Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Vinner av bloggkonkurransen

 

Vinneren av bloggkonkurransen min er nå kåret

Så YEEEEI, jeg har en vinner eller rettere sakt vinnere i min » navn på blogg konkuranse».

Den har ikke hatt noe navn fra jeg begynte å skrive.. Blogg het den bare og det er jo dessverre på linje med å bare kalle katten sin for pus eller hunden sin for bisken.. Det går jo ikke, eller joda det går jo, men det er muligen litt rart..

Jeg ville ha et navn som definerte litt av det jeg skriver. Noe som var dekkende liksom. Det vil jo hjelpe meg også som en rettledende lederstjerne de dager hvor jeg har lyst å skrive men ikke har blitt slått i bakken av inspirasjon liksom..

Men jeg syns ikke det var så lett å finne et godt navn , noe jeg beskrev i det forrige blogginnlegget mitt. Så da spurte jeg om litt hjelp på en litt morsom måte. Og det fikk jeg.

Det kom mange gode forslag og jeg har gått igjennom og ”smakt” litt på de ulike forslagene for å kjenne på hvordan «de traff meg» og om jeg kjente de var helt dekkende. Så brukte jeg eliminasjonsmetoden. Tilslutt sto jeg igjen med to forslag som traff meg best. Og siden begge egentlig talte til meg tok jeg faktisk og slo dem sammen til EN tittel så da er det bare rett og rimelig at begge to vinner!

Jørn Govassli fra Leirfjord foreslo ” Sjelens stemme”

Og Tanketrollet Nina Egersborg fra Son foreslo ” I det stille dyp – refleksjon, poesi og …?”

Disse forslagene inspirerte meg til å la bloggen min hete:

” Sjelens stemme – Refleksjon, poesi og spiritualitet fra dypet.”

Det er en tittel som treffer meg og kjennes riktig ut. Og den rommer alt jeg vil skrive om, også der humoren er mest fremtredende. For praktisk spiritualitet har mye humor i seg. Iallefall i mitt liv.

Så gratulerer så mye til de to heldige vinnerne.Og mange tusen takk både til Jørn og Nina og alle som kom med gode forslag. De to vinnerne får selvfølgelig hver sitt eksemplar av lyrikkboken Marengshjerte i posten. Jeg mener, for man kan da ikke rive kvalitetspoesi i to.. Det er jo helligbrøde. Apollo/ Apollon ville jo snudd seg i graven. For ikke å snakke om Poeten selv Håkonsen..

Nå er bloggen min herved døpt og jeg er veldig glad og fornøyd

Den tar virkelig mer og mer form, nå gjenstår det bare å skrive oftere 🙂

( ps: ord/navn som er litt grønnere i skriften er linker som kan klikkes på for mer informasjon)

Ha det optimalt til neste blogginlegg kommer, om ikke alt for lenge !

 

 

 

12 comments

  1. Gratulerer med seieren 🙂 Ja blei fornøyd med navnet ja, selv om det muligens bringer en utfordring i designet på siden siden det ble så langt…

 1. Fantastisk bra navn Monica:-) De to forslaga tilsammen ble kjempetreff!!
  Gratulerer så masse med navnet.
  Pssst…æ har begge leietakeran på plass….fikk oppfylt mitt ønske om en ernæringsfysiolog, sååå Yeeeeiiii til meg også 🙂
  Klæm Cathrine

  1. Tusen takk Cathrine 🙂
   ja visste vel det ville ordne seg der der!
   Yeeeeei til deg også 🙂
   Klem

 2. Gratulerer med kjempebra navn på bloggen din:) visste d ville bli den «I stille dyp…,» 😉 og du, den tennisalbuen din …. Har du blogget for hardt i det siste:):):)?
  God bedring;)
  Klem fra Linda

 3. Tusen takk Linda 🙂
  Nei det er nok ikke blogging som har ansvaret. Er dessverre sånn at det blomstrer opp betennelse i leddene mine uten særlig grunn..og emd ujevne mellomron. .Det er nok revmatisk dessverre.
  Skulle ha blogget mer mer kan ikke skrive så mye i slengen for tia. Men det planlegges så jeg har klart i hodet et par nye innlegg 🙂
  Klem

 4. Huff, høres ikke særlig bra ut. Håper du blir bra fort ,og at du kan skrive så mye du ønsker:) gleder meg til fortsettelsen av bloggen din:) du skriver utrolig godt, er nok en stor forfatterspire i deg også;) stor klem

  1. Tusen takk Linda, joda det går bedre og bedre dag for dag 🙂
   Joda det spirer og gror, det mangler ikke på skriveglede og ideer iallefall 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *