Indriel Body & Soul

Healing

Jeg har tar pause i healing- behandlinger en stund nå pga egen sykdom.

Jeg anbefaler deg å ta kontakt med Lars Utler. Han er naturtereapeut og healer. Han har også nå nye metoder der han arbeider med emosjonelle og fysiske koder. Veldig bra!  Les mer HER ( trykk på link)

Healing er en tradisjonell og helhetlig orientert mellommenneskelig prosess, hvor en ved håndspåleggelse, energibalansering, bønn, eller lignende spirituelt orienterte metoder søker å hjelpe mennesker til bedre helse og livsskvalitet såvel fysisk, psykisk som åndelig.

Healing er en naturlig evne som kan videreutvikles og styrkes. Healing er  evnen til å formidle livsenergi.

Alle ting også mennesker består av energi. Vi er avhengige av å ha optimal vital energi og energiflyt for å være friske og tilfredse. Energien kan bli blokkert eller stagnert. Vi kan tappes for energi og ha problemer med å fylle på igjen.  Hva som tapper energi kan være så mye. Det kan være andre mennsker, situasjoner, egne tanker og følelser.  Om man føler seg tom, ikke i form, eller sliter emosjonelt og/ eller mentalt, kan det å få tilført energi hjelpe deg til å føle deg bedre.

Å tilføre livsenergi til et menneske som sliter, kan hjelpe til med å løfte og balansere dennes energi, samt stimulere menneskets egen selvhelbredende evne. Denne mystiske faktoren av selvhelbredelse har vi alle. Forskerene kaller det «placeboeffekt» fordi den ikke kan forklares på noe vis. Denne underbevisste selvhelbredende evnen  krever imidlertid et visst minimumnivå av vital energi for å fungere. Derfor kan alle noen ganger trenge en liten dytt. Et middel, en behandlingsform, eller en tro kan aktivisere denne selvhelbredende effekten. Det er altså ikke healeren som hebereder deg. Healeren hjelper deg bare på vei.

Hva skjer under en healing?

Mennesket er et elektromagnetisk vesen, som er avhengig av å være nær naturen, i kontakt med jorden for å balansere og fornye denne energien. Det moderne mennesket har fjernet seg fra den naturlige healingen ved å gå med sko som ikke leder energi, ved å tilbringe mye tid innendørs, i en bil, eller på en platting. Man smører seg med solfaktor og den vitale energien fra sola blir også blokkert.

En Healing session  kan tilføre og erstatte den naturlige energiutvekslingen. ( Jeg mener at det å gå barfot eller være i naturen, sitte inntil et tre osv har samme effekt. En healer kan tilføre deg viktig vitalenergi og bringe deg i balanse, noe som øker din egen evne til selvhelberedelse.

Jeg tror nemlig at healing er en evne til å kunne høste disse vitale-energiene fra universet, transformere dem og overføre dem til andre i den form de trenger. Jeg ser på meg selv som en transformator. Jeg kanaliserer energien og omformer den til det du trenger.

Tenk deg ulike ting som må ha strøm for å fungere,. For eksempel en elbil eller en mobil telefon. Er batteriet dødt fungerer ingenting. Da trenger man å lade. Slik kan det også være for mennesker. Mennesker trenger også lading. Healing er nettopp det.

Jeg har alltid hatt varme hender og evnen til å formidle energi på ulike måter. Jeg ser på meg selv som en kanal også for healing energien. Jeg kombinerer healing -evnene med klarsyn. Jeg kan kjenne/se hva som er problemet og stille meg inn på de frekvensene av energi som kan være balanserende. Min spesialitet er å forløse blokkeringer i energisenterne ved å gå inn i årsaken til blokkeringen. Slike blokkeringer kan være årsaken til depresjon, angst osv. Gjennom samtale og bevisstgjøring tilfører jeg energi og sammen løser vi opp det som ligger som en blokkering. Jeg jobber fra et thetanivå for en klarere kontakt og sterkere energifokus.

Jeg har utviklet min egen måte å bruke  klarsyn og kunnskap gjennom samtale, visualisering og healingteknikker i behandlingen, noe som har vist seg å ha god effekt på lav selvfølelse, psykiske plager, angst og depresjon. Å få hele mennesket i balanse er målet med en time hos meg.

Man må ikke ha fysiske/plager for å få healing. Healing kan også brukes bare for å få litt mer velvære og overskudd i en hverdag. Spa for sjelen.

Jeg er medisinsk intuitiv, «scanner» kroppen mentalt og får beskjed/ ser hvor plager sitter, om det er sykdom eller noe som må sees på.

Jeg anbefaler / henviser alltid til lege om jeg ser noe som krever en leges tilsyn eller oppmerksomhet. Jeg kan se hva som kan være feil med deg, men kan ikke stille noen diagnose. Jeg kan si at det kan se ut som om et organ ikke fungerer og det kan tyde på bestemte plager eller sykdommer. Men det må alltid en lege til for å diagnostisere sykdommer. Jeg har gode tilbakemeldinger fra klienter og leger, at det jeg ser stemmer.

Jeg jobber tett med mine hjelpere og veiledes ofte i forhold til hva som trengs for hver enkelt. Jeg får ofte beskjeder om hva jeg skal gjøre/ hvor jeg skal legge hendene for så å kanalisere energiene dit de skal. Jeg har kurs i Reiki 1 og 2. Er sertifisert og godkjent Spirituell Healer fra The Indian Institute of alternative Medicines (affiliated to the open University & complementary medicines) Jeg har Advanced training for Trauma treatment of Complex PTSD fra Arizona Trauma Institute,  Har Grunnkurs i Logosyntese, som en av veldig få i Norge. Jeg er Mindfullness master practitioner og er Certified Advanced Ho`oponopono practitioner fra Dr Ihaleakala Hew Len og Dr. Joe vitale.

Hvordan utføres en healing time?

Først har vi en samtale hvor vi kartlegger hva vi skal arbeide med. Så tilpasser jeg behandlingen etter hva Pasienten har behov for. Det kan være avspeninning, meditasjon, suggesjon, affirmasjoner, håndpåleggelse eller arbeide i aurafeltet. Det tilføres energi og arbeides med det som er det underliggende problemet.

Det er ikke nødvendig å kle av seg kær.

Klienten ligger behagelig på en benk, under et pledd. Jeg prøver å skape en atmosfære av ro og harmoni med levende lys, røkelse, behagelig musikk og dempet belysning. Velvære og avslappende omgivelser ser jeg på som viktig, jo mer avslappet en klient er, jo lettere er det å arbeide med vedkommende i dybden. Jeg jobber både med Hands on- teknikk ( håndspåleggelse) bønn og aurahealing.

Jeg foretrekker å jobbe med mennesker direkte, men kan også ta fjernbehandlinger.

Brukes tid til samtale/ rådgivning ut over det klienten ønsker healing til, vil dette bli et tillegg i prisen.