Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Guidet Lysmeditasjon

Jeg har laget en guidet lysmeditasjon som lovet i mitt forrige blogginnlegg. Samtidig la jeg inn meditasjonen der også, slik at de som leser det inlegget for første gang, enklere finner den.

Jeg koblet meg på den innstrømningen som ville igjennom, og ordene bare kom. Derfor er dette er en kanalisert meditasjon, selv om jeg ikke gikk i transe som jeg pleier.

Dette er en lysmeditasjon som varer i 55 minutter og er for alle som trenger hjelp til: å forløse stress, avspenning, ønsker å rense energiene sine. For dem som vil kjenne litt dypere på den du ER. Her vil du ved hjelp av englene oppgradere lyset ditt og etablere lyskorset nevnt i mitt forrige blogginnlegg.

Du får først en kort instruksjon, så kommer pust, og avspenning inspirert av Mindfullness og Yoga Nidra. Så guides du på en reise hvor du møter deg selv, blir bevisst ditt lys. Englene hjelper deg med forløsning og oppgradering. Du tar imot og forankrer lyskorset i deg. For meg er dette lyskorset symbolet på kristuskraften og den nye tiden.

Jeg har blitt spurt i årevis om jeg ikke kan lage meditasjoner som folk kan høre på når de vil, og ikke bare oppleve dem på kurs og satsang

Det tok sin tid men nå har jeg endelig gjort det. Denne meditasjonen ville seg selv, på en måte.

Jeg har i dag hatt premiere på Youtube med Lysmeditasjonen. Det er som sagt ikke min første kanaliserte meditasjon, men det er første gang jeg spiller inn og legger ut. Nå kan alle som ønsker det, bruke den.

Nå når jeg vet hvordan det gjøres, er det ikke usannsynlig at jeg lager mer innhold på Youtube.

Lik gjerne videoen, og følg meg gjerne på Youtube, da får du oppdateringer når det legges ut nye ting der.

Håper at akkurat DU vil like Lysmeditasjonen, og bruke den flere ganger frem mot jul.

Værsågod, fra mitt hjerte til ditt <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *