Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Sommer og late dager

Det er sommer og late dager for mange. Jeg har ikke skrevet på bloggen på et par måneder, fordi jeg har hatt fokus på å ta igjen tapt arbeid, og klienter som har ventet lenge. Jeg har skrevet på andre ting og jobber jevnt og trutt med ulike planer jeg har. Har fått min første artikkel på trykk og det gleder jeg meg over. Realiteten er at jeg ikke har energi til alt jeg vil og ønsker å gjøre dessverre. Jeg blir flinkere og flinkere med å fordele energien jeg har og rasjonere den.

Dessverre er det alltid noe som må skyves til side. Hele tiden er det noe som må prioriteres.  Veldig ofte går det ut over ting jeg gjør bare for moro skyld og for egen del. Nei jeg klager ikke, det er bare sånn det er. En venn sa til meg for ikke så lenge siden. Du sier så ofte at du skal komme på det eller det, eller bli med på ting men du gjør det nesten aldri. Kommer alltid noe i veien. Nesten som om hun mente jeg ikke var ærlig. Det syntes jeg var litt trist og måtte forklare:

Det er så mye jeg vil og ønsker å gjøre eller og bli med på. Så når den dagen kommer, er det desverre ofte enten noe som må prioriteres foran eller at jeg ikke har mer energi igjen. Jeg har ikke råd til å tømme energipotten helt. Det tar for lang tid å fylle den opp.  Jeg er ærlig når jeg trykker at jeg blir med på et event via facebook eller sier ja til en sammenkomst. Fordi jeg gjerne vil. Min avdøde mor hadde et utrykk hun pleide å si: » Jeg vil, jeg vil men jeg får det ikke til!»  I mitt tilfelle er det slik det er.  Det er et faktum og ikke en klage. Kan man ikke prioritere da? Jo det er jo det jeg gjør. Jeg kan dessverre ikke bestandig prioritere på samme måte som de fleste kan.

Jeg ble spurt av en klient her om dagen, om hvorfor jeg ikke var frisk selv når jeg kunne hjelpe så mange. Mange spirituelle har en overbevisning om at en god healer skal kunne hjelpe seg selv. Jeg tenker at jeg fungerer bedre enn helsa skulle tilsi. Nei jeg er ikke frisk, men hvis man sammenligner meg med andre så er jeg faktisk ufattelig sterk og mange med bare en av diagnosene jeg forholder meg til, klarer lite eller ingenting. Jeg har en jernvilje også.

Veldig ofte går jeg på vilje. Sånn sett tenker jeg at jeg er heldig tross alt. Og det er nok takket være den hjelpen jeg får. Når jeg arbeider strømmer energien gjennom meg, ikke fra meg. Jeg kanaliserer den energien som kommer gjennom meg. Jeg er et redskap. Det er mye god erfaring og læring i det jeg opplever med egen helse. Det har ført til mye god kunnskap som jeg bruker for å hjelpe andre. Skulle jeg ha ønsket å være 100 %frisk? Helt klart! Men da hadde jeg ikke hatt den kunnskapen jeg har. Jeg tenker at det er som det skal være.

Jeg hadde håpet å klare å få ned ventelista mi før sommerferien men siden det hele tiden kommer nye til, så greide jeg ikke det. Og enda en gang brukte jeg viljen min og gikk ut over grensen for min egen kapasitet for å nå målet. Det må jeg seriøst slutte med. Har lært » the hard way» hvordan det ender. – Jeg vil jeg vil, men…..

Fra høsten av vil jeg trappe litt mer ned på klienttimer. Har det ikke helt klart enda men jeg må finne litt balanse mellom jobb og det jeg trenger å gjøre for egen del. Skal skrive ferdig romanen min, som har lagt på vent et par måneder for jeg ikke har hatt overskudd.

Nå når sommeren er her og jeg trenger pause uansett, bevilger jeg meg » ferie» hele juli. De av dere som enda ikke har fått time, må nok dessverre vente til i august. Jeg jobber ikke når det er slik at jeg føler at jeg ikke har noe å gi, når jeg er helt tom og trenger å lade opp meg selv. Jeg får veldig gode tilbakemeldinger på det jeg gjør, men jeg kvalitets sikrer uansett meg selv, alltid. Født i jomfruen og perfeksjonistisk som jeg, er så er nok det bra kvalitetssikring 😉

– Joda litt selvirioni må man ha. Jeg lar ikke min indre dommer være den som bestemmer for meg, men jeg setter lista høyt. Den kvaliteten jeg vil ha om jeg oppsøker noen for råd, er den jeg lever opp til i det jeg gjør. Det lønner seg i lengden å ha en slik seriøsitet.

Ønsker du time ta kontakt i august trykk på link HER

Sommeren min skal brukes til avslapping, hobby, ferie og research. Jeg gleder meg til det.

Ønsker dere alle en riktig god sommer. Måtte solen skinne og lyse opp dagene!

 

corallhjerte
corallhjerte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *