Indriel Body & Soul

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Grunnkurs i Logosyntese

03/05/2019 @ 17:00 - 05/05/2019 @ 18:00

Jeg har den glede å introdusere Logosyntese i Norge og har fått nettopp Christin Aannerud, sertifisert Master Practitioner og Kursleder i Logosyntese, til å komme til Norge for å holde grunnkurs.

Vil du være en av de første i Norge som lærer metoden?

Christin Aannerud

Hva er logosyntese?

Dr. Willem Lammers oppdaget de underliggende prinsippene i 2005, og har siden da utviklet metoden videre.
Logosyntese er stort i utlandet men helt nytt i Norge. Det er et omfattende system for personlig utvikling.

Logosyntese kan brukes i coaching, veiledning, utdanning og psykoterapi – eller som hjelp til selvhjelp. Modellen hjelper folk med å finne seg selv og sin helt individuelle
personlige livsvei. Logosyntese er en effektiv og enkel metode å bruke om du vil f, eks:

* Om du vil ta tilbake din egen energi og gjenopprette den
* Forløse energi som ikke tilhører deg
* Forløse og gjenopprette energi som er bundet opp i dine automatiske reaksjoner
* Forløse emosjonelt stress

Logosyntese baserer på konsepter fra mange andre terapiformer: transaksjonsanalyse, NLP, hypnoterapi og energisykologi. Eksperter fra ulike fagområder kan derfor gjenkjenne enkelte aspekter i logosyntesen og prinsipper fra egne konsepter. Likevel er kombinasjonen og virkemåten innen Logosyntesen helt unik og enestående.

Logosyntese bygger på et hollistisk, omfattende menneskesyn: mennesket er mer enn kropp og sinn. Mennesket har også en sjel, et høyere selv, en essens som er en del av den menneskelige erfaringen. Denne essensen gir mening til livet. 

Kroppen og sinnet ses på som verktøyene man trenger for å forme livene våre. Ubehagelige opplevelser, traumatiske erfaringer, stress med tilhørende reaksjoner, lagres i energifeltet vårt. Ved bruk av Logosyntese nøytraliseres disse reaksjonssmønstrene. Vi kan altså ved hjelp av Logosyntese deaktivere dem. Ved å Bruke ord og bestemte setninger, bevisst, kan man oppløse negative energistrukturer. Bruk av Logosyntese i utlandet viser at klienten / pasienten kan føle umiddelbar forløsning og varig lettelse.

Grunnkurs i Logosyntese

Grunnkurset er et innledende kurs for fagfolk, innen coaching, rådgivning, pedagogikk, psykoterapi, andre former for terapi, teologi, etc.
Forutsetning for å delta, er at du allerede har erfaring med hvordan relasjonen til en klient/ pasient blir bygget opp og det å jobbe med mennesker gjennom terapi og veiledning.

Dette kurset er første kursmodul og kan bygges på, slik at man blir sertifisert practitioner i Logosyntese. Grunnkurset alene sertifiseres for seg og kvalifiserer til å kunne bruke metoden på klienter / pasienter. Christin vil komme tilbake for videregående kurs om det er interesse for det.

 

Målsetting

Å få en god innføring i Logosyntese. Kjennskap til Filosofien, teorien og ikke minst praksisen. Etter kurset vil du ha et godt redskap for å arbeide med deg selv og klienter. Mange som jobber med mennesker, glemmer å ta vare på seg selv underveis. Du vil forstå at Logosyntese er et godt redskap også for å bearbeide / forløse egne emosjoner/ traumer/ problemer. Logosyntese som metode vil hjelpe deg til å lære deg selv å kjenne, på en dypere måte. For mange kan det være et mål i seg selv.

Innhold

Du lærer om hva Logosyntese er. Modellen, menneskesynet og holdningene bak modellen. Fremfor alt lærer du å bruke metoden, som består av to meta spørsmål og en grunnleggende prosedyre for bruk av disse. I tillegg lærer du om de syv aspektene for grunnleggende forandring innen coaching, terapi og veiledning.

Vi jobber i en gruppe med maks. 16 deltakere, med teori, demonstrasjoner og øvelser i plenum. Det vil også bli gruppearbeid i små grupper med 4 personer. I disse gruppene vil du ha vekslende roller som klient, som veileder, som coach og som observatør.

• Vil du være en av de første i Norge som lærer denne unike metoden? – Nå har du sjansen i Trondheim 3. – 5. mai 2019
• Hver deltager vil få sertifisering fra logosynthesis international association, etter endt kurs.

Tid:
Fredag 3.5.19 kl. 17.00-21.00,
lördag 4.5.19 kl. 10.00–18.00 og
söndag 5.5.19 kl 10.00-ca kl18.00

Sted: Den Gode Fe, Søbstadveien 3, 7088 Heimdal
Pris: kr. 3500,- inkl kaffe/te og kursmateriale
Halve beløpet betales ved påmelding, det resterende betales innen 1 mai.

Påmelding og informasjon ved arrangør Monica Evaldsdatter Dahlskjær:
E-Post: indriel@online.no
Telefon 984 19 205
Påmeldingsfrist: 01.03.2019

Er behjelpelig også med tips til overnattingsmuligheter, buss/ tog osv for de som reiser langt.

Kursleder:

Christin Aannerud er født og oppvokst i Norge men har bodd i Sveits i 25 år. Hun har bakrunn som bygningsingeniør, men har jobbet som Coach, veileder og kursleder i 20 år.
Christin har godkjent utdannelse innenfor coaching og veiledning, og er nå sertifisert Master Practitioner og Kursleder i Logosyntese.
Christin driver egen praksis for veiledning og coaching i Zürich, Sveits. Foruten å være Coach og veileder, har hun kvalifikasjon og erfaring som kursleder i emner som kommunikasjon og selvtillit.
Christin arbeider på en menneskelig, praktisk og sensitiv/empatisk måte.

Det er alltid like spennende å oppleve når noe løser seg med Logosyntese forteller Christin Aanerud:

For et par dager siden søkte en klient hjelp av meg. Hun jobber for mye, tar for mange kunder og merker at hun er veldig sliten. Hun jobber alltid alt for mye fordi hun hele tiden er redd for at hun ikke skal greie å dekke de faste utgiftene og betale sine ansatte. Denne redselen har ikke noe med realiteten å gjøre forteller hun. Hun har mer enn nok kunder og selv om hun skulle jobber mindre vil det likevel ikke bli problemer med utgiftene. Til tross for at hun er klar over dette, klarer hun ikke å si nei til kundene.

Jeg ber henne beskrive redselen hun føler. Hun forteller at hun nesten ikke får puste og at halsen snører seg sammen. Når hun er i kontakt med denne følelsen, ber jeg henne si hvor ille dette er på en skala fra 0 til 10. Hvor 0 ikke er ille i det hele tatt og 10 er veldig ille. Hun svarer 8. Jeg spør henne om hun kjenner igjen mønster eller symptomer fra andre sammenhenger. Plutselig dukker ex-Mannen opp i tankene hennes. For omtrent 20 år siden følte hun seg presset av ham til å starte sitt eget firma, selv om hun selv egentlig ikke var klar for det.

Jeg spør henne hvor i feltet sitt hun sanser Ex-Mannen som presser henne. Hun svarer at hun ser ham foran seg til venstre, hun hører stemmen hans også, men kan ikke høre ordene. Jeg ber henne gjenta Logosyntese setningene etter meg. Med en liten pause mellom hver av dem. Etter den tredje setningen smiler hun og sier at symptomene (halsen snører seg sammen og hun får ikke puste) er borte – på skalaen fra 0-10 er det nå 0 lidelse. Ex-mannen sanser hun ikke lenger.

Jeg spør hvordan det er når hun tenker på å avvise kunder fordi hun har så mye å gjøre. Hun tenker et øyeblikk og så sier hun med et smil at hun ikke lengre forstår problemet hun hadde for et kvarter siden. Hun begynner å tenke over hvilke kunder hun vil henvise til andre kollegaer. Jeg ber henne tenke på de faste utgiftene hun har. Hun bare rister på hodet og ler og sier at det er ikke lengre føles som noe problem. Hun har fått forløst problemet.

Har du lyst til å lære en så enkelt og virksom teknikk som dette?

Da er du Hjertelig velkommen til å delta på det aller første kurset i Logosyntese i Norge, som holdes i Trondheim 3.-5. Mai 2019. Enda noen ledige plasser.

Detaljer

Start:
03/05/2019 @ 17:00
Slutt:
05/05/2019 @ 18:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , ,

Arrangør

Monica E Dahlskjær
Telefon
98419205
Epost
indriel@online.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Den gode Fe
Søbstadveien 3
Trondheim, Heimdal 7088 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *