Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Vinner av påske kampanjen er kåret!

Ja folkens, dette har gått over all forventning! – Og jeg vil takke dere alle sammen så mye for å delta!

På rekordfart ble det over 500 liker på facebooksiden min, jeg er målløs, bokstavelig talt, våknet uten stemme i dag og da tenkte jeg at nå har jeg tid, siden avtaler måtte flyttes, så derfor har jeg bestemt meg for at jeg trekker vinnere nå, ikke nødvendig å vente til påske. Har man nådd sitt mål så har man nådd det! Nå gjenstår å sette et nytt, for jo mer «hårete»  målene er jo lengre kommer man 🙂

Denne kampanjen har vært spennende og har lært meg mye nyttig som det er godt å ta med seg videre. F, eks at den beste måten å få noe til å like en facebookside på,  er å appelere til dine venner om å anbefale og invitere sine venner til å like siden din. Heldigvis var det mange som gjorde dette uoppfordret og det er jeg kjempeglad for! Man lærer mens man lever er det ikke det man sier?

Jeg lærte også at ting ofte går myyye raskere enn man tror og det jeg trodde ville ta en ukes tid, tok under et døgn og enda strømmer det på med nye som liker og jeg fryder meg 🙂

Dette gir meg også et spark bak til å være mer aktiv både med facebooksiden og på bloggen. Så tusen hjertelig takk til alle som bidro med kampanjen og målet er nå nådd så da trekker jeg rett og slett bare vinnerene nå.. Alt er som det skal tenker jeg,  da får vinneren nyte påskeegget i påsken 🙂

Hadde ikke tenkt fryktelig mye over hvordan jeg praktisk skulle gjennomføre trekkingen, jeg hadde en ide om at jeg underveis skulle notere ned på en lapp hvert enkelt navn på dem som bidro med å invitere, og de som responderte og trykket liker, for så å legge alt i en stor boks og trekke når den tid kom.20140411_123717

Siden alt nå skjedde på så kort tid, ble det litt mye på en gang, men nå har  jeg gjort det og alle medvirkende fikk sitt navn på en liten rosa lapp i en kurv og jeg blandet godt….. og tadaaaaaaaaaaaaa:

 

 

 

 

Nå ble det sånn at ved første trekning av påskeegget,  vant Ragnhild Evensen og hun spiser ikke sjokolade og trengte ikke healing, så hun ønsket at premien gikk til noen andre, dermed ble det ny trekning. Men hun får likevel en signert bok av Frode Håkonsen, for noe måtte hun få siden hun faktisk var vinner. Den endelige trekningen ble derfor slik:

 

Premien for nådde 500 liker, vinneren av en signert utgave av boken Marengshjerte ble: Anne Tjore Bjørnstad fra Sarpsborg, premien er på vei i posten.

   Og vinneren av påskeegget ble: Torunn Skotnes fra Mo I Rana

  GRATULERER !

Men folkens, nå har jeg fått blod på tann, og ønsker  meg så mange liker som mulig! Så husk på at for hver 100 nye liker trekkes en premie blandt de hundre en signert utgave av Marengshjerte som er kvalitetspoesi. En anmelder sa: «dikt for dem som ikke liker dikt»

Andre kampanjer er under planlegging, så bring it on!

 

 

Ønsker alle en riktig god påske!

Easter 2011 - Miniature Chocolate Bunny Stéphanie Kilgast via Compfight

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *