Indriel Body & Soul

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Workshop Sareptas krukke, Tverlandet ( Bodø Kommune)

14/03/2014 @ 18:00 - 16/03/2014 @ 18:00

kr2500.

Vi har entret en ny tid og det snakkes mye om forandring og bevissthetsendring. Det viktigste i denne tiden er å bli bevisst seg selv. Kjenne sin styrke og sine svakheter. Skal man forandre verden må man begynne med seg selv! For å stå sterkt må en kunne være trygg å ha evne til å lede seg selv gjennom omveltningene.

Bli kjent med deg selv, gå inn i transformasjon og finn fram til den indre utømmelige kilde av dine gaver, evner, din visdom, styrke, ballanse og helhet..

Din indre Sareptas krukke – Kilden som aldri kan tømmes.

Vil du veiledes av de høyeste energier?

Da er dette din mulighet til å bli veiledet direkte av engler/ mestre.

Monica Dahlskjær har en unik kontakt og fungerer som et direkte talerør for engler mestre og guider via direkte overstråling som transemedium

Denne workshopen vil derfor være unik i sin utførelse og i sitt innhold.

En workshop kjennetegnes av at hver deltager blir ledet inn i sin egen prosess, ved hjelp av gode virkemidler og teknikker og veiledning. Deltageren er aktiv i sin egen prosess gjennom øvelser, visualiseringer og meditasjoner og får et løft i sin utvikling både personlig og åndelig!

Uansett hvilket ståsted og utgangspunkt DU har vil du gjennom de energetiske vibrasjonene og bevisstgjøring, løftes videre fra DITT ståsted.

Workshopen er pedagogisk oppbygget og har en rød tråd hvor oppdagelse av, kjennskap til og videreutvikling av seg selv, er målet.

Hva gjør man når man skal finne seg selv, bli den beste utgaven av seg selv, forandre tankemønstre, Transformere emosjonell smerte fra sitt indre barn, lytte til sin intuisjon, lære å kjenne seg selv, sentrere seg, lede seg selv? Denne helgen er satt sammen ut fra teknikker og

visdom som er inspirert samt meditasjoner og teknikker Monica selv har brukt og utviklet videre. Monica arbeider i flyten, bruker intuisjonen aktivt og ledes underveis. Hver workshop er dynamisk og unik. Hun arbeider tett med engleenergiene og mestrene som er aktivt deltagende i den enkeltes prosess underveis. Kraften og nærheten av dem vil være svært merkbar.

*

Gjennom artige og utfordrende øvelser, meditasjoner og visualisering og samtaler/delinger og bevisstgjøring, skal vi på en positiv og gledesfylt måte dra på en oppdagelses reise i oss selv.

Tankegang og filosofi bak kurset er holistisk… At vi består av kropp sinn og ånd og at alle disse deler må integreres og tas hensyn til for å bli hel som menneskelig vesen.

Humanistisk psykologi og kognitiv/ skjema terapi ligger som grunnsteiner i form og utføring.

I løpet av denne helgen vil vi samarbeide med våre hjelpere, engler og mestre. Monica veileder og coacher underveis. Vi vil eksempelvis jobbe med det å slippe kontroll, bevisstgjøre sine begrensninger, frigjøre dem, tenke positivt, autogen trening / avspenning, bevissthetstrening, meditasjon, visualiseringer, arbeide m chakra, (kroppens energisenter) og auraen..(energifeltet omkring kroppen) Lære energetisk beskyttelse og kvitte seg med energetiske negative bånd.

Arbeide med vårt indre barn og dets behov, tilgivelsesprosesser, komme i kontakt med vår intuisjon.. Vi blir mer bevisst på vårt ego og hvordan det styrer og våre forsvarsmekanismer.. Og vi setter fokus på kommunikasjon. Hva kommuniserer vi og hvordan? Hjerteåpning.

Bevisstgjøring spesielt når det gjelder egne følelser og behov.. Positive egenskaper og kvaliteter med seg selv… Reise litt tilbake i tid og se i forhold til blokkeringer fra tidligere liv (grupperegresjon) Initsieringer i den nye tids energi, hjerteåpning med mer. Overraskelser kan ofte forekomme.

*

I tillegg vil det bli personlig rådgiving, healingsirkel og muligens noen veiledende gruppe-kanaliseringer underveis. ( Det kommer hvis det skal som et resultat av prosessen ) Monica er transemedium og energiene er også tilstede i all veiledning og healing.

*

Denne workshopen passer for alle, også de som tidligere har vært på kurs av liknende type, det som er unikt i denne workshopen er kraften fra den transformerende energien fra Engler, Mestre og Guider, som arbeider direkte med hver enkelt. Dermed vil man få akkurat det man trenger i sin prosess. Vi kommer enda et stykke på vei i oss selv. Veien går hele tiden videre! Gruppeenergien er den trygge ramme som ivaretar og bestemmer progresjonen i workshopen. Programmet er ikke helt fast, derfor leveres intet detaljert program for helgen. Monica har likevel en rød tråd og faste ting vi skal igjennom, men det blir også en reise som dannes underveis

Dette kan gi en kick-start i denne nye spennende tiden og vi vil oppleve innvielse og transformasjon av hjerte og sinn, auratransformasjon og forankring av den nye tids energi. 2014 er et meget spesielt år.

Kursleder Monica Dahlskjær er Livsveileder, Klarsynt kanal, Medium, Spirituell Healer og Pedagog. Hennes evner er medfødte. Hun har lang erfaring som transemedium med kanalisering og Spirituell healing, samt å veilede mennesker både personlig og spirituelt.

Monica har meget gode resultater og referanser..

Mer informasjon på: www.indriel.no

Ta utfordringen! Tiden er nå, grip sjansen til transformasjon og en ny retning i og for deg selv!

Workshopen vil vare ca 20 – 24 timer i løpet av en helg

Kurset koster kr 2500,- og betales via faktura når kurset er bekreftet..

NB! : BINDENDE PÅMELDING!

Det er ikke noe depositum men den som er påmeldt og ikke melder gyldig forfall innen 5 dager før /eller ikke dukker opp ved kursstart, trekkes et avbestillingsgebyr på kr 1000,-

PÅMELDING TIL:

Monica Dahlskjær; tlf: 98419205 eller mail: indriel@online.no

Rita Baade: tlf: 99034296 eller mail: rito2@online.no

Detaljer

Start:
14/03/2014 @ 18:00
Slutt:
16/03/2014 @ 18:00
Kostnad:
kr2500.
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

Tverlandet Bo og Service Senter
Mølnbakken 40-48
Tverlandet, 8050 Norway
+ Google-kart
Telefon
98419205