Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Når jeg velger å hoppe i det, så hopper jeg virkelig i det!

Jeg er så inspirert om dagen. Inspirasjonen har jeg alltid hatt tilgang til, men nå er det som en evig ustoppelig flyt. En støm av ideer, ord, tanker, og energi. Dessverre er det sjelden jeg gjør noe med alle ideene som kommer til meg. Jeg deler dem imidlertid villig ut til andre, slik at noen kan gjøre noe med dem.

Nå derimot, har jeg tatt tak i et par av inspirasjonene og gjort noe med dem. Kanskje fordi jeg trenger litt variasjon, men også fordi jeg følte så sterkt for å gjøre noe med det. Det har resultert i en rekke dikt i sommer og i høst, samt to nye tilbud fra meg.

Jeg hadde premiere på mitt nye opplegg Satsang ( les mer ved å trykke på ordet) På Gløden Velværesenter i Bodø 9 september.

Det ble så populært at jeg satte opp en kveld til, den 13 september. Tilbakemeldingen var overveldende og svært gledelig. Jeg har alltid vært så fokusert på å bruke transekanaliseringen i en til en sessions, men dette var en spennende måte å bruke evnene på, til flere samtidig. Noe som var veldig fint og givende. Allerede har jeg fått forespørsler om å komme til flere steder i landet for å holde Satsang.

Her er et par av alle tilbakemeldingene:

Jeg er så ydmyk og glad for å kunne gjøre noe som blir tatt så godt imot

Om du har fulgt meg en stund så har du nok fått med deg at jeg også brenner for å skrive, jeg skriver veldig intuitivt, enten for å sortere i egne tanker, kommunisere med det ubevisste i meg selv eller for å få flyt når jeg skriver. Jeg opplever ofte at tekster og ord bare «faller» ned i hodet på meg. Som om de blir gitt meg eller at jeg gjennom intuisjonen bare kan «laste dem ned»

Det er spennende og svært utviklende å skrive på en sånn måte. Enten man skriver dikt, andre tekster eller tar ned telepatisk diktat fra andre siden. Alle har evnen til å gjøre dette. Det er ikke unikt for meg. Det kan læres om man ikke har øvelse eller er usikker.

Plutselig datt ideen ned om å lage et helgekurs kurs i intuitiv skriving ned i hodet mitt. Så da gjorde jeg det. Kurset har premiere i Bodø den 30 november og jeg gleder meg masse. Håper på nok påmeldinger.

Under planleggingen fikk jeg bruk for min erfaring med intuitive evner, min erfaring med å veilede og holde kurs, min interesse for skriving og litteratur. Rent intuitivt har jeg tro på at det vil bli bra.

Får si som Pippi Langstrømpe: «Dette har jeg aldri gjort før så det klarer jeg helt sikkert!»

Kurset kan være til nytte enten du bare har lyst til å lære deg å kommunisere bedre med din indre visdom, ta ned telepatisk diktat fra ditt høyere selv eller andre siden. Eller om du bare ønsker å åpne for strømmen av inspirasjon som er tilgjengelig for alle. Finne en måte å bare la ordene komme til deg, om du allerede skriver eller går med en skrivedrøm. Skriving kan også brukes som en bearbeidelse av tanker og følelser. Man kommer enda dypere gjennom intuitiv skriving.

Kurset er ikke et rent skrivekurs Per se, slik som et av de jeg har fulgt, som på Forfatterskolen eller noen av de andre kursene jeg har gått. Du lærer ikke skriving som fag. Noen tips vil det bli men dette handler mest om hvordan bruke intuisjonen og inspirasjonen som redskap. Hvordan koble seg til og bruke energien bevisst til skriving. Jeg gleder meg til dette.

Jeg har mange andre ideer og tiden vil vise hva det kan bli av alt. Akkurat nå elsker jeg bare å være i denne flyten, ha tilgang til denne inspirasjonen. Det handler jo også om kapasitet. Jeg vil mye mer enn jeg klarer.

Likevel, takker jeg av hele mitt hjerte for at jeg får gjøre det jeg kan. Det gir mening til tilværelsen. Kanskje kan jeg samtidig gi deg noe verdifullt også <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *