Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Forside

Nå er min Stemningskalender for 2021 ferdig for salg

Jeg er så stolt av å være ferdig med min egen vakre stemningskalender for 2021. Har hatt så mange skriveprosjekter på gang de siste årene, men jeg må stikke fingeren i jorda og innrømme for meg selv at ingenting blir ferdig så fort som jeg ønsker.

Har skrevet siden jeg var 16-17 år. Skriver på en trilogi og har samlet på alle tekstene mine oppigjennom årene. Tenkte å lage en samling, lage min helt egen antologi, men det er et prosjekt som tar tid..

Jeg elsker å være ute i naturen, jakte på motiver, og fotografere. Jeg tar bilder med mitt Samsung S10 kamera. Alle motivene er tatt fordi de berørte meg på en eller annen måte. En dag jeg satt å kikket på, og sorterte i bildene, slo det meg. Jeg kan jo lage en kalender med egne bilder og dikt. Jeg handlet umiddelbart på den ideen. For meg handler både fotografiene og diktene mine om stemninger, følelser. Jeg skriver veldig inspirert. Det kan være noe jeg ser på TV, et musikkstykke, en historie, skjebner og egne opplevelser. Plutselig «detter» det et dikt ned i hodet på meg. Noen ganger kan det komme et dikt mens jeg sitter stille og bare slapper av. Spesielt ute i naturen.

Jeg har gjennom bilder og dikt laget meg et eget stemnings-univers. Helt fra jeg var liten kunne jeg fortape meg i bilder og tekst. Det vokser jeg meg visst aldri fra … Denne kalenderen er en liten smakebit av hva som befinner seg under overflaten av hva du ser, når du ser meg.

Jeg har valgt bilder ut fra årstid og stemning. Diktene valgte jeg intuitivt ut av alle de jeg selv liker best. Fire av diktene i kalenderen har blitt valg ut i tekstkonkurranser. De åtte andre liker jeg selv godt.

Jeg har laget layout og gjort alt arbeidet selv. Noe jeg er nesten like stolt over som diktene jeg har skrevet og bildene jeg har tatt. Kalenderen er i dobbel, liggende A4 størrelse og har en fin glossy finish.

På forsiden er et bilde av de vakreste fjellene jeg vet: Børvasstindene tatt fra Saltstraumen. Jeg blir reglerett lykkelig av å se på dem. Ellers er alle viktige merkedager og månefaser plottet inn hver måned.

Har du lyst til å få en smakebit av mitt kreative univers gjennom denne stemningskalenderen?

De som har fått se kalenderen synes den er nydelig og ville umiddelbart ha en. Nå kan også du kjøpe en (eller så mange du vil ha,veldig fine å gi i gave) Dikt/ bilde kan rammes inn og henges på veggen etterpå.

stemningskalender
utdrag fra kalenderen

Ønsker du også en? Pris er kr 250,- Skal jeg sende den til deg blir prisen kr 295,- pr. stk. Jeg har bestemt å gi ut kun 100 eksemplarer av kalenderen. De blir nummerert og signert. Dermed blir kalenderen ganske eksklusiv 😉 Jeg selger noen nå og promoterer resten på sosiale media, nærmere jul. Kalenderene kan forhåndbestilles.

Send meg en mail på indrielnor@gmail.com eller SMS til 98419205 med navn, adresse og antall. Du betaler ved bestilling, via Vipps eller bankkonto. Gi beskjed hvordan du vil betale, så får du detaljene.

Jeg er fra meg av glede over å kunne dele denne skjønnheten med dere <3

Tusen takk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *