Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Pause i klientavtaler inntil videre

Jeg skal flytte både bosted og kontor innen 1 juni. Jeg tar også 5 modulers kurs i Klientpsykologi og ferdigstiller regnskap og selvangivelse. Føler meg sliten og ute av form, og tenker at både mine klienter og jeg selv, er best tjent med at jeg tar en pause ut mai. En stresset veileder er ingen god veileder.  Dermed vil jeg fra og med 1 mai ikke sette opp noen klientavtaler. Dermed blir det venteliste på alle slags timer. Skal være ute 1 juni og er på utkikk etter nytt sted. Det er mulig at jeg også må bruke noe av juni for å komme i orden. Gleder meg til åpning av nytt kontor og beklager for dere som allerede venter på time.

Jeg gjør mitt beste og kommer sterkt tilbake 🙂

Ønsker dere alle gode dager!

 

DSC03224 ***Images*** via Compfight

 

 

2 comments

    1. Tusen takk Linda. Ja det er slik jeg føler det :)Og jeg må jo leve som jeg lærer, å ta hensyn også til egne basale behov! Føles veldig riktig. Klem tilbake <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *