Indriel Body & Soul

Klarsynt Veiledningssamtale

Står du fast i livet, trenger du råd for å ta noen avgjørelser , eller komme deg ut av/ få klarhet i hva du skal gjøre med en situasjon/ relasjon ?Trenger du bare noen å snakke med?

En veiledningssamtale kan hjelpe deg til å få perspektiv, og sortere i «flokene». Du kan spørre konkrete spørsmål, og få en vurdering ut fra et klarsynt perspektiv. I tillegg til klarsyn/ intuisjon/ mediumskap, sitter jeg inne med en del verdifull livserfaring, god almenkunnskap og menneskekunnskap. Jeg er også healer, og har bakgrunn som pedagog.

Jeg har kurs i:

Advanced training for Trauma treatment of Complex PTSD fra Arizona Trauma Institute,

Har Grunnkurs i Logosyntese, som en av veldig få i Norge.

Jeg er Mindfullness practitioner I, II, III, samt Master.

Certified Advanced Ho`oponopono practitioner fra Dr Ihaleakala Hew Len og Dr. Joe vitale.

Jeg har kurs innen sjamanisme.

I tillegg har jeg kurs innen pasientpsykologi, samt kurs i cellesalt terapi og visuell diagnose fra Heilpraktiker skolen.

Så har jeg kurs i Reiki 1 og 2. Er sertifisert og godkjent Spirituell Healer fra The Indian Institute of alternative Medicines (affiliated to the open University & complementary medicines)

Hva kan du spørre/ snakke om?

-Alt mellom himmel og jord! – Kjærlighet, helse, jobb, spørsmål / råd i forhold til egen bedrift, relasjoner, vanskeligheter, traumer, om du står fast i livet? – alt  hva du enn måtte trenge råd eller veiledning i forhold til. Også bare ren samtaleterapi.

Mange tror de MÅ ha en kanaliseringstime med meg for å få råd. Det er ikke tilfelle!

For de av dere som har hatt kanalisering hos meg, er en veiledningssamtale svært lik del 2. av kanaliseringen. Om kanalisering les mer HER

En veilednings-time er fin for deg som ikke MÅ ha kanalisering. Det er heller ikke lange ventelister på veiledningstimer. 

Det er alltid fint å ha noen å «sparre» med, som kan komme med verdifulle innspill, Noen som kan se  ting utenfra, se litt dypere og hjelpe til med å få klarhet i en situasjon/ relasjon. For så å komme med råd.

En slik time kan ses på som coaching, reading og behandling i ett. Eller bare som en ren terapitime. 

Alle kan fra tid til annen trenge råd, hjelp, eller litt sortering i tanker og følelser. Man kan bli litt «snøblind» i eget terreng, som det ofte sies  kanaliseringene.

Denne tjenesten har blitt mer og mer populær.

Jeg har bedriftsledere, ledere, kunstnere, alternative utøvere, flere kjente fjes, og andre som fornøyde klienter. Har også flere faste klienter som mener de har veldig god utbytte av jevnlige veiledningstimer med meg.

Jeg sier det jeg ser og får,  ikke bare det du vil høre. Jeg er alltid helt ærlig!

Å la seg veilede og få gode resultater, fordrer nok at du kan legge bort egne føringer, at du er åpen for forandring, og har en viss vilje til selvinnsikt og nytenkning.

En veiledningstime må være avtalt på forhånd.

Tar også timer pr tlf, om du ikke har anledning til å møte opp på kontoret. Da ringer jeg deg på avtalt tidspunkt.