Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Nettside i ny drakt

Jeg er så fornøyd om dagen. Det er så mange ting som faller på plass igjen etter lange måneder uten energi. Jeg tenker at det er sånn det er å være i flyten. Endelig! -Energien vender sakte men sikkert tilbake og jeg har hellet med meg i det jeg gjør. Jada det er lov å skryte litt, det ikke er for å skryte men rope ut at jeg er glad og hva jeg er glad for. Jeg har fått gode tilbakemeldinger på manuskriptene mine til forfatterskolen og jeg føler på at det ligger så mye spennende foran meg. Jeg har en drøm! Og den drømmen skal jeg gjøre til virkelighet. Jeg vil bli forfatter og alle ideene mine har lagt seg i rekkefølge og jeg er klar til å gjøre dem ferdige en etter en. «The future is so bright, i got to wear shades» 😉 I tillegg føler jeg at jeg leverer spot on til klientene og bevarer energien min etterpå. Det er et godt tegn.

I rekken av alt jeg har å være fornøyd med, kommer den nye nettsiden min. Den er så fin! Tenk jeg har gått fra å være motstander  mot å ha nettside, til å nølende gi etter for å få en, for så å ønske en fornyet versjon. NÅ endelig føler jeg at jeg er MED på utformingen av denne siste moderne versjonen av nettsiden min. Jeg har ikke designet den, det er det Wayout Media som har gjort. Informasjon HER.

Men jeg har vært engasjert og jeg har funnet bilder som taler til meg og jeg har til og med gått over innholdet og pusset det litt opp også. ER ikke det en selvfølge da tenker du sikkert. Å være med på prosessen i noe som skal representere meg? Nope!- ikke når man motstrebende går med på det, og bare nikket aksepterende til resultatet til slutt. Det eneste jeg føler jeg har lagt energi i, er blogginnleggene mine. Jepp, sånn var det, men heldigvis så utvikler vi oss og jeg har vikrelig gjort det i forhold til nettløsninger. Å være samboer med en webfreakpoet har nok noe med den utviklingen å gjøre 😉

Nettside har jeg jo hatt i mange år nå, men først nå var jeg moden for å modernisere litt, virkelig bry meg og legge mer av meg selv i presentasjonen. Jeg føler meg som en liten unge med nytt leketøy. Nå er jeg glad for nettsiden min. Bloggen vil fortsette og jeg har planer om å legge ut innlegg oftere enn før.

I min glede over oppussingen, vil jeg trekke en vinner av en gratis kanalisering blant de av dere som liker facebooksiden min og/ eller deler dette innlegget til venner dere tror vil like det jeg gjør, eller om dere vil anbefale meg videre. Trekning 4 april.

Artikkel om lymfødem kommer om ikke lenge og jeg skal skrive et «reisebrev» om intensivbehandling for lymfødem, fra mitt kommende opphold på Meråker kurbad. Så følg med på bloggen fremover.

Føl dere frie til å surfe i bloggartiklene mine. -Dere kan finne mye aktuelt der, mange innlegg går neppe ut på dato.

Ha en strålende dag !

 

 

lotus

 

 

 

 

2 comments

  1. Flott blogg- skal til min fastlege angående lymfødem- lipødem i kveld. takk for at du deler.
    har du noen erfaringer med overvekt?

    1. Så flott:) jeg ønsker deg masse lykke til! Jeg er ikke sikker på hva du mener med erfaring med overvekt? man blir lett oppfattet som overvektig hvis man sliter med lymfødem eller lipødem. Ta kontakt via kontaktskjemaet mitt så kan vi kommunisere litt mer privat via mail.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *