Indriel Body & Soul

Mediumsitting

NB!: På grunn av redusert kapasitet, må det dessverre innimellompåregnes litt ventetid om du ønsker  time til mediumsitting ( et par uker)

En mediumsitting er en time for deg som vil prøve å få kontakt med noen som har gått bort, og ikke nødvendigvis trenger en kanalisering . først.

Jeg inviterer deg til en dyp samtale der jeg underveis kan få kontakt med dine kjente og kjære på andre siden; og/eller dine hjelpere og guider.

Det er to måter å gjøre dette på; Jeg kan søke i feltene omkring deg og fortelle om/ gi den informasjonen jeg får. Du kan også spørre konkret etter noen du ønsker kontakt med og jeg søker for å se om jeg kan komme i kontakt med vedkommende.

Du kan ha med deg noe som har tilhørt den du ønsker å komme i kontakt med. Disse to måtene å arbeide på kan kombineres og du kan selvfølgelig stille spørsmål underveis.

Jeg kan aldri garantere om jeg får kontakt og i hvilken grad jeg oppnår kontakt. Jeg vil likevel alltid gjøre mitt beste for at du skal få en god opplevelse og har mange fornøyde klienter.

 

Å ha kontakt med andre siden kan sammenlignes med å ha en gammel radio på et FM nett. Man må søke etter kanalen man ønsker å lytte til. Noen ganger får man den klart og tydelig, andre ganger med en del skurr på linja.

Mange forventer at å snakke med andre siden skal være like enkelt som å snakke med noen som står ved siden av deg. Det er det ikke.

Det mange glemmer er at det er en dimensjon mellom oss og dem. Selv om de kan være her ved oss, er likevel dimensjonens slør tilstede.

Å formidle handler om å ta imot for så å bringe videre.

Jeg personlig opplever kommunikasjonen på flere måter. En form for telepati, der bilder og følelser/fornemmelser sendes til meg, på en måte som jeg oversetter. Andre ganger kommer kommunikasjonen som rene bilder. Så kan det være at jeg hører stemmene. Dette kan også skje på to ulike måter:  Noen ganger hører jeg/ opplever jeg dem som ord som dannes i tankene mine, andre ganger snakker de slik at jeg hører dem klart. som når du og jeg snakker sammen.