Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Universets små gaver

Jeg anser meg for å være utrolig heldig. Alltid når jeg trenger det gir universet av sine små gaver.

Når jeg har tunge perioder med egen helse, så går jeg alltid noen runder med meg selv. Funderer på om jeg må slutte å ta imot klienter. Hver eneste gang får jeg noen av universets små gaver som minner meg på at det jeg gjør er viktig. At det jeg gjør betyr mye mer enn det jeg selv forstår.

Det slår aldri feil. Enten ringer det noen som bare følte de ønsket å snakke med meg, eller har noe fint de vil fortelle. Jeg kan få en koselig takke melding, eller mail. Plutselig kommer uventede gaver eller blomsterhilsner. I går i form av en nydelig sommerfugl som fløy rundt meg og ikke vek fra min side mens jeg satt ute i sola. Jeg ble så glad av den. Virket som den responderte på tankene mine, med å fly tett rundt meg, for så å lande på lavendelen rett ved der jeg satt. En nydelig opplevelse!

Min lille venn

Alltid skjer sånne små ting som bare løfter meg, og får meg til å føle meg jublende glad. Kjenne på ren takknemlighet. Får meg til å forstå at det jeg gjør er av betydning. Jeg rekker ikke over så mange klienter som jeg ønsker, fordi jeg har egne helseutfordringer. Likevel, jeg når dem jeg når, og skjønner at det betyr veldig mye for akkurat dem.

For en god følelse det er å få slike påminnelser om at det jeg gjør er godt nok, når jeg selv glemmer det litt.

I dag, mens jeg holdt på å rydde i filer på pc min, kom jeg over en melding. Den kom fra en klient i etterkant av et innlegg jeg hadde skrevet, om følelsen av å ikke strekke til. Hadde også tatt med en lignelse om mannen som reddet en sjøstjerne.

Denne meldingen hadde jeg nesten helt glemt. I dag lyste ordene fra meldingen og strålte om kapp med den vakre høstsola. Begge varmet hjertet mitt. Dagen min ble med ett full av lys, glede og mening.

– Det jeg gjør, det jeg klarer er faktisk nok!

Tenk så heldig jeg er. Ordene har gått som et mantra igjennom hodet mitt hele dagen. Jeg har vært så glad.

Vil ikke gjengi hele meldingen her, fordi den var ganske personlig. Likevel vil jeg dele et utdrag. Akkurat de ordene som virkelig «made my day!»

Kjære Monica

13.november hadde jeg kanaliseringen med deg <3 Den var utrolig kraftig og jeg kjente det i hjerte, kropp og sjel <3 Erkeengelen Mikael fornyet og helbredet meg på mange plan, og gav meg min kraft, styrke, og håp tilbake. Det var ubeskrivelig og fantastisk <3 Etterpå hadde jeg en koselig prat med deg <3 Det som skjedde i de første dagene etterpå var at jeg først ble mye verre, kropp, hjerte og sjel var i enda mer ubalanse, og jeg var helt uttafor.

Så, ved et trylleslag ble jeg over natten mye bedre <3 Kroppen ble plutselig rolig, jeg kunne tenke klart, og følte min kraft og styrke komme tilbake <3 Så bare helt ubeskrivelig fantastisk <3 Den største gaven jeg kunne få <3 Familien rundt meg senset, og så endringen med en gang. De skjønte ingenting. Legen min skjønner heller ingenting. Jeg føler meg fremdeles bedre og bedre, og sterkere for hver dag som går. Det er så utrolig godt <3 Kropp og sjel  er rolig og jeg har lagt på meg litt. Nå kan jeg igjen være  der for min sønn, min datter og mine to fantastiske barnebarn som bor bare en liten gåtur unna <3 og være god nok som jeg er <3 støtte og hjelpe dem så godt jeg kan <3

Derfor må jeg få lov til å si deg at du er fantastisk <3 Dette betydde alt for meg og mitt liv <3 Den jobben du gjør endrer våre liv med kraft og kjærlighet. Din kontakt med det Guddommelige og universelle er en fantastisk gave for oss alle som du hjelper <3

Du er spesiell og unik og jeg er så utrolig glad for å ha blitt kjent med deg <3 Den jobben du gjør er en viktig jobb og du er absolutt god nok som du er <3 Du skal få tilbakemelding fra meg om noen måneder, sånn at du får høre hvordan det går videre med meg. Ta godt vare på deg selv nå <3 Ha en fin søndag du nydelige menneske <3

Hjertelig hilsen en veldig takknemlig   Sjøstjerne <3

Er jeg ikke heldig? Tenk at jeg kan få være en formidler på en sånn måte. .

Et veldig takknemlig medium ønsker avsenderen og alle dere andre en riktig fin helg.

2 comments

  1. Så flott skrevet og beskriver deg slik som mange av oss har opplevd deg. Vi er heldige som har deg i livet vårt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *