Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Har du hørt om Tong-Ren og Soul Body Fusion?

Jeg har testet Tong-Ren og Soul Body fusion behandlinger hos Lars Utler ved Energikilden Naturterapi i Sandefjord. Må si at resultatet var så bra at jeg ønsker å gjøre akkurat DEG oppmerksom på disse behandlingene.

Mange har sikkert fått med seg at jeg har en del kroniske helseutfordinger. Jeg bruker en del tid på behandling og prøver ut ting som kan gjøre livssituasjonen min bedre. Det gir meg samtidig verdifull erfaring i mitt eget arbeide med andre. Jeg har virkelig klart å få ganske mange av mine fysiske diagnoser under kontroll. Det betyr ikke at de mirakuløst har forsvunnet. Jeg har med egen innsats klart å redusere symptomene til et minimum. Dette har jeg klart ved å tenke hollistisk; Kosthold, kosttilskudd, Mindfullness, Kundaliniyoga, Noga Nidra og Chi- Gong.

Å være kronisk syk kan i perioder føles som å klatre i fjell. Det kan være tungt, skremmende, og føles helt uoverkommelig. Da er det lett å bli motløs. Selv om jeg har en del under kontroll, er jeg likevel preget av smerter og utmattelse, PEM, samt ødem i kroppen. Sykdommene ME, Fibromyalgi og Lipolymfødem har jeg enda ikke helt klart å knekke koden på, og kanskje vil jeg aldri klare det heller. Mitt overordnede mål er likevel å bli frisk, selv om mange kanskje mener det er urealistisk. Uansett søker jeg i det minste å bedre hverdagen min, sånn at jeg kan få en bedre livskvalitet, og få større kapasitet til klienter.

På min vei har jeg vært så heldig å møte mange flotte mennesker, mange som har blitt venner og/eller hjelpere på veien. Lars utler er en av dem. Jeg er av den tro at når man er klar, kommer det man trenger, akkurat til rett tid. Det gjorde det nå. Jeg har i mange år kjent Lars Utler og vært så heldig å få prøve ut hans egne Freedom Essences. Har vært veldig fornøyd med dem. Vi hadde ikke hatt kontakt på en stund og kom i snakk igjen da han ville informere meg om noen nye essenser han hadde utviklet. Så fortalte han om Tong-Ren og Soul Body fusion. Det syntes jeg hørtes så spennende ut at jeg ville prøve.

De som kjenner meg vet at jeg alltid forsøker å ha et åpent sinn. At jeg vil finne ut selv hva som er sant, hva som fungerer, og ikke. Jeg er min egen forsøkskanin kan man si. Det jeg føler virker har blitt med meg videre på veien. Blitt redskaper både for egen del og i forhold til mine klienter. Nå har jeg altså prøvd Tong-Ren og Soul Body Fusion, samt de nye essensene. Jeg er faktisk litt «tatt på sengen» over virkningen.

TONG-REN

Hva er Tong-Ren? -Med mine egne ord vil jeg beskrive metoden som en fantastisk holistisk healingmetode. For meg som har fått behandlig på avstand og som selv har drevet med og har erfaring med fjernhealing, vil jeg si at Tong-Ren virker som en utrolig effektiv og helheltlig fjernhealing. Kanskje noe av det mest effektive jeg har vært borti. Dette er en healingmetode utviklet av Tom Tam som en del av Tom Tam healingmethod. Tong-Ren bygger på akupunktur, energihealing og Tuina (en eldgammel kinesisk massasjeteknikk)

Behandlingen foregår ved at terapeuten/ healeren bruker en lett magnetisk hammer, laser eller nåler for å stimulere spesifike punkter på en anatomisk modell av menneskekroppen. Modellen tjener som en energetisk representant for pasienten. Terapeuten/ healeren dirigerer Chi til punkter som korresponderer med pasientens plager, og åpner dermed blokkeringer. Les mer om Tong Ren her

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri i hele mitt liv har kjent energiene så sterkt under en healing før. De som kjenner meg vet at jeg er åpen, men likevel litt skeptisk, til det motsatte er bevist. Noe jeg mener er sunt. Det var umulig å bortforklare det som skjedde. Hele behandlingen var følbar som om den skjedde på/ i kroppen. Jo jeg er sensitiv, men dette var helt sprøtt på en positiv måte. Det blir for mye å skrive om jeg skal beskrive alt jeg følte underveis, men det var ingen tvil om at det jobbet i kroppen. Behandlingen tok halvannen til to timer.

Akkurat som når man renser kroppen opplevde jeg en del renselses-symptomer etter hver behandling. Når gamle blokkeringer åpnes renses det gamle ut, litt sånn føltes det. Det var som om gamle symptomer helt tilbake fra barndommen, poppet opp, idet de dro forbi og ut.

Som eksempel vil jeg fortelle at da jeg var barn, først som 4-5 åring og så igjen som 7 åring, brakk/ bristet nesebeinet. Første gang i en akebakke, da en eldre gutt kravlet opp bakken foran meg og gled slik at vinterskoen hans traff meg i nesen. Andre gang spilte jeg fotball sammen med et par gutter og fikk en steinhard ball skutt mot mål, midt i nesa. Derfor har jeg den dag i dag en liten kul over neseryggen.

På høyre side har nesebeinet alltid vært veldig ømt og smertefullt å ta på. Etter den første Tong-Ren behandlingen begynte akkurat det punktet på nesen min å verke så innmari at jeg trodde jeg hadde fått betennelse i nesa. Det varte i et døgn så var det borte. Jeg fikk hilse på flere symptomer både fysiske og psykiske, uten at jeg vil gå i detalj her. Føler virkelig at denne behandlingen går helt ned på grunnplanet og gjenoppretter på alle plan. Psykisk, fysisk og sjelelig.

Jeg er virkelig positivt overrasket. i snart 12 år har jeg gått rundt med kronisk sår hals og hovne lymfer på halsen/ under kjevebeinet. Etter første Tong-Ren behandling forsvant det helt.

-Fantastisk. Jeg kjenner en enorm lettelse i kroppen. Det virker som om behandlingen går dypere og dypere for hver gang. Dette kommer jeg til å fortsette med, og kan virkelig anbefale behandlingen på det varmeste

Det er også gjort en studie på Tong-Ren om du vil lese den: TRYKK HER

Soul Body Fusion

Jonette Crowley har utviklet en healingmetode som hun kaller Soul Body Fusion (Les mer HER). Hun har også skrevet bok om denne. Boken heter Bring sjelen inn i kroppen. Tanken bak metoden er at vi alle har alle en vakker sjel, men greier ikke alltid å bringe dens fulle potensial helt og fullt inn i kroppen. Sjelens frekvens og kroppens frekvens er ofte i disharmoni – Dermed lever vi våre liv med lyset mer eller mindre på, ute av stand til å tiltrekke oss alt det gode som er vår medfødte rett. Bruke vårt helhetlige potensiale. Sorg, smerte, traumer og skuffelse kopler sjelen delvis fra kroppen.

Jeg har selv sett traumatiserte mennesker ha lite kontakt med sine nederste energisentere. Flukt er en kjent stressrespons og i enkelte tilfeller hvor vi ikke kan flykte, vil deler av sjelen forsøke . Bak boken hennes står det: Med metoden Soul Body Fusion gir Jonette Crowley oss energinøkkelen til å bringe sjelen tilbake i kroppen. Store ord!

Lars Utler har tatt utdannelse i denne metoden og er også lærer for den her i Norge. Som sagt, tror jeg ikke på tilfeldigheter. Jeg tror det som skal skje, skjer når det skal. Under en av våre samtaler i etterkant av Tong- Ren spør Lars plutselig:

«Har du prøvd Soul Body Fusion?»

Da måtte jeg som sant si at: nei, det hadde jeg ikke. Jeg hadde hørt om det men aldri prøvd. Klart jeg ville prøve det også. Det ville ikke skade meg, og om det virket hadde jeg jo alt å vinne!

Det ble en spesiell opplevelse. Jeg skulle ikke gjøre noe annet enn å sette intensjonen om at sjelen skulle ta fullt og helt bolig i kroppen min. Satte meg rett i ryggen, med beina i gulvet og hendene i fanget med håndflaten opp. Pustet rolig, tømte tankene. Med ett var det som en mild bris beveget seg rundt hodet mitt. Jeg sverger jeg kjente varme hender på hver side av hodet mitt. Så strømmet energiene helt ned i føttene.

Jeg følte en tyngde i kroppen. Etter kanskje 10 minutter tok vi en pause og snakket litt om hva som hadde skjedd. Så tok vi neste del. Jeg følte kontakt med kroppen på en måte jeg ikke hadde kjent på en stund, så ble alt lyst og lett. Jeg måtte åpne øynene for jeg følte at jeg leviterte der jeg satt. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Det som var spesielt var at jeg har vært godt vant med å kjenne sjelsenergien løftes og bli svevende, men denne gangen var kroppen med. Følte meg så fredfull og i balanse Det var helt nydelig

Det anbefales tre slike behandlinger, og jeg skal virkelig ta alle tre. For meg personlig ble kombinasjonen av Tong-Ren og Soul Body Fusion veldig riktig. Jeg tenker ikke på om dette vil gjøre meg frisk. Det som betyr noe for meg er den gode følelsen, og muligheten til å gode dager, uansett hvor mange det måtte bli. Her er en video av Jonette Crowley, men jeg anbefaler å ta kontakt med Lars Utler 😉

Freedom Essences

Er Lars Utlers egne essenser som han gjennom mange år har utviklet. Essensene inneholder kanaliserte energier/ vibrasjoner. Mange kjenner kanskje Lars fra en rekke alternativmesser rundt om i landet. Der han for noen år siden deltok, informerte om og solgte essensene sine. Jeg har vært så heldig å ha fått lov til å teste ut essensene hans i mitt virke. Han lager både essenser som kan brukes av alle og helt personlige essenser. Jeg har vært veldig fornøyd med de han lagde til meg personlig og alle de jeg har brukt.

I mange år har jeg brukt essensene regelmessig. Både før, og etter konsultasjoner. Ved healinger har jeg også brukt dem på pasientene etter endt behandling, for å understøtte det arbeidet jeg har gjort. Hadde essenser med meg på kurs og på husrens. Jeg hadde helt klart mine favoritter: Tillit, freedom, Hoòponopono, Earth Star, og alle chakra essensene…ja mange flere enn jeg rekker å nevne her nå.

Etter en tids pause har Lars Utler nå utviklet en helt ny serie på kun fem essenser, bygget på de han hadde laget før. Han tenker disse nye kan erstatte alle de gamle. Energiene i disse er fornyet og oppgradert . Sammen inneholder disse nye essensene til sammen, alt man kan finne i de gamle og mer til.

Freedom Essences

MIN TEST AV DE NYE ESSENSENE:

Alle essensene er kraftfulle og man må prøve seg frem ang, dose. Jeg sprayet tre ganger. En til to ganger pr. dag.

Full Expression: Åpner opp for at vi kan være enda mer av den vi virkelig er. Denne er fin. Nesten som jeg føler den både jorder og løfter. Mot til å være alt man er. Er man litt forsiktig bør man begynne forsiktig.

Full Flow: Åpner opp for flyt av ressurser og ideer i den nye tiden. Min erfaring med denne er at den virkelig skaper flyt i tanker, kreativitet og energi. Veldig fin!

The Key: En essens som kan bidra med å åpne opp for «nye muligheter». -Nye ideer, muligheter og få tilgang til ressurser som til nå ikke har vært tilgjengelig. (Muligheter som ligger i energifeltet vårt og/ eller i det kollektive feltet). Denne essensen har jeg bare prøvd en gang men fikk ganske kjapt inspirasjon til flere ting. Redesign og gjenbruk, et dikt og dette innlegget. Dette er en essens jeg helt klart vil utforske mer.

Full Freedom: Frigjøring fra tidligere begrensninger. Åpne opp for alt nytt. Min er faring med denne er at den føltes som et friskt pust. Optimisme og pågangsmot.

Higher Love: Gir løft og forbindelse til ubetinget kjærlighet. Fin når livet kjennes tungt. Denne er helt klart en av mine favoritter som jeg bruker hver dag. Den løfter både tanker og følelser. Gir rett og slett glede og harmoni. Åpner hjertechakra.

Full Perfection: Fin i situasjoner der man må prestere best mulig. Gir stabilitet og trygghet. Flyt i muligheter og inspirasjon. Min erfaring med denne er at den gir meg en «boost» før konsultasjoner.

-Essensene anbefales på det varmeste!

Trenger du hjelp? Jeg tar ikke lengre klienter for fjernhealing og healing. Har tatt en pause, for å konsenterer meg om egen helse. Jeg henviser derfor nå klienter som ønsker dette til Lars.

Jeg anbefaler Lars Utler på det varmeste. Hos ham føler jeg meg helt trygg på at DU er i trygge hender. Lars er en klok, vennlig, kjærlighetsfull, og givende person, som sitter inne med mye kunnskap. Han er biopat, Phytotereapeut, driver med e-Lybra og bioresonans. Videre har han flere kurs i Tong-Ren og Tong Ren Chakra balancing. Han er Reiki master, Soul Body Fusion praktitioner og lærer, i tillegg til en mengde andre kurs innen healing. Lars er bosatt i Sandefjord men fjernbehandler via Zoom, uansett hvor i landet du bor.

Du kan nå Lars på tlf: 47297844 eller mail: newenergy444@gmail.com

Lars Utler

-Blessings!

Photo by Elias Maurer on Unsplash

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *