Indriel Body & Soul

Fra bloggen

water

To be like water, et kanalisert dikt

Jeg har akkurat avsluttet 21 dager med daglige meditasjoner og oppgaver. Formålet er å åpne enda mer opp for overflodsenergien. Overflod handler om så mye mer enn penger: Kjærlighet, kreativitet, hell, fremgang, lykke, takknemlighet, fryd, opplevelser. m.m. Jeg ønsker virkelig å åpne helt opp for alt det universet har å by meg.

Det har vært svært lærerikt. Enda en bit på plass i puslespillet, meg.

Daglige meditasjoner har vært en fin praksis som ga enda mer innsikt i meg selv. Det har gitt resultater på så mange vis. En av dagene, da meditasjonen var over. Lå jeg, etterpå, helt avslappet, og nøt den meditative tilstanden. Da hørte jeg plutselig, klart og tydelig, en manns- stemme som sa: «Be like water!»

Jeg grublet litt over det. Jeg så ordene komme strømmende mot meg som en elv. Heldigvis hadde jeg penn og papir for hånden og rablet ned ordene slik jeg hørte dem.

Jeg ble helt satt ut, enda jeg opplever slike ting ganske ofte, for det var noe med disse ordene som traff meg. Jeg syntes diktet var vakkert. For det var et dikt, selv om det også var et råd, en oppfordring. Full av entusiasme måtte jeg lese det for Webfreakpoeten. Han ble også berørt av ordene og sa: «Det var jo det Bruce Lee sa!» Så lette han frem et klipp fra youtube..

Jeg måpte og hårene reiste seg på armene, huden nuppet seg, til og med i hodebunnen.

Wow, Bruce Lee…- Stemmen jeg hørte snakket engelsk med en aksent…. Kunne det være? – Vel jeg skal ikke anta noe som helst, men har fått ord fra kjente personer før. Dikt fra Haldis Moren Vesaas blant annet. Kan leses her på nettsiden, under kurs i Intuitiv skriving.

Uansett hvem det kom fra, jeg syntes diktet var vakkert og vil derfor dele det med dere her. ( et ps i etterkant: Fikk vite i etterkant at det å bli som vann, også er nevnt innenfor Taoismen. Lao Tzu fremhevet fleksibiliteten og sa at den store Gud var som vann.)

God lesning :

Be Like Water

To be like water

Is to be formless

Let your soul flow

Into the source of all creation

Flow

Just flow

with effortless ease

No more holding back

To be like water

is to melt

Be like waves against

the shores of the place

of all abundance

No more control

To be like water

Is to let go of all fear

Let the surface of your soul

Be like a mirror

glittering in the sunlight

Be the force which forms

land

rock

Be a river

No more holding back

To be like water

my child

Is to be one with creation

The Nun before existence

Be all your possibilities

No more nothingness

Be like water my child

Flow like the endlessness that you are

Water is both formless and form

Water is

Feelings

Life

Intuition

intention

No more silence

speak your words of creation

-My child,

be like water

Just be

everything

*

Av Monica Evaldsdatter Dahlskjær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *