Indriel Body & Soul

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Workshop Sareptas Krukke i Brønnøysund

28/08/2015 @ 18:00 - 30/08/2015 @ 17:00

sareptas_head

Det er noen få ledige plasser igjen på Workshopen, så første mann til mølla……

Det snakkes mye om forandring og bevissthetsendring. Det viktigste i denne tiden er å bli bevisst seg selv, kjenne sin styrke og sine svakheter. Bli den beste utgaven av selg selv, den man er ment å være.

Vil man ha forandringer i verden må man begynne med seg selv! For å stå sterkt må man kunne være trygg å ha evne til å lede seg selv gjennom stadig større utfordringer.
Trenger du bli bedre kjent med deg selv, gå inn i transformasjon og finn fram til den indre utømmelige kilde av dine gaver, evner, din visdom, styrke, ballanse og helhet..
Din indre Sareptas krukke – Kilden som aldri kan tømmes.
Vil du gjøre dette med trygg og sikker veiledning og påvirkning av de høyeste energier?
-Da er dette en mulighet til å bli med i en prosess veiledet direkte og indirekte fra de høyeste vibrasjoner av energier fra guider, engler og mestre.
Monica Dahlskjær er transemedium og kanal for en rekke engle og mester energier.
Denne workshopen vil derfor være unik i metode og resultater.
En workshop kjennetegnes av at hver deltager blir ledet inn i sin egen prosess, ved hjelp av gode virkemidler og teknikker og direkte/ inndirekte veiledning. Deltageren er aktiv i sin egen prosess og gjennom de energetiske vibrasjonene som vi jobber i, gjennom øvelser, visualiseringer og meditasjoner vil hver og en oppleve forandring og et løft i sin utvikling både personlig og åndelig.
Uansett hvilket ståsted og utgangspunkt DU har, vil du gjennom de energetiske vibrasjonene og bevisstgjøring, løftes videre til et nytt nivå.

Workshopen er pedagogisk oppbygget og har en rød tråd hvor oppdagelse av, kjennskap til og
videreutvikling av seg selv, er målet.
Det blir en spennende reise, en alkymistisk prosess hvor man får virkemidler som kan brukes videre også etter kurset.
Gjennom artige og utfordrende øvelser, meditasjoner og visualisering og samtaler/delinger og bevisstgjøring, skal vi på en positiv og gledesfylt måte dra på en oppdagelses reise i oss selv.

Tankegang og filosofi bak kurset er holistisk… At vi består av kropp sinn og ånd og at alle disse deler må integreres og tas hensyn til for å bli hel som menneskelig vesen.
Humanistisk psykologi og kognitiv/ skjema terapi ligger som grunnsteiner i form og utføring. Hvis vi da topper det hele med høye energetiske vibrasjoners hjelp blir reisen både personlig og spirituell.

I løpet av denne helgen vil vi f eks: samarbeide med våre hjelpere, engler og mestre. Vi vil eksempelvis jobbe med det å slippe kontroll, bevisstgjøre oss våre begrensninger, frigjøre dem, tenke positivt, autogen trening / avspenning, bevissthetstrening, meditasjon, visualiseringer, arbeide m chakra, (kroppens energisenter) og auraen..(energifeltet omkring kroppen) Lære energetisk beskyttelse og kvitte seg med energetiske negative bånd. Arbeide med vårt indre barn og dets behov, tilgivelsesprosesser, komme i kontakt med vår intuisjon.. Vi blir mer bevisst på vårt ego og hvordan det styrer og våre forsvarsmekanismer.. Og vi setter fokus på kommunikasjon. Hva kommuniserer vi og hvordan? Hjerteåpning og bevisstgjøring spesielt når det gjelder egne følelser og behov.. Positive egenskaper og kvaliteter med seg selv… Reise litt tilbake i tid og se i forhold til blokkeringer fra tidligere liv (grupperegresjon) energetisk hjerteåpning med mer. Overraskelser kan ofte forekomme.
Underveis vil det bli personlig rådgiving, healingsirkel og muligens noen veiledende gruppe-kanaliseringer ( Det kommer hvis det skal som et resultat av prosessen )
Denne workshopen passer for alle, også de som tidligere har vært på kurs av liknende type, det som er unikt i denne workshopen er energien deltagerne påvirkes av/ den transformerende energien fra Engler, Mestre og Guider- De arbeider direkte med hver enkelt. Dermed vil man få akkurat det man trenger i sin prosess, kommer enda et stykke på vei! Vi skaper en gruppeenergi som er den trygge rammen vi arbeider i og som ivaretar og bestemmer progresjonen i workshopen.
Programmet er derfor ikke 100% fastlagt på forhånd, dere blir med en reise inn dere selv, som dannes underveis

Kursleder Monica Dahlskjær er Livsveileder, Klarsynt/ kanal, Medium, Spirituell Healer og Pedagog. Hennes evner er medfødte. Hun har erfaring som transemedium med kanalisering og Spirituell healing igjennom flere år og har god erfaring i å veilede mennesker både personlig og spirituelt.
Monica har meget gode referanser også fra Gro-Helen Tørum og Mariann Martinussen fra Life Art Acadamy.

Ta utfordringen! Tiden er nå, grip sjansen til transformasjon og en ny retning i og for deg selv!
Workshopen vil vare ca 20 timer i løpet av en helg
Kurset koster kr 2500,- og betales kontant ved oppstart eller forhåndsbetales via faktura
NB! : BINDENDE PÅMELDING!
Det er ikke noe depositum som må betales men den som er påmeldt og ikke melder gyldig forfall innen 5 dager før /eller ikke dukker opp ved kursstart blir fakturert et avbestillings gebyr på kr 1000,-
MER INFORMASJON OG EVT PÅMELDING TIL:
Eva Beate Olsen tlf: 473 53 562
Monica Dahlskjær; tlf: 98419205 eller mail: indriel@online.no
TA MED: et godt liggeunderlag, pledd, pute, skrivesaker, skjerf, vannflaske, samt matpakke!
Løse ledige klær kan anbefales.

VELKOMMEN!

 

 

 

 

 

Detaljer

Start:
28/08/2015 @ 18:00
Slutt:
30/08/2015 @ 17:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , ,

Arrangør

Eva Beate Olsen/ Monica Dahlskjær
Telefon
Eva Mobil: 473 53 562 / Monica mobil: 98419205

Sted

Osen
Hommelstø
Brønnøysund, Norge
+ Google-kart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *