Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Nå blir prisene på tjenestene mine tillagt MVA

Her kommer en liten oppdatering fra meg. Jeg jobber enda veldig redusert, med kontortid onsdager og fredager kun ved forhånds avtale.

Jeg har i mange år har jeg hverken øket prisene, eller tatt like høye takster som mange andre for mine tjenester. Det er fordi jeg har hatt et ønske om at alle som hadde behov for en time skulle få mulighet til det, også økonomisk. Derfor har jeg ligget ganske lavt i pris. Har til og med redusert prisen på veiledninger…

-Det er ikke fordi jeg synes jeg gjør en dårlig jobb, men fordi jeg har en filosofi om å også gi noe av mine evner uten at det skal svi i lommeboka di. Samtidig må jeg jo tjene litt til «salt i grøten».

Nå spiser jeg ikke så mye grøt, men håper du skjønner bildet.

Nå har mye forandret seg og jeg ser meg dessverre nødt til å øke prisene.

Jeg sliter med kronisk utmattelse osv. I praksis går hele dagen med til en kanalisering for eksempel. Derfor koster det meg mye å gjøre det jeg gjør.

Nå har det i tillegg blitt nye regler, og jeg må betale 25% MVA på inntekt på alle tjenestene mine.

Jeg beklager det veldig, men jeg ser meg nødt til å legge litt på prisen du må betale. Det blir også 25% mva på prisen. Mva påslaget må tre i kraft allerede fra i morgen den 12.05.21. De av dere som allerede har avtaler skal slippe økte priser på timene i tillegg, slik at det bare blir mva påslag på prisen.

Fra og med 12 mai må alle som får time betale ny pris og mva.

Under mine tjenester vil de nye prisene ligge under hver tjeneste.

Ha en god dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *