Indriel Body & Soul

Fra bloggen

-Når alle priser stadig stiger, hva da?

Jeg har vært litt stolt av å ikke ha øket prisene på tjenestene mine på mange år. Jeg har hele tiden kjent at jeg vil holde meg til et nivå som alle kan ha råd til. Bare det går rundt økonimisk for meg. Noen har kalt meg naiv, sprø, dum osv… Når de mener jeg tar for lite betalt. Fordi transekanaliseringene mine er så unike at jeg må sette pris på meg selv..

Men for meg har det handlet om at det jeg gjør, er like mye et kall, som en jobb. Selv om samfunnet er lagt opp sånn at alle må ha betalt for det arbeidet de gjør, for å overleve, For å ha tak over hodet, mat på bordet og klær på kroppen…. -Så har jeg likevel prøvd å holde prisene mine så lave som mulig. Til og med lavere enn andre som tilbyr lignende tjenester.

Så var det dette med å ha «til smør på brødskiva da»..

Jeg hadde planlagt en prisøkning da jeg plutselig ble momspliktig og momsen måtte legges til prisen….Da fikk jeg meg ikke til å gjøre det. Syntes det ble dyrt nok med momstillegget.

I mange år har jeg måttet trappe ned mer og meg på grunn av egen helse. Så stiger prisene på det meste. Strømmen er svindyr og kontoret mitt har bare ovn som går på strøm…

Det begynner faktisk å bli litt lite «smør på brødskiva» og helt nødvendig for meg å øke på egen pris, det jeg faktisk sitter igjen med når moms osv, er trukket fra.

De nye prisene kommer til å gjelde fra 1 april, og informasjon finner du under hver kategori på mine tjenester

1 comment

  1. Skulle bare mangle Monica, det går ikke å holde igjen prisene år etter år. Tror de fleste skjønner det. Alt som blir dyrere for oss blir jo selvfølgelig dyrere for deg og!
    Ingen skam å øke prisene, det er en dyd av nødvendighet, for som du sier; smør på brødet må man ha.
    Klæm, Edurte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *