Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Nå blir det dating !

 

Da var neste skritt i klarsyntjakten på kjærligheten igang. I går var det siste frist å melde seg på for potensielle friere. Må si jeg har vært spent på responsen. Jeg har også gledet meg. Har hatt en kriblende forventning, først og fremst i håp om at Geir skal finne en kjæreste, men også fordi det ville være morsomt å se om jeg kunne treffe blink.geir_2

For å teste det sistnevnte så måtte jeg ha et visst antall interesserte friere å velge i. Ønsket mitt var å få såpass mange at jeg kunne sile ut fem stykker og av dem finne de fem som passet best.

Responsen så langt har vært enormt positiv. Det er svært gledelig å høre at dette var et kreativt og artig prosjekt. Mange damer som uttrykker at Geir er en kjekk kar og kunne tenke seg å date ham. Men i min naivitet har jeg ikke tenkt på at jeg selv har lagt den største bøygen, nemlig det kravet jeg har satt om å være synlig, i det jeg skulle legge ut navn og bilde på bloggen min. Hadde alle de som gjerne kunne tenke seg å date Geir, turt å blottlegge seg på bloggen min, hadde jeg kunne sakt mission accomplished. Men dessverre, en del som meldte sin interesse trakk seg da de forsto at jeg skulle skrive om dette via bloggen, noe jeg ikke hadde regnet med. Jeg kan forstå det tross alt. Å skulle bli presentert med navn og bilde som Geirs frier og det ikke skulle klaffe… Vel, ville jeg gjort det selv? Sansynligvis ikke.

Etter å ha sett på dateprogrammer på tv der man virkelig eksponerer seg, trodde jeg at Norge ville være fullt av modige kvinner som ikke er redde for å bli omtalt på en blogg. Men slik er det nok dessverre.

Et annet moment som bremset det hele, var at det var vanskelig å få spredd informasjon. Innlegg og presentasjonen har blitt spredd flittig på Facebook, men utenom har det vært lite. Jeg ble kontaktet av Radio Free Your Mind som hadde hørt om prosjektet og syns det var såpass spennende at de vil ha intervju, men et evt intervju vil bli sendt etter påmeldigsfristen, så for å nå potesielle friere vil det likevel ikke ha den effekten jeg håpet på. Et annet moment som har kommet frem i mailer osv, er at mange trodde at de måtte være alternative / spirituelle for å delta. Det er overholdet ikke noe kriterie. Kanskje kan det være at noen er redde for å bli assosiert med noe såpass alternativt som dette er? Det skal jeg ikke spekulere i.  Det viktigste var tross alt å skaffe Geir en kjæreste, så det å teste om jeg kan plukke ut hans utkårede blandt mange får heller komme i bakre rekke denne gangen.

Jeg har derfor forandret litt på  planene og plukket ut et par stk av de påmeldte jeg med første øyensyn og magefølelse tenker kan være aktuelle og se hvem av dem som peker seg ut, og vil anonymisere deltakerne underveis i prosessen. Jeg skal skrive en liten presentasjon, men ikke bruke annet enn fornavn og vil heller ikke legge ut bilder. Men hvis det blir full klaff og kjærlighet vil jeg presentere det lykkelige paret tilslutt.

I dagene som kommer skal jeg altså  fokusere mer på de jeg har pekt meg ut og så formidle kontakt og legge opp til dater. Kanskje må jeg etter dette vurdere å prøve en ny omgang med kjarsyntjakten på kjærligheten, har et kobbel av interesserte som vil bli neste kandidat. Men må nok da evaluere og justere den opprinnelige ideen litt, slik at den kan fungere bedre, nå ut bredere og gjøre det mindre skummelt å delta. Uansett, stay tuned for neste kapittel i klarsyntjakten på kjærligheten !

– Og Geir, brett opp armene for nå blir det dating 🙂

hjerte_tekstbakgrunn

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *