Indriel Body & Soul

Healingsirkler

Healingsirkler foregår i små grupper på minimum 5 til max 15 stk, der deltagerne sitter i en sirkel og holder hverandre i hendene og jeg går rundt og tilfører energi til hver enkelt, som igjen ledes videre til de andre i gruppen. Energien forsterkes og øker ettersom den går rundt i sirkelen. Alle som er tilstede får dermed tilført energi hele tiden underveis.

En slik healingsirkel foregår i dempet belysning med levende lys og vakker rolig musikk. Det er mulig for deltagerne å be om hva de ønsker at det skal jobbes med hos dem. Mens jeg arbeider med energiene bruker jeg også bønn for hver enkelt, mens jeg lar meg lede og lar energien arbeide som den skal. Jeg har veldig gode tilbakemeldinger på healingsirkler jeg har hatt. De fleste forteller at det opplevels veldig oppfriskende, behagelig og styrkende. At de opplever energetiske løft og bedringer av plager. Hva som oppleves og hva som skjer med hver enkelt, er individuelt, og kan ikke garanteres.

Jeg holder også healingsirkler og aktiviseringer med Language of light. Mesternes lysspråk som forsterker energiene på alle plan.

Varighet varierer med antall deltagere. 1-2 timer

Ønsker du å arrangere healingsirkler?

Ta kontakt.