Indriel Body & Soul

Mediumsirkler

Jeg kan holde små mediumsirkler med ca 8 -15 personer. Jeg liker å jobbe i små grupper, fordi jeg liker den gode intim stemningen og at det øker deltagernes muligheter til å motta personlige beskjeder.

På en slik kveld stiller jeg meg inn og formidler kontakt fra avdøde og hjelpere. Jeg anstrenger meg for å kunne gi alle deltagere noe. Likevel er det viktig å forstå at det er slik at noen får lange og veldig direkte budskap fra sine avdøde  og andre igjen kan oppleve kortere buskap. Jeg kan merke tilstedeværelsen men kanskje jeg ikke kommer i direkte kommunikasjon. Å ha kontakt med den andre siden er dessverre ikke noe som kan styres av min vilje. Jeg kan bare stille meg til disposisjon og justere mine frekvenser slik at jeg får inn det som er mulig der og da.

Det er mulig for deg i en slik mediumsirkel, å spørre etter noen du vil ha kontakt med på andre siden. Jeg har evnen til å søke og utvide frekvensområdene mine og om mulig oppnå kontakt slik. Du kan også ha med en personlig gjenstand til en mediumsirkel, som har tilhørt vedkommende du ønsker kontakt med, som jeg kan bruke for å oppnå en sterkere kontakt.

Det vil være muligheter til å stille forskjellige personlige spørsmål av generell karakter, til høyere bevisstheter, om det er ønskelig. Kan også gjøre gruppekanaliseringer under en mediumsirkel. . En slik kveld kan derfor formes etter arrangørens ønske.

Har fått veldig gode tilbakemeldinger på tidligere mediumssirkler. Ønsker du å arrangere mediumssirkel?

Ta kontakt