds påvirkning og kan være både profetisk og fungere som en bønn. Jeg tror ikke man må tilhøre pinsebevegelsen for å bli berørt av ånden og «tale i tunger» Jeg gjør det selv. Jeg for min del bruker dem i healing men sier dem inni meg for det meste. De fungerer likevel. Magiske ord har vært brukt til alle tider. Tenk på ulike mantra som synges. De har helbredende og oppløftende egenskaper.

Min oppfatning av min personlige sjelesang er at den inneholder både energivibrasjonene som stiller inn og «stemmer» sjelen, den har elementer av lydhealing og overtonesang. De ordene som innimellom synges er det jeg vil beskrive som tungetale, personlige mantra for deg. En slik sang fungerer både som en healing, bønn og en velsignelse for deg på en og samme tid.

Det var som om jeg kjente min sjelesang. Litt sånn Deja Vu. For meg hersker det ingen tvil om at dette faktisk var min helt personlige sang. Jeg lytter til den og lar meg løfte hver eneste gang. Det er bare vakkert.

Jeg er så uendelig takknemlig! Så takknemlig at jeg ikke vet hva jeg skal si, annet en Takk fra dypet av mitt hjerte!

Ordet TAKK, rommer så uendelig mye, det rommer alt.

Hvis du har ønske om å få en slik opplevelse som jeg hadde, få din helt personlig sjelesang, en som er unik og bare for deg, Ja da vil jeg si; grip sjansen!

Morten har sagt seg villig til å gjøre dette for deg, synge og spille inn din sjelesang om du ønsker det.

Jeg har også hatt tarotsamtale/ veiledning med ham og det var meget interresant og kan ikke sammenlignes med vanlig tarotreading. Hvem vet, kanskje han snart er åpen for å gi slike konsultasjoner også? 😉

Jeg sier bare; – Å salighet! <3

 

-for mer informasjon og kontakt med Morten Chr Groth se nettsiden HER ( trykk på linken)

 

 

orkide

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *