Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Travle dager, transformasjon og inspirasjon

Hvordan har du det om dagen, får du mange inspirasjoner du ikke gjør noe med?

Mange sliter, men du er faktisk i ferd med å komme på plass i deg selv. Det er det den inspirerende energiflommen vi påvirkes av, handler om. Så tenk på utfallet og hold deg fast i det som er viktig for deg. Vær ærlig mot deg selv. Det er i disse dager du blir klar over hvor du står, hva du vil, hva du kan og hva hjertet ditt sier deg. Joda klart man kunne vært klar over disse tingene før også. Det handler om en type oppgradering, hvor du får en bredere forståelse. du vet der du før ante. Blir sikker der du før nølte osv.

Jeg har det faktisk bare bra på min kant.
Det lenge siden jeg har skrevet på bloggen. Det er slik med meg at energien, inspirasjonen og lysten må være tilstede for å skrive.

Jeg har brukt tiden på planlegging for hvordan manifistere all inspirasjon som kommer min vei. Altså for å si det enkelt; gjøre noe med ideene som popper opp.

Jeg er så glemsk for tia, alt som ikke skrives ned eller gjøres noe med umiddelbart, forsvinner ut av hodet mitt som dugg for sola. Tilgi meg om jeg har glemt å svare på sms, mail eller messenger. Det er ikke av vond vilje.  Jeg har ærlig talt bare glemt det. Ikke vær redd for å minne meg på……

Alle får vi ideer og inspirasjon, de kommer strømmende, men fote er vi enten for opptatte eller ukonsentrerte til å ta i mot. Kanskje mangler mot og troen på seg selv nok til å gjøre noe med det.

Jeg holder på med flere prosjekter.  Så hvis helsa holder, vil det med tiden bli et nytt kurs, onlinekurs, cd med div meditasjoner, en serie med bloggartikler, bok, meditasjonsnettverk, osv. Jeg er inspirert og klar!

Det føles godt å dele. Jeg vil imidlertid ikke røpe så mange detaljer riktig enda, jeg vil ha alt klart først. Men jeg er sikkert på at dette blir bra!
Hvor fantastisk det er å være i flyten ha en periode med vitalenergi og handlekraft. Det har vært noen uker med masse hendelser, min egen 50 års dag….. joda…det….hmmm..Alderen tynger ikke og jeg har ingen hast med noe. At det blir en dag, er det jeg jobber mot.

Uro i verden, enorme flyktningestrrømmer, Solformørkelse, høstjevndøgn, super blodmåne, heftige solstormer og  alskens andre planetariske konstellasjoner. Mange rapporterer om kriser og tøffe tider. Folk sliter, men jeg er på plass som aldri før. Det som er så rart er at det er i slike perioder og spesielt ved sterke solstormer og nordlys at jeg føler at jeg får min energi. Joda jeg har vært ekstra flink med kosthold og kosttilskudd og det hjelper jo.

Jeg føler at i etterdønningene av denne supermånen så ser jeg klarere. Hvis jeg undrer på hvordan jeg skal gjøre noe eller utføre en ting så stiller jeg meg inn og jeg bare SER bildet av løsningen. Det er virkelig hærlig og jeg håper at det vil vare ved og ikke bare er nok en ”god periode”.

Den siste uken har vært begivenhetsrik på så mange slags vis. Fra sorg til glede, fra stress til kos, fra velvære til uvær…..ER det ikke slik livet er? Livets variasjoner slutter aldri å overraske meg. Men jeg tenker at det er alle de ulike ytterlighetene som skaper både variasjon, læring og ikke minst balanse.

En av mine onkler gikk bort etter en tids sykdom og det var veldig trist. Livets gang, men trist likevel og mine tanker går til hans to gjenlevende døtre. Jeg vet hvordan der er å miste. Man ha sin egen filosifi om at de får det så meget bedre der de kommer, at det er liv etter døden osv. MEN man kan ikke overse følelsen av tap og sorg, da fortrenger man bare sorgen og bærer den med seg.

Etter sorg kommer glede, vi reiste vi nordover noen hektiske dager til mitt hjemsted . Tidligere i sommer var vi forlovere, og  arrangører av min bror og hans kones Bryllup( de giftet seg 18 juli).

Jeg skulle kombinere jobb og arrangere en bryllupsfest for brudeparet i etterkant.

Jeg hadde jobboppdrag og tok inn på Scandic Havet i Bodø og WOW for et hotell. Utsikt, standard, mat og alt var bare helt perfekt. I strålende vær og stille hav nøt jeg utsikten fra 14 etg til fulle. På andre siden fikk jeg øve meg litt på å tøye grenser for høydeskrekken…. Jobben gikk som en lek. Var ikke sliten engang. Så kom ekstremværet og veggplater fløy av hotellet, heldigvis etter jeg sjekket ut.

Jeg har hatt flere gode møter med mennesker den siste tiden, familien selvfølgelig, min kjære sønn som er sjømann og på jobb da vi vær der oppe,  men vi fikk truffet hverandre og det gjorde godt i et mammahjerte. Min bestevenninne fra ungdomsårene, Hege, gjorde mandagskvelden til et høydepunkt. En planlagt kaffekopp ble til timer med skravling. Etter at barna ble store har vi hatt mindre kontakt, og jeg har savnet henne, uten å være noe flink til å pleie kontakten. Igjen handler det om å gjøre noe med det….. Ikke bare la ting skure og gå…Det er mitt eget ansvar.!

Å oppleve at vi likevel var der vi alltid har vært, at det var som om vi hadde møttes sist uke. Det var helt fantastisk. Noen bånd brytes mens andre bare består uansett. Dette er et slikt bånd. Ubrytelig og evigvarende. En gledelig og veldig god opplevelse for meg. Slike venner er noe man trenger uansett hvor gammel man har blitt. Jeg føler meg oppløftet og glad og en annen innsikt som jeg ikke kan holde tilbake lenger er at jeg ønsker å flytte tilbake til Bodø området…..når jeg orker å flytte igjen…Så neste flytting går nordover 85 mil !

Jeg har som sakt jobbet masse med nye planer og jeg har en pakt med meg seg om at denne gangen BLIR det gjennomført! Gud så mange gode ideer jeg har latt passere oppigjennom årene, av ulike årsaker. NO MORE!

Mange har bedt meg skrive om en del sykdommer legene og pasienter vet lite om, at jeg skal dele av mine erfaringer. Og det skal jeg gjøre. Kanskje er du kritiker og  spør deg selv, med hvilke kvalifikasjoner? Egen erfaring faktisk! Jeg har en del «usynlige» sykdommer og har samlet informasjon og erfaring som kan være til hjelp for andre.

Den første artikkelen blir om Lymfødem og kommer om ikke lenge! Jeg jobber med den.

Det blir snakket mye i kanaliseringene jeg får/ gir om det å være sin egen lykkes smed. Jeg VET jo hva det innebærer nå er det på tide å GJØRE noe med det. ER det noe du brenner for, har du en ide, noe du har lyst til?? Hvorfor ikke bare gjøre det?? Vi har så mye mer i kontroll over egen sjebne enn vi aner!

Husk at all inspirasjon som kommer DIN vei er din! Og derfor er det opp til deg om du vil ta tak i den eller la vær.
Ha en inspirerende dag!

 

you can do hard things Ian Muttoo via Compfight

 

 

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *