Indriel Body & Soul

Kurs i Intuitiv Skriving

Jeg er veldig glad i å skrive. Har gått flere skrivekurs selv og vært elev ved forfatterskolen.no i halv- annet år.  Siden jeg er intuitiv og har lang erfaring som medium, spesielt som transemedium,  faller det lett for meg å  skrive intuitivt. Hente ned informasjon. Derfor skriver jeg stort sett alltid helt intuitivt. Jeg kobler meg på, og ordene bare kommer til meg. Noen ganger kan det komme en setning, eller en inspirasjon som blir til noe, andre ganger kan det komme et ferdig dikt, eller en novelle osv. Jeg fikk lyst til å inspirere og lære andre å arbeide på den måten. Siden jeg er vant til å holde kurs, satte jeg sammen et opplegg. Slik utviklet jeg mitt kurs i intuitiv skriving. Også dette kurset vil jeg si er inspirert, men jeg har tatt med mye av det jeg har lært om skrivefaget.

Det er de intuitive tekstene mine jeg har oppnådd mest med.

Deltok i skrivekonkurranse og ble publisert med et dikt og en novelle i antologien Vilje, Alea Forlag 2017 ( utsolgt)

Deltok i skrivekonkurranse og ble publisert med en novelle i Novellesamlingen Våte Kyss, Tegn Forlag 2018

Deltok i skrivekonkurranse og ble publisert med to dikt i Velferdsalliansens Antologi Hjerterom og Menneskespor. Kolofon Forlag 2018 ( utsolgt)

Har også fått ukens dikt publisert på forfatterbloggen til forfatterskolen.no tre ganger. Også disse diktene var inspirerte dikt.

 

Jeg arbeider med flere ideer samtidig. Skaper hele tiden. Intuitiv skriving er min foretrukne måte å skrive på. Har du en forfatterdrøm, eller har du lyst til å utforske ukjente dybder av visdom? Da kan dette kurset være noe for deg. Du vil lære å koble deg på og hente ned, dikt, ideer, informasjon, osv.

Hva er intuitiv skriving?

Når du kobler deg til inspirasjonen kan du oppnå en intuitiv flyt av ord mens du skriver. Inspirasjonen kan komme fra deg selv, fra din indre visdom. Du kan også koble deg til det som er utenfor deg selv, den kollektive bevisstheten, (Akhasha arkivet)

Når du oppnår en tilstand av kontakt der ordene bare strømmer og du skriver uten å tenke, uten å bedømme underveis, da skriver du helt intuitivt.

 

Hva kan du bruke Intuitiv skriving til?

*Du kan bruke intuitiv skriving til å bli bedre kjent med deg selv, få til en dialog med din egen underbevissthet. Personlig utvikling.

* Ta telepatisk diktat fra din egen indre visdom, høyere visdom eller fra andre siden. (Må ikke forveksles med automatskrift)

*Terapeutisk bruk; Til bearbeidelse av smertefulle hendelser, følelser og tanker.

*Om du har drømmer om å skrive, uansett om det er dikt, noveller, romaner osv, kan intuitiv skriving virkelig løfte dimensjonen i både språk og innhold.

*Jeg har opplevd at energien fra avdøde forfattere inspirerer meg, Jeg satt ved vannkanten og mediterte og jeg hørte en kvinne si Haldis Moren Vesaas, som hun presenterte seg, så hørte jeg hun sa Glitrande små bølgjer. så kom diktet. Jeg skriver aldri på Nynorsk og jeg kjenner ikke Haldis Moren Vesaas sitt forfatterskap veldig godt, men en som gjør fortalte meg at diktet var helt i hennes ånd. <3

Det var dette som kom:

Skimmer

Glitrande små bølgjer

Skimrar i soli sine ljose kjærteikn

Dei klukkar og ler imot meg

Innhyllar meg i mjuk ljod

 

Eg sit i einsomhet og ser

Open for alt ikring

inviterar naturen inn

forbi mi inste grind

 

Dei hilsar meg med sin ljos- dans

Glad for at akkurat eg sit der

sjølv om eg er trist

Det vakre finnast i alle ting

Sjelefred og, fortel dei

Om eg bare tillet meg å sjå

 

Berre eg let meg sjølv dansa,

saman med dei no,

bylgjane

Let augo mine skimra i ljoset frå soli

I gledje over

liv.

 

Dette diktet kom i sin helhet og jeg har ikke måttet redigere noe særlig. Litt finpuss må man noen gang gjøre på det man får ned, andre ganger trengs det ikke i det hele tatt. Kan jeg så kan du også 🙂

 

 

Kursets innhold:

Intuisjonen vil være i fokus; alle har intuisjon, men ikke alle har øvelse i å bruke den. Du lærer hvordan du kan komme i dypere mer bevisst kontakt med din intuisjon.  Det vil bli en rekke øvelser på dette gjennom pust, fokus og konsentrasjon. Du lærer hvordan sentrere og stille deg inn.

Det vil bli øvelser i å ha en intuitiv dialog med sitt indre gjennom skriving.  Bli bevist hvordan du begrenser deg selv. Det vil også bli eksempler på øvelser man kan gjøre når man trenger å rense ut mental eller emosjonell støy. Det vil bli noen meditasjoner og selvfølgelig en rekke skriveøvelser. Dette kurset vil altså gi deg et godt grunnlag og en god start i å begynne å utøve intuitiv skriving.

Hvorfor intuitiv skriving?

*I stadig flere forskningsmiljøer blir man klar over skrivingens terapeutiske virkning. I U. S.A blir poeter brukt som tilskudd til samtaleterapi og ansettes i psykiatriske institusjoner. Pasienter som skiver dikt blir raskere bedre.

* Intuitiv skriving er mindfullness i praksis og virker avslappende

* Intuitiv skriving er med på å øke kreativiteten, stimulere og øve både intuisjon og inspirasjon.

* intuitiv skriving kan gi deg innsikt i deg selv på en helt ny måte.

* intuitiv skriving vil kunne hjelpe deg å koble deg til et helt univers av ideer, visdom, poesi, til et hav av inspirasjon.

 

OM DU ØNSKER Å HOLDE KURS I INTUITIV SKRIVING DER DU BOR TA KONTAKT!