Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Velkommen til mitt nye kontor

Jeg ønsker deg velkommen til mitt nye kontor. Siden mai har det vært hektisk, men det har vært verd det. Nå er jeg på plass og det føles godt.

Jeg stortrives på mitt nye kontor og gleder meg til å offisielt åpne det i morgen og jobbe der utover høsten. Både det å ta imot klienter her og bare sitte i disse koselige omgivelsene mens jeg har konsultasjoner via tlf, gjør kontorarbeid, kreative prosjekter eller skriver og planlegger, føles virkelig godt. Jeg pleier å si at det alltid er hell i uhell og at når en dør lukker åpnes en ny, det har det gjort for meg. jeg har aldri trivdes så godt på noe kontor jeg har hatt.

Jeg har også fått nytt mellomnavn så det er litt premiere på det også. Nå ærer jeg min far og heter Monica Evaldsdatter Dahlskjær. Starter liksom helt på nytt her. Det er virkelig en glede å tilbringe tiden min i disse omgivelsene. Har satset på redesign og gjenbruk, og har virkelig fått brukt min kreative evner og lagt min energi i å pusse opp og få på plass tingene på kontoret. Noen nye møbler har jeg investert i, for det ble liksom bare prikken over i. Så det er en glede for meg å presentere mitt nye kontor for dere:

Jeg har spraylakkert gamle blomsterkrukker og fylt inngangspartiet med blomster. Det gir en god stemning og jeg blir iallefall glad av det. Det er noe med det å føle seg velkommen som jeg ønsker å formidle.

20150809_180559

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har endelig plass til «venterom» for de som kommer langveis fra og må vente litt før eller etter avtaler. Hvis noen har med seg en venn som selskap, eller om dere kommer sammen for hver sin time. Alt er samtidig i gangavstand til sentrum, kafeer og kjøpesenter, så her er mulighetene mange for dem som må vente. 20150601_140743

 

 

 

 

 

 

 

20150608_145034Det er god plass til benken min og kontoret er luftig, lyst og trivelig. Jeg allerede fått gode tilbakemeldinger på at det er godt å komme hit, at kontoret har god atmosfære. Det gjør meg virkelig glad,  for jeg føler det sier noe om det jeg gjør / energien jeg skaper, og det er det gode i dette jeg ønsker at klientene mine skal føle 🙂20150608_145053

 

 

 

 

 

 

20150608_145004I samtalekroken har jeg satset på at det skal være koselig og behagelig å være, enten du er her for  veiledning, samtale eller mediumformidling / kanalisering20150813_131347

 

 

 

 

 

 

 

20150608_145017Mine gamle hyller har fått et strøk kalkmaling og det lille bordet var sort før, men jeg sprayet det med hvit bengalakk og vips var alt lyst og » nytt». Den vakre stivede løperen fra svigermor passet perfekt på bordet. De gamle stuegardinene ble fine her og alle putene jeg har samlet de siste årene, til webfreakpoetens fortvilelse,  kom jamen hendig med i sofaen. ( han har pussig nok ikke særlig sans for pynteputer)  🙂20150608_145132

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg gleder meg til å tilbringe tid her, jeg kjenner at det gjør meg glad og forventningsfull. Håper du liker det du ser!

Jeg ønsker dere alle varmt velkommen hit <3

 

 

Water Lilies in the Morning Michael Taggart Photography via Compfight

 

 

 

 

 

 

 

 

6 comments

  1. Åå,jeg føler roen og harmonien bare av å se på bildene. Dette blir helt fantastisk bra,Monica 🙂 gratulerer stor klæm

  2. Gratulerer så masse med nytt kontor Monica 🙂 Her må både levende og «de som er hjemme»-folk kunne trives særdeles godt! Og det er alltid hyggelig med blomster…når snøen laver ned – kanskje blir det små lys på lange ledninger i inngangspartiet også? Jeg ser det iallefall for meg 🙂 Nyt gleden ved å jobbe med det du liker aller best 🙂

    1. Tusen takk Cathrine <3 Det skal jeg gjøre 🙂 Jo ikke se bort fra at det blir lyslenker rundt inngangspartiet når det blir høst og mørkt 🙂

  3. Gratulerer med både navn og kontor. Du er flink med innredning. Koselig du har fått det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *