Indriel Body & Soul

Veiledningssamtale

Står du fast i livet, trenger du råd for å ta avgjørelser eller komme deg ut av en floke? En veiledningssamtale kan hjelpe deg til å få perspektiv og sortere i flokene. Du kan spørre konkrete spørsmål og få en vurdering ut fra en klarsynts perspektiv. Jeg anser meg i tillegg til klarsyn, for å sitte inne med en del verdifull livserfaring, samt god allmenkunnskap og menneskekunnskap.

Hva kan du spørre om? Alt mellom himmel og jord, som kjærlighet, helse, jobb, karriere, i forhold til egen bedrift, relasjoner, vanskeligheter, hva du enn måtte trenge råd eller veiledning i fohold til. Det er ikke lang ventetid på denne type timer.

For enkle direkte spørsmål tar jeg kr 300,- pr. halvtime. For spørsmål som krever mer reading eller fordypning tar jeg kr 500,- pr halvtime. For de av dere som har hatt kanalisering, er en veiledningssamtale lik del 2. av en kanalisering. Les mer HER

Alle kan trenge råd fra tid til annen, denne tjenesten har blitt mer og mer populær. Jeg har bedriftsledere, ledere, kunstnere, alternative utøvere og andre som fornøyde klienter. Har også flere faste klienter som har veldig god utbytte av jevnlige veiledningstimer med meg.

En veiledningstime må være avtalt på forhånd. Tar også timer pr tlf. Da er prisen den samme, og jeg ringer  klienten på avtalt tidspunkt.