Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Fullmåne i væren, temaet relasjoner kommer opp

Det er fullmåne i væren i dag, nøyaktig kl 23:06. Har du følt at de siste dagene eller den siste tiden har fått opp dine virkelige følelser i relasjoner? Sier du at nok er nok, at forandring må til?

Da er du muligens påvirket av denne fullmånen i væren når solen er i vekten. Hver fullmåne er en fruktbar tid. Da ser man resultatene av hva man har manifestert fra nymåne. Mange kan se seg selv og omgivelsene klarere. Alle sanser kan være høynet og mange blir usedvanlig følsomme eller gira. Mange, meg selv inkludert har vanskelig for å sove rundt fullmånen.

Jeg har månen i fisk, og for dere som er inne på astrologi betyr det at jeg er veldig følsom og intuitiv. Fiskene er et vanntegn og vann reagerer på månen. Flo og fjære osv. Fullmånen er nok følelsenes flo hvis jeg kan si det billedlig.

Lunatic er et kjent ord som fra gammelt av og beskriver en som enten er gal eller oppfører seg som en gal. Månesyk er det norske ordet. Før i tiden trodde man at det var månen som forårsaket dette.

Forskning viser at det skjer flere selvmord, flere forbrytelser og voldelige hendelser ved fullmåne. Gammel folklore forteller om at fullmånen forårsaket transformasjonen av varulver. Fra menneske til ulv.

Månen er knyttet til magi og til gudinnen, det underbevisste. Når det gjelder følelser så er det nok mange som kan undertrykke sine virkelige følelser en god stund, men det vil aldri gå i lengden. Det man virkelig føler vil før eller siden komme til overflaten. Når man ikke lengre kan lyve for seg selv må man ta valg. Er du den som gir og gir og ikke orker mer, eller er du den som gjør dine ting og ikke nærer forholdet? Det kan gjelde alle relasjoner. Vennskap, kjærlighet, partnerskap osv. Månen belyser og får opp til overflaten.. Ting må balanseres.

Denne månen aktiverer altså både vekten og væren. Vekten ønsker balanse, Væren ønsker handling NÅ. Fullmånen har et utfordrende aspekt til Pluto som virkelig tvinger fram det ubevisste. Var du ikke klar over hva du virkelig føler så er det stor sjanse for at du vil gjøre det nå.

Kanskje vil du ikke kunne unngå konflikten som må til, for at det på sikt skal bli bedre for alle parter? Enten det handler om brudd eller forsoning og ny start?

Bruk denne fullmånens kraft til å meditere, være stille i deg selv, våg å gå helt inn i dine virkelige følelser.

Jeg vil dele et dikt jeg skrev intuitivt, et av de som bare datt ned i hodet på meg og var der. ( holder kurs i Intuitiv skriving, les mer HER. )

Tenker diktet mitt er aktuelt for akkurat denne fullmånens tema

Fullmånemagi

Fullmånen hvisker i natten

Kaller på deg

Lengselen i deg våkner

Det er meg

-Kjenner du det?

*

Fullmånen hvisker i natten

Vekker deg

Du må ikke sove når

huden din sitrer av berøringen min

-Kjenner du det?

*

Fullmånen hvisker i natten

Aktiverer hjertet ditt

Kobler det til mitt

Det kan ikke bortforklares

-Kjenner du det?

*

Fullmånen hvisker i natten

Binder sine tråder

omkring oss, knytter oss tett

sammen,

fordi den vet

-Kjenner du det?

*

Fullmånen hvisker i natten

Jeg hører det så klart

Føler magien av hva den vil

Jeg kjenner det!

-Alt

Kom

vær hos meg i månelyset

2 comments

  1. Takk for innlegget ditt, det gjorde at alt som skjer med meg og mitt nå settes i et annet lys. Et høyere lys – med en klar mening!
    Og Monica, det diktet berørte meg i det innerste. Når jeg ved neste fullmåne ligger våken og dirrer – da skal jeg tenke at det er fullmånen som snakker til meg, berører meg, kaller på meg. Et nydelig bilde, en nydelig virkelighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *