Indriel Body & Soul

Healing

Healing er en tradisjonell og helhetlig orientert mellommenneskelig prosess, hvor en ved håndspåleggelse, energibalansering, bønn, eller lignende spirituelt orienterte metoder søker å hjelpe mennesker til bedre helse og livsskvalitet såvel fysisk, psykisk som åndelig.

Healing er en naturlig evne som kan videreutvikles og styrkes. Det handler om evnen til å formidle livsenergi.

Å tilføre livsenergi til et menneske kan hjelpe til med å løfte og balansere denne energien, samt stimulere menneskets egen selvhelbredende evne. Denne mystiske faktoren vi alle har men som forskere kaller «placeboeffekt» fordi den ikke kan forklares på noe vis. Denne underbevisste selvhelbredende evnen har vi alle men krever et visst nivå av vital energi for å fungere. Og noen ganger trenger man en liten dytt for å aktiviseres. Et middel, en behandlingsform, eller en tro kan aktivisere denne effekten.

Hva skjer under en healing?

Mennesket er et elektromagnetisk vesen, som er avhengig av å være nær naturen, i kontakt med jorden for å balansere og fornye denne energien. Det moderne mennesket har fjernet seg fra den naturlige healingen ved å gå med sko som ikke leder energi, ved å tilbringe mye tid innendørs, i en bil, eller på en platting. Man smører seg med solfaktor og den vitale energien fra sola blir også blokkert.

En Healing session  kan tilføre og erstatte den naturlige energiutvekslingen. ( Jeg mener at det å gå barfot eller være i naturen, sitte inntil et tre osv har samme effekt. En healer kan tilføre deg viktig vitalenergi og bringe balanse, noe som øker din egen evne til selvhelberedelse.

Jeg tror nemlig at healing er evnen noen har til å høste disse vitale-energiene, transformere dem og overføre dem til andre. Derfor seg jeg på en healer som en transformator. Tenk deg en elbil eller en mobil telefon. Når batteriet er dødt fungerer ingenting. Da trenger man å lade. Mennesker trenger også lading.

Jeg har alltid hatt varme hender og evnen til å formidle energi på ulike måter. Jeg ser på meg selv som en kanal også for healing energien. Jeg kombinerer healing -evnene med klarsyn. Jeg kan kjenne/se hva som er problemet og stille meg inn på de frekvensene av energi som kan være balanserende. Min spesialitet er å forløse blokkeringer i energisenterne ved å gå inn i årsaken til blokkeringen. Slike blokkeringer kan være årsaken til depresjon, angst osv. Gjennom samtale og bevisstgjøring tilfører jeg energi og sammen løser vi opp det som ligger som en blokkering. Jeg jobber fra et thetanivå for en klarere kontakt og sterkere energifokus.

Jeg har utviklet en kombinasjon av klarsyn, samtale, visualisering og healing i behandlingen, noe som har vist seg å kunne ha god effekt på lav selvfølelse, psykiske plager, angst og depresjon.

Man må ikke ha fysiske/plager for å få healing. Healing kan også brukes bare for å få litt mer velvære og overskudd i en hverdag. Spa for sjelen.

Jeg er medisinsk intuitiv, «scanner» kroppen mentalt og får beskjed/ ser hvor plager sitter, om det er sykdom eller noe som må sees på.

Jeg anbefaler / henviser alltid til lege om jeg ser noe som krever en leges tilsyn eller oppmerksomhet. Jeg kan se hva som kan være feil med deg, men kan ikke stille noen diagnose. Jeg kan si at det kan se ut som om et organ ikke fungerer og det kan tyde på bestemte plager eller sykdommer. Men det må alltid en lege til for å diagnostisere sykdommer. Jeg har gode tilbakemeldinger fra klienter og leger, at det jeg ser stemmer.

Jeg jobber tett med mine hjelpere og veiledes ofte i forhold til hva som trengs for hver enkelt. Jeg får ofte beskjeder om hva jeg skal gjøre/ hvor jeg skal legge hendene for så å kanalisere energiene dit de skal. Jeg har kurs i Reiki 1 og 2 samt er sertifisert og godkjent Spirituell Healer fra The Indian Institute of alternative Medicines (affiliated to the open University & complementary medicines) Men jeg arbeider likevel ikke bare etter noen bestemt metode, jeg veiledes og arbeider intuitivt som kanal også for healingenergier.

Hvordan utføres en healing time?

Jeg arbeider med klienten,  tilfører energi og balanserer energiene først, før jeg arbeider direkte med problemområder/ problemstillinger.

Det er ikke nødvendig å kle av seg.

Klienten ligger behagelig på benken, under et pledd. Jeg prøver å skape en atmosfære av ro og harmoni med levende lys, røkelse, behagelig musikk og dempet belysning. Velvære og avslappende omgivelser ser jeg på som viktig, jo mer avslappet en klient er jo lettere er det å arbeide med vedkommende. Jeg jobber både med Hands on- teknikk ( håndspåleggelse) bønn og aurahealing.

Jeg foretrekker å jobbe med mennesker direkte, men kan også ta fjernhealing.

Brukes tid til samtale/ rådgivning ut over det klienten ønsker healing til, vil dette bli tillegg i prisen.