Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Velsignelser

Nyåpning av kontoret mitt

I dag kan jeg endelig feire nyåpning av det nye kontoret mitt. Etter mange lange uker med flytting, er jeg på plass. I dag har jeg tatt det i bruk og kan  herved erklære kontoret mitt for nyåpnet. Jeg er så glad, i lengre tid har alt hatt en tendens til å bli perfekt i livet mitt. Alle ubalanser bare løser seg selv. Alt som ikke er bra for meg, bare løser seg opp. Føler at denne flyten jeg er i, er et resultat av bevisst og målbevisst jobbing. Både mentalt og emosjonelt. Jeg bare lener meg tilbake og nyter alle godene livet byr på og ER takknemlig!

Joda, jeg har også utfordringer innimellom, men hva var livet uten dem? Er det ikke hvordan vi løser dem som former oss som mennesker? Utfordringer er til for å løses. Den største forandringen er at jeg ser løsninger jeg ikke så tidligere. Og at jeg ser rimelig kjapt, hva som er riktig og ikke riktig i mitt liv.

Webfreakpoeten og jeg har, uten at vi har forårsaket det selv, flyttet en del siden 2012.

I sin gavmildhet har universet også nå skjenket gaven det er å få  være i ro. Ikke nok med det. Ikke bare har vi funnet et sted vi kan bo lenge, som passer oss perfekt, men som en ekstra gavepakke til meg, har jeg også fått en drøm oppfylt. Jeg har fått den lille skrivestua/ kontoret jeg alltid har drømt om. En egen liten hytte, som jeg kan trekke meg tilbake til og bare være uforstyrret i min egen boble. Den ligger i en skjermet hage, og er helt perfekt for en introvert som meg.

Jeg har hatt klientpause noen uker nå, denne tiden har jeg brukt på flytting og det å komme i orden. Nå er kontoret mitt klart. I min elleville takknemlige glede over det, ønsker jeg å dele av alt jeg bobler over med.

Derfor tenker jeg å gi bort en kanalisering og en veiledning samt en utgave av antologien Vilje, som jeg debuterte i, med et dikt og en novelle.

Antologi

Alt du behøver å gjøre, er å like facebooksiden min (/ invitere venner til å like den hvis du allerede liker) og legg igjen en kommentar i kommentarfeltet der ( under linken til dette innlegget.)

Jeg trekker de tre heldige mandag den 21 mai. -Kanskje blir det deg?

For de av dere som så på videoen jeg la ut i går, av den lille hytta mi, forstår sikkert at jeg koser meg her. For de som ikke har sett den og for de som vil se litt mer, deler jeg noen bilder av paradiset mitt her:

Her er det godt å sitte for en god samtale, kanalisering eller veiledning

 

 

 

 

Jeg legger vekt på at det skal være koselig å være her og at stemningen skal være god

 

Solen strømmer inn i rommet gjennom den åpne døra, symboliserer lyset jeg føler rommet er fullt av

 

Her er det godt å jobbe, enten det er skriving, planlegging, webinarer eller regnskap.

 

 

 

Jeg ønsker deg velkommen inn!

 

 

Ha en strålende kveld i det fine varme været.

 

 

 

10 comments

  1. Så koselig du har fått det Føler selv at puslebitene begynner å falle på plass, til tross for en stor utfordring som jeg har havnet i. Ønsker deg alt godt i din lille hule❤️❤️

  2. Så fantastisk flott og koselig❤️Lykke til videre med dine gode gjerninger❤️

  3. Så fantastisk flott og koselig❤️Lykke til videre med dine gode gjerninger❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *