Indriel Body & Soul

Fra bloggen

Ny guidet meditasjon! Vil du koble deg til og være med på å skape Lysportalen i dag?

Jeg har laget en meditasjon som kan brukes i dag vintersolverv 2020 og den store konjunksjonen mellom Saturn og Jupiter i Vannmannen. Konjunksjonen begynner klokken 1922 og varer i ca. 20 minutter.

Seremonien ved Uluru er kl 1100 i dag. Tid og rom eksisterer ikke, så du kan koble deg til energien uansett når du vil meditere. Jeg føler for å meditere på dette idet konjunksjonen skjer, og koble meg på alt det andre da.

Min forrige meditasjon var mye lengre og kan også brukes, men den kan også ses på som en forberedelse til i dag.

Denne meditasjonen gir jording og kobler oss på energiene som åpner energiportalen. Denne meditasjonen er laget spesielt med tanke på seremonien ved Uluru, Ayers Rock i Australia. Regnbue slangen skal bli til en regnbuebro og åpen portalen.

Det vil være mange globale meditasjoner i dag og denne vil koble deg til dem. Ikke alle synes det er enkelt å meditere på engelsk, derfor lager jeg denne på Norsk.

Meditasjonen har en varighet på 30 minutter.

Jeg bruker min Koshi-Klokke med lyd som stilmulerer ild elementet, på begynnelsen og slutten av meditasjonen.

I bakgrunnen spilles musikk med  en 852 hz solfeggiofrekvens som jeg er veldig glad i.

Tusen takk for at DU deltar og bruker min meditasjon.

Namaste<3

Lik gjerne videoen om du gjør det, del om du vil, og følg meg på Youtube. Det vil bli mer innhold på kanalen etterhvert.

4 comments

  1. For en vakker meditasjon og det var like sterkt å ta den i dag22 des.. Da du kom til det rosa lys gjennom hjertet så æ hele jordens befolkning sine hjerter som lyste opp hele kloden fra alle hjertene.. Oioi. Atter tusen takk for alt du deler med oss ❣️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *